haksiz miyim? ilk defa izlemeye basladim boyle programlari, hep boyle kendini bilmez veletler mi vae? cocuk 13 yasinda 3 kere evden kacmis. bu anneyi perişan etmeye ne hakki var? valla cocugu sokakta bulsam bu oldugunu da kanitlasam ihbar etmeden once saglam tokat atardim
Sokakta görsem iki tane atar öyle teslim ederim dediğin çocuğun aldığı eğitimle ilgilenmediğin ortada. El kadar çocuğun erkeklere kaçmasının sebeplerini de düşünüp güzel kafanı yor biraz olur mu?
İstismara uğradığı ve hala daha kullanıldığını görmeniz için, o yaştaki bir çocuğun kimden ilgi görürse ona gidecegini anlamanız için zeka seviyenizin yeterli olmadığını görüyorum. İki tane çakarmış, dayaklıkmış.. Cidden hastasınız.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ayni sorunlari ben de yasadim o yaslardayken. Istismarlar, 2 kere intihara tesebbus ve sonucunda ailemin benimle ilgilenemedigini dusunup cocuk esirgeme kurumuna kapatan savci. savci kesinlikle hakliydi bir yere kapatma konusunda ama kapatacagi yer akil hastanesi olmaliydi. kaldigim cocuk esirgeme kurumunda da birkac tane arkadas edinmistim evden kacip da erkeklerin yaninda kalan. Bu kizin neler dusundugunu neler yasadigini tabii ki de anliyorum. Aklinin basina gelmesi icin onun yaslarindayken ayni seyleri yasamis bir ablasi tarafindan tokatlanmasi, aklini basina almasi icin biraz nasihat almasi sart. Simdi karsimda o yaslarimdaki halimi gorsem kesinlikle pata kute doverdim cunku
Adı üstünde çocuk yani. Hiç bir fikrimin olmadığı konuda eleştiri yapmayı sevmem yapanı da boş bulurum. Çocukla alakalı ne biliyorsun da bu yorumu yapıyorsun? Yaşantısını nerden biliyorsun? Normal bir durum değil hangi sağlıklı kafa evden kaçar? Çözüm dayak mı sence?
gitmisler ama cocuk serbest birakilmis cocuk esirgeme kurumuna yollanmasi gerekirken.(hem ailesi sahip cikamadigi icin hem de cocuk kendine zarar verdigi icin orada kalmasi gerekirdi bir sure)
En İyi Cevaplar