Size bir şekilde yanlış yapan kırıldığınız kişiler gönlünüzü kolay alabilir mi? Çabuk affeder misiniz? Yoksa tek bir hatası yeterli mi dersiniz? Ben çabuk affedenlerdenim gönlümü almak çok kolaydır..#Mademoiselle88💞
Kalbini kırsam kendimi nasıl affettiririm? Gönlünü almak kolay mı?
kimin ve ne şekilde kalbimi kırdığına bağlı en son kocamla kavga ettim ufak birşey değildi benim gözümde ve bir iki gün surat yaptım hiç beklemezdim ondan eve girdim birgün yatak odasına giden yola çikolata koymuş yatak odasının kapısından yataga kadar çikolata dizmiş perdede odada balonlar vardı bir kaç tane yataktada seni seviyorum yazıyor yanında çikolatalardan kalp falan yapmış birde özür içeren bir yazı yazmış böyle birşey yapıcağını sanmazdım güvendim uzatmadım kavgayı barıştık
Cok kotu bir sey yapmadiysa affederim, bazen karsimdaki ozur dilemese bile unutuyorum kirgin oldugumu. Yani coook kotu bir sey yapmadiysa kirgin kalamiyorum 😂
Kalp kırıklıkları olabilir. Sorun değil. Küsmem. Ama bazı hatalar affedilmiyor maalesef. Gaddar değilim. Yapımda var. Ben karşımdakine güvenirim. Bana güvenmediğini söylerse, o an tüm iliŞkim otomotikmen kesilir. Elimde değil veya kontrol edeceğim bir durum değil bu.
Bana güvenmeyen biriyle zaman harcamam. Gerek yok çünkü.
Yaşımız ilerledi, kıymet bilmediğiniz için bir kişiye bile güvenmiyorum. Yalnız yalnız öleceğim. Tüketmeyin beni 😢 Nolur yapmayın bana bunu. Yaw o değil de istek attık kabul etmedi. İnsan önce takip eder demi yaw 😣
Kolay kırılırım ama yinede kırıldığımı belli etmeden sabrederim ona karşı hala aynı davranışlara aynı hatalara devam ediyorsa biranda mesafemi koyarım affetmemde kolay kolay uğraşması lazım
En İyi Cevaplar