Kişilik & Karakter Fotoğrafa 30 Saniye Bakınca Ne Görüyorsun? ogygia Takip Et Bilge Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Fotoğraftaki bayanın sadece burnunda bulunan yeşil noktaya 30 saniye boyunca bakın. Daha sonra gözünüzü kapatın ve tavana bakarak açın, gözünüzü kıpırdatmadan bir kaç saniye bekleyin.Ne gördüğünüzü görüş olarak paylaşmayı unutmayın :)#ogygia Fotoğrafa 30 Saniye Bakınca Ne Görüyorsun? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Esmer saçları arkadan bağlı kadın gördüm sanki ama gözlerimin içine de ettim sağol 1 1 Yorumla ogygia +1 yıl birşey olmaz :D Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl göremeyenler için asdkalsdk 1 1 Yorumla ogygia +1 yıl bütün sırrı bozdun dostum :D Yorumla
ffsatr1x Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl güzel bir kadın gördüm :) 2 1 Yorumla ogygia +1 yıl tebrikler :D Yorumla
fastcola Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl o güzeldi bu artık kör olana kadar bakarım :D 1 1 Yorumla ogygia +1 yıl fazla bakma gözlerin bozulmasın :) Yorumla
nyzsl Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 502 cevap paylaştı. Esmer güzeli bir Hintli kadın. 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar