Doğum günün kutlu olsun ablam iyi ki doğdun iyi ki varsın @Nihavent78 Sağlıklı Mutlu Huzurlu Güzel günler Geçirmen Dileğimle Yüzündeki Tebessüm Hiç Eksik Olmasın <3 :)
Bugün Dünya Harikası Bir İnsanın Doğum Günü <3 Bir Mesajı ( Yorumu ) Çok Görmezsiniz Degilmi Bu Güzel İnsan İçin?
oyy oyy oyyyy oyyyyy Bu ne güzel bir doğum günüdür. nasıl teşekkür ederim bilemedim şımartıldım hemde 😊😊😊😊 çok teşekkür ediyorum iyiki varsın iyiki tanımışım ablacım seni. 🙏💙 Sen hiç değişme asla kimseye benzeme hep böyle kal hep böyle KAL sevgiyle cansın ❤
iyi ki doğdun temiz kalpli güzel gülüşlü ablam sen herşeyin en güzelini hak ediyorsun biraz uzak olmasak daha güzel birşeyler olurdu ama kısmet böyleymiş yüzündeki o güzel gülüşün eksik olmasın hiç hep mutlu ol güzel kalpli insan iyi ki doğdun <3 :) :)
Aminnn inşallah temiz toplum gönüllüsü gibi hisettim kendimi bir an :)) temizlik önce karekterden gelir sonra etrafına yayılır 😊 ne çenem düştü bugün şımardımya tamam artik :))
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Bugün Dünya Harikası Bir İnsanın Doğum Günü <3 Bir Mesajı ( Yorumu ) Çok Görmezsiniz Degilmi Bu Güzel İnsan İçin?
En İyi Cevaplar