Erk hayvanınızı biliyor musunuz?

Şamanizmde kutsal hayvanlar olarak inanılan erk hayvanları meditasyon sırasında rüyanızda görebilirsiniz, çok sevdiğiniz ya da beslediğiniz bir hayvanda olabilir. Sırf bunun için yapılan belli tekniklerle bile görülebiliyor. Bu hayvan yaşamınız boyunca zaman zaman size yol göstermesi açısından değişebiliyor. Ben çocukluğumdan beri zaman rüyam da gördüğüm çok sevdiğim iki adet erk hayvanım var. Bunlar yaşamımda oluşan önemli olaylardan önce karşıma çıkar. Buna inanmak için şaman olmaya gerekyok insanın doğasında genel de bir şeye inanma isteği vardır ve bu içsel huzurun yakalanması ve kendinizi denge de tutmak için rol oynar. Sonuç mutlu bir beden olduğu için neye inanıldığının bir önemi yok. Bunu bir totem şanslı sayı uğurlu renk olarak algılayabilirsiniz. Bazı erk hayvanları şöyle bunları alıntı yapıyorum. : Ayı , Kurt, Yarasa, At, Siyah Panter, Su samuru, Örümcek, Karga, Kuzgun, Kaplan vs biçok erk hayvanına internette bulabilrisiniz. Detayın kapasitesi yetmediği için hepsini ve anlamlarını yazamıyorum.

Bu tarz bir deneyiminiz varsa paylaşmanızı rica ederim.
Güncellemeler
+1 yıl
bakın benim sorular hep EİG li :) ona göre