Bu hangi seviye? Yani biri çıkıp söyleyebilir mi bu çocuk ne yaşıyor? Nası bir ruh hali var bilmek istiyorum. Çok mu depresif yoksa çok mu zeki yoksa hayata karşı nefret mi duyuyor? Psikolojiden ve felsefeden anlayanlar cevaplarsa sevinirim. Çünkü mantıklı yanıtlar okumak istiyorum.
Felsefe tarzı kitaplar okuyan ve anathema dinleyen erkek?
bence bunlar hep gösteriş felsefe bir saçmalıktır tanıdığım biri var odasına kütüphane yaptırdı çok nadir kitap okuduğunu gördüm bunuda cahilliklerini bu şekil kapatmak için yaptıklarını düşünüyorum yani o entel dantel görünen kişilerin geneli bence zırcahil akıllı olsalar öyle tuhaf tuhaf kılıklara şekillere girmezler bence hep bir şekilcilik içindeler bence
Anathema dinlemiyorum fakat felsefe ve psikoloji severim.
Şimdi çıkıp "zekiyim" dersem gereksiz tartışma çıkar, fakat mantıklı olduğumu iddia edebilirim. Depresifim ve hayata değil hayattaki saçmalıklara nefret duyuyorum. Benim gibi çok insan var, fakat felsefeye ilgi duyup depresyona karşı sıfır zaafı olan insanlar da var, bu biraz bünye meselesi.
Felsefe kitapları okuyorum ve anathema grubunun hatrı sayılır takipçilerindenim. Ne depresif ne zeki diyebilirim kendim için, dolayısıyla çocuk çok objektif olur mu bilmiyorum ama bir şekilde müzik kulağı olan ve muhabbeti tükenmeyecek bir insan gibi geldi gözüme.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Öyle de ztn ama bana karşı değil çünkü sevdiği filozofun peşine takılıp evlenmekten vazgeçmiş bir insan
Depresif büyük ihtimal zeki olabilir olmayadabilir hayattan nefret etmiyordur anlamsız geliyordur biraz ona çare arıyordur anethama dinlemesini bilmiyorum ama grubu bilmiyorum 😄
Onlar çok üst seviyelerde. Ben de bir ara öyleydim. Yaşamdan zevk almazlar
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne oldu da bu gibi şeylerden vazgeçtin peki? Çünkü bu çocuk ciddi anlamda etkileniyor ve hayatını on göre yaşıyor. Hatta sevdiği filozof kadınları sevmiyo diye bu da sevmiyo o derece yani
Hem felsefeyi hemde seni seven birini bul, ya da felsefecilere özel ilgi duymuyossn sadece seni seven birini bul , çocupuda bırak o kendi için mutlu mesut yaşıyo, sen de oku ve kendini geliştir.
Evet. Sadece kızlar değil bütün insanlardan nefret ediyorum. Buraya girmemdeki amaç kendimi haklı çıkarmak. Profilimden attığım yorumlara bakarak anlayabilirsin.
bir de insan sevgisi diyodu bana. Onu sevdiğimi söylemiştim de. Sonra böyle şeylerin saçma olduğunu insan sevgisinin önemli olduğunu söylemişti. bir çelişki var sanki anlayamadım
Ya siz nasıl bir düşünceye sahipsiniz ki cidden tanıdığım en farklı insandı kendisi. Senin de bunun nedenlerini açıklamanı beklerdim ama elbet açıklayan çıkacaktır. Sana da ig
En İyi Cevaplar