Seven erkek sevdiği kızı kızın arkadaşlarından kıskanır mı?
sevdiğini çevresinden koparmaya çalışmak onu yalnızlaştırmak niçin
sevdiğini çevresinden koparmaya çalışmak onu yalnızlaştırmak niçin
1-bir kızın erkek yakın arkadaş çevresi olmamalı
2-sevgilisini anlattığı kiz arkadaş çevresi olmamalı
3-en yakın arki sevgilisi olmalı.
Hiç bi arkadaşıniz sevgilinizden öte değildir. Sevgililigin sonu evliliktir bunun için vardir. Insanin ömür boyu ve ahiretteki hayat arkadaşından da hiç bi arkadaş değerli olamaz. Varsın asosyal olayım yeterli sevdiğim adamla mutlu olayım
tatlım erkekler psikopat benim sevgilimde aynı şeyi yaptı. erkek arkadaş yasak kız arkadaşlarda da onun onay verdikleri olmalı. onlar buna kıskançlık diyorlar ama aslında kendilerine güvensiz olduklarından bunu yapıyorlar...
Açık net kıskanır.
Ama kendisine güveni sevgilisine saygısı olmayan kişi onu daha önceki arkadaşlarından uzaklaştırır.
Kesinlikle taviz verme.
niye erkek o kadar despot mu? yalnizlastirip mal gibi goruyorsam onu kendi egomdan az seviyorumdur ki bu durumda hayatimi o kisi ile surdurmem sacma.
Cevap
10Cevap
kıskanır elbette ama o kızı çevresinden koparmaya çalışmak hiç akıl karı iş değil bu aşırı kıskançlıktan olur çok sıkıntı doğar
kıskancın dozu olmalı bunlar aşırıya kaçan kıskançlıklar doğru değil.
üff ne saçma ne gerek var ki sevgisinden emin olup kıskanmamayı öğrenmeli bazıları çok abartıyo
elde malzeme olmalı arkadaşlarda bunun için ideal yoksa kıskanmadan direk evlenmek püff..
anlayamadım hiç dediğini
arkadaşlar bunun ıcındır aralarından bırı cıkck kı kıskandrck yoksa ilişkı düz yolda sıkıntı verır.
:)
Ben kıskanırım şahsen sebebi yok iç güdüsel kimseye güvenmiyorum.
Evet kıskanır ve bu çok normal.
fazla samimi ise kıskanır
ben kıskanırım :)
ben kıskanırım..
Evet kıskanır şahsen kendımden biliyorum :)
ben kıskanırım
evet kıskanır
Kıskanır .
kıskanır tabi
Kısakanır .
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar