Yaşadığımız hayatta karşılaştığımız bir çok olay var ve bu olayların bazılarında gizlilik çok önemli olabiliyor. Sadece bizim bilmemiz gereken şeyler oldukça fazla ve bunu başarabilmek çoğu zaman zor oluyor. Kendimize yakın gördüğümüz insanlara bu sırları verebiliyoruz, sonucunda ise istemediğimiz durumlar ortaya çıkabiliyor.
Peki siz sırlarınızı saklıyor musunuz, yoksa yakın gördüğünüz insanlarla paylaşıyor musunuz?
Kimseye söylemediğim pek çok sırrım var... olaylar sonucu oluşan, çok şey var ama dile gelmiyor... Zaten burada herkes bir gün sırrını birine söylememesi gerektiğini bir gün bir çok olaydan sonra anlayacak... kimi kendine kızsa da hala bu yanlışa devam edecek , diğerleri işi çözüp sırra kadem basacak dostum... değişik soru.. tebrikler..
Çok yakın olmalı karşımdaki kişi de bana söylemeli ancak öyle açarım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yakınındaki kişilerle de öyle çok gizli sırlarımı paylaşamam niye paylaşayım ya benim de sırlarım olmalı sırlarımı paylasirsam benim ne gizemim ne farkliligim kalır ki
Iyi geceler 6 sene once ciddi bir psikolojik sorunun icine dustum bugun iyiyim. Ayni sey degil diyor olabilirsin su an ama cikmazda gibiydim. Her sey zamanla farkli bir hal alabiliyor, farkli bir hal almasa ds senin bakis acin farklilasiyor her turlu bir duzelme yasaniyor. İyi geceler
En İyi Cevaplar