dedem ben küçükken, bu kızı görmeye bile katlanamıyorum deyimlerinde bulunmuş defalarca anneme, ama ortanca torununun bir tanesini öyle sever ki torunuda arabasıyla gezdirir onu falan en sevdiği torunlarından biridir ama şimdi bir tavır koymuş torunu bu bayram yüzüne bakmamış. ben küçücük ilkokulluk masum zararsız bir çocukken adam durduk yere benden nefret ediyor ama kimilerine tapıyor. pislik adam sözde dedem olacak bütün emekli maaşını gözümün önünde kuzenime verip aramızda kavga çıkmasına sebep oldu sus payı olarak 20 lira verdi. 1600 lira maaştan sadece 20 lira düşüyor ne kadar komik ya. yaşlı adam bir yerine birşey olur diye kızamadım çok ama içim içimi yedi. şu 20 lira olayını hatırladıkça katliam çıkarasım geliyor. neyse allah cezalarını versin benden başka diyecek birşey yok ne yapabilirim ki yaşlı sonuçta bu zamandan sonra değişmez böyle mezara girer. benim tek isteğim onların hepsini silmek atmak.
Büyükleriniz torunlar arasında ayrımcılık yapacak olsa tepkiniz ne olur du?
Genelde büyükler erkek torun ayırıyorlar. Biz 3 kızız mesela dayımın 1 oğlu var. Ananem her bayram annemle dayıma 100er lira veriyor bayramlık alırsınız diye. İşin garibi 20, 15, 8 yaşlarındaki bize de toplam 100 tl, 8 yaşındaki kuzenime de 100 tl. Onlara göre adalet bu kadar işte
Genelde erkek cocuklarina ayrimcilik yapiyolar ama sonucta o senin deden para vermek zorunda degil bana 5 tl 10 tl veriyo ben tesekkur ediyorum. cunku bana para vermek zorunda degil o benim ne annem babam cunku
o zaman onada vermiycek ki arada kavga çıkmasın. pislik yapmayacak ben para derdinde değilim adalet istiyorum ya hepimize eşit versin ya da hiç vermesin
En İyi Cevaplar