Namuslu erkek nasıl olur nasıl olmalı.. soru gayet açık

hakaret içerikli de olmasın feministler gelip aptalca şeyler yazmayın.
Kendi düşüncenizi yazın

Namuslu erkek edeple kızlarla konuşur eli uçkurunda yaşamaz nefsine hakim olur biz bakarız kızlarda kapansın o zaman diye köpekler gibi hırlamaz herkes onun bacısıdır eli yüzü düzgündür sevdiği zaman fingirdeşmez hemen evlenmek ister ev işi bilir oturmasını kalkmasını bilir edepli olur sikişme kelimesini bu gün her erkek gibi ağzına almaz gömlek ceket tarzı beyfendi gibi giyinir ama şu an öyle erkek yok malesef.
Oturmasını kalkmasını :D bilir
Hemen evlenmek istemeyebilir karşısındaki tanımak istiyordur belki
Gömlek ceket sevmeye bilir
Öyle bir erkek vardır sen bulamıyorsundur
Ben o karşı tarafı tanıma meselesini bilirim ama ağzımı açmak istemiyorum. Kastettiğim 2 günde tanıyıp evlenmesi değil 6 ay mesela evlenmek için uygundur. Hatta eğer dini islamsa 2 günde tanıyıp evlenmeli ama artık devir değişti. Gömlek ceket her erkek sevmeyebilir ama bu saygı göstergesi isterse giymesin ama namuslu erkek için uygunu budur. Oturmasını kalkmasını derken neden güldüğünü çözemedim çünkü ben espiri yapmadım sadece nasıl davranması gerektiğini bilir demek istedim. Ha burada feministliği bir araştır bak çok yalnış bildiğini göreceksin.
2 gün çok kısa islamla alakası ne bunun 6 ay biraz kısa
İslamda erkekle kadının tek buluşması bile günahtır. Hiç bir şekilde birbirlerine bile dokunmayacaklar evlenene kadar. Eğer sevgili olma durumuna gelmişlerse gemen evlenmeliler çünkü sevgili olmakta günah. ben böyle olsun demiyorum sadece islamdaki emirleri söylüyorum.
Hım yani ben bir kadından hoşlandım oda benden evlenmemiz mi gerekiyor islama göre
Yani diyoki erkekler ahlaklı olırsa namus sorunu ortadan kalkacak diyor şöyle açayım namusu kirleten erkekelrdir demicem ama ahlak demek namus demektir ahlaklı erkekler olursa tecavüz olmıcak, taciz olmucak, gözlerini hakim olacaklar ve kadınlarımızda namusunu kolaylıkla koruyacaklar.
Kadınlarda taciz ediyor ve kadınlar çok cezbedici giyiniyor bakmamak elde degil bide heryerdeler kafamı saga çevirsemde sola çevirsemde birini görüyorum erkekler için bakmamak çok zor
Eğer bakmamayı çalışır boynunu eğer geçersen coo büyük bir sevap bu devirde böyle kadınlar olduğu için erkeklerin işi zor bu yüzdende allah erkekleri bu konuda tolerans gösterebilir ama bunu da kötüye kullanırsan haram bir denk geldi cevir 2 denk geldi çevir bak ama gözlerini hakim ol
İşte o imkansız gibi istesende istemesende gözün kayıyor ve bakıyorsun
Nefsine hakim olan kimsenin malında canında ırzında gözü olmayan, haramdan uzak duran, helal kazanan tüm dürüst erkekler namusludur bence. Namus deyince akla ilk cinsellik gelsede aslında sadece cinsel içerikli değildir ;)
Kadınların namusu nasılsa öyle.
Din olarak haram yaomayan. Örf ahlak olarak şey yapmayan kişiler namusludur
Erkeklerle kadınlar aynı degil ama
Cevap
3Cevap
şu an olduğum durumdan örnek vereyim annemler şehir dışında yalnız kalicam 3-4 gün sevgilim evime gelip benle kalmak yerine yalnız kalmamam için ablasını yanıma bıraktı
Adam gibi adammış
Adam!!
Feministliğin ne olduğunu bil öyle konuş kardeşim. Ben herkesi eşit görürüm Feminazi düşüncesinde değilim yani feministiği yanlış anlayıp yanlış gösterenlerden değilim. Namussuz erkek kendınde her hakkı gören ama kadınların yapamayacağını günah olduğunu söyleyen tipler. Namuslu erkekte kendini eşit gören demektir bana göre. Bazılarında beyin oluyo akıl oluyo zeka oluyor ama insan olamıyor. Kadında da erkekte de geçerli bu
Her önüne gelen kıza yazmamalı bir kere. Sürekli birinden ayrılıp başkasına koşmamalı. Adam olsun biraz kafi
Erkekleri gömmeyin şimdi
Dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek peşimden gitmez.
Öylesiydi o söz ya🙂🤔
Namuslu erkek tipsiz olur kardeşim, yoksa yakışıklı hastası türk kızları rahat birakmazlardı adamı 😃😃😃
Gideri olupta adam akıllı sevgili bulamamış erkek çok türkiyede
sevdiğine abilik, babalık yapar gerekirse ve onu herkesten korur kıskanır:))
Kadında aradığı her şeyi barındırdığında.
Bu olmadı
Benim gibi elin bir kızın eline bile değmeyecek!!!
Kadın için namus kavramı neyse erkek içinde o dur hadi eyw
Bu çok saçmaydı
Hayır geri kafalılık bu degil eski klişe kendine ayit olmayan düşünceleri benimsemektir geri kafalılık.
Kadınlar la erkekler aynı degilken nasıl namus kavramı aynı olabilir :/
Peki şöyle söyliyim sana bana göre eşittir ikiside bizim kültüre göre değil..
Kadın erkeklerle yatsa ona kötü söylemlerde bulunursunuz çünkü o kadın ve kızlık zarı var. Evlenince olup olmadığı belli olur size göre.
Ama erkek kızlarla yatıp kalkarsa birşey olmaz kim anlıcak ki erkeklerde kızlık zarı yok bakir olup olmamasının önemi yok.
Türkiye yi bırak Müslümanım ama müslümanlıkta kadınlar aşalanıyor...
Kızlarla konuşmasın
Yok daha neler
Utangaç.
namuslu olunarak
Boş yorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar