dün evde tek başıma kaldım bizimkiler evde yoktu saat 00:00 civarı banyodan iki kişinin karip dilde alçak sesle konuştuğu işittim fakat konuştukları dilin ne olduğunu anlamıyodum değişik bir dilde fısıldaşarak konuşuyolardı ya da bana öyle geldi diyip kafamı rahatlatmaya çalşıp pcde takıldım korkumdan yatmaya karar verdim yattım sonrasında uyumuşum sabah ezanına karşı evin kapısı çaldı 3 kere güçlü şekilde kapımın çalmasıyla uykudan sıçradım dedim bu saat de kim gelir niye gelir diye düşündüm bu arada yazarken bile tüylerim diken diken neyse konuya devam edeyim kapı çaldı kalkmadım tabi yatakdan sonrasında evin kolidorundan hızlı şekilde biri koşturarak saniyler içinde yattığım odanın kapsı çaldı aynı şiddetli şekilde 3 kere kapıya vuruldu kapının o vurma şiddeti kapının oynamasına vesile oldu aynayışını gördüm korkudan bildiğim duaları ukuyamadım tüyler diken diken oldu yatakdan 10 cm kalktığımı hissetim ellerim ynalara doğru eğilmeye başladı kitlendim kaldım aklıma o an gelen tek şey camı açıp atlayıp kurtlma düşüncesi oldu ama onuda yapamdım bu arada atlsam şu an bu yazıyı sizlerle paylaşamıyo olucaktım o sırada ALLAH tan ezan okudu ve rahatlama geldi aklıma gelen bütün dua ve sureleri okdum psikolejim çok bozuk bu yaşadklarım nedir neden ben yaşadım bilmiyorum anlatcağım gerçek olaydır. Sizlerden bu konu hakkında yorum bekliyorum..
Güncellemeler
+1 yıl
...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar