Gizli Üye(25-29)+1 yılerkek olmak çok zor. kadınların çocukken sünnet , büyüyünce askerlik derdi yok. okumasalar ve çalışmasalar bile evliliklerinin önünde hiçbir engel yok. küçük yaşta da evlenebilirler. bu yüzden zinaya düşmezler. istedikleri zaman çirkin bile olsalar sevgili bulabilir , evlenebilirler. güzelse hiç sorun yok. kız çocuğu erken evlenir diye bir algı var. kısacası iş dertleri yok , ev geçindirme dertleri yok. evlenene kadar baba , evlendikten sonra koca parası yiyorlar. en güzel iltifatlar , en romantik şeyler , en centilmence şeyler onlara yapılır. otobüste yer verilir. bir yer de karşı karşıya gelindin mi yol verilir. geçiş üstünlükleri var. doğal afetler de ve kazalar da ilk önce kadınlar ve çocuklar kurtarılır. kocası cinsel olarak ve evin nafakasını temin edemiyorsa boşanabilir. ters ilişki teklif ediyorsa boşanabilir. cuma namazı farz değil. beş vakit namazları regl oldukları dönemde kaza etmezler.. sadece oruçları kaza ederler. hacca erkek olmadan güvenlikleri için tek başına gidemezler. başlık parası onlara verilir , iş sorulmaz , yaş sorulmaz , mehir onlara verilir. boşanırlarsa tazminat kadına ödenir. çocuk onlara verilir. yanlarında en küfürbaz erkek bile kadın görmüşse küfür etmez. saygıdan dolayı. savaşa katılmazlar. dul bile olsa bir erkek alır. bu site de bile kızların sorusuna çok rağbet gösterilir. takipçi sayısı en az yüz normal olarak bini bulur. kadın olmak çok zordur çok. ayda bir regl ile iki çocuk doğurmakla zorluk olmaz. cinsel yönden aç olmazlar. avantajları var. psikoloji testlerin bile kız olmak ister miydiniz diye soruyorlar. niye erkek diye sormuyorlar. dünya kadar malın olana kadar cinsiyetin dişi olsun yeter. sürekli iltifat alarak egoları yükselir ve nazlanırlar. kapris yapar , trip atarlar. bir kız erkeğe elini uzatsa ve yanağından öpse sorun olmaz. aynısını erkek yapsa sapık ve abazan olur. kendileri otobüste ve minibüste erkeklerin yanına oturur sorun olmaz.
98 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaynısını erkek yapsa suratlarını asar ve yer değiştirmek istemezler. bir de en az 25 yaşına kadar sen mi beni döversin yoksa ben mi seni diye düşünen çocukça , aptalca , gerizekalıca , aptalca ve ergence düşünen mallarla uğraşır durur. dövsen bir türlü dert dövmesen bin türlü dert. erkeklerin de çok kıskancı ve kahpesi var.
Cevap sahibi+1 yılyanlarına erkek oturunca rahatsız olup hemen yer değiştirmek isterler. ben kadınları küçük düşürmedim. eksi umurumda olmaz. ben doğruları yazdım.
Cevap sahibi+1 yılkadınların yaşı bile sorulmaz derler ama kendileri erkeklerin maaşını sorarlar.
Cevap sahibi+1 yılsevgilini ya da eşini yemeğe çıkarırsın hesabı erkekler öder. say say bitmez.
- +1 yıl
Çok güzel yazmışsın tebrik ederim
Cevap sahibi+1 yıl@pantyhosenylon rica ederim.
Cevap sahibi+1 yılyazdıklarımı beğendiğiniz için sağolun.
En İyi Cevaplar
ben bir erkek olarak düşüncem gerçekten kadın olmak zor, erkeği memnun etmek gerektiğinde altına yatmak, evişleri ,9 aylık hamilelik dönemi , hele birde anadoluda kaynana yanındaysa baskı, iş, güç , herşeye koşturmak çocuğa bakmak gerçekten zor kadınlık
23 Yorumla
Soran+1 yılSonunda :)
- +1 yıl
Erkeği memnun etmek gerektiğinde altına yatmak demişsin :D... Bu olay öyle değildir. erkek bu konuda dezavantajlı olduğu için kadını baskılamak ve sınırlandırmak ister, tarih boyunca da bunu yapmaya çalışmıştır. Ama kadınlar seksten iki kat daha fazla zevk alır bu bilimsel olarak da kanıtlanmıştır yeterki kadın istediği erkekle birlikte olsun. Bana göre bunlar şunlardır mesela: yakışıklı, iyi performanslı, nezaketli, çekici karakterli ve iyi penisli olsun. Eskiden kadınlar istediği erkeği seçmiyormuş çünkü erkekler tarafından baskılanmışlar. ama bugün seçiyorlar çünkü kendi ekonomik özgürlüklerini kazanabiliyorlar. Kendini yetiştirememiş, yetersiz, zayıf erkeklerin elinde olan tek güç şiddet yani kötülük. Maalesef bu böyle. Eğer erkek onu kadın istemediği halde evlilikte bile zorluyorsa ve kadın bu durumdan şikayetçi ise erkekten ayrılabilir bu onun hakkıdır. Bunu yapacak güçte ise bunu yapar ve zaten mantıklı olan da budur. Evişlerini ise artık erkekler de yapıyor çünkü kadınlar kendi paralarını kazanıyorsa bunlara yönelmek istemiyor. Yine de erkeğe para kazanma görevini yükleyip kendisi ev hanımı olmayı bilerek tercih eden kadınlar var onlara saygı duyuyorum ama onların da geçmişten farkı artık kendilerini ezdirmiyorlar.
+1 yılYazmadan edemedim soruna. Erkeğin ev geçindirme derdi, sünneti ve askerliği var. Sünnet bir kerelik bir şey. Kadının bitiyo mu acaba sıkıntısı? Gece yarısı dışarı çıkamaz eve gelemez gele yollu olur. Ağdası lazeri her yerindeki tüylerden kurtulup koca dışarı bakmasın diye dışarda kapalı içerde açık ne olduğu belirsiz bir hale bürünür. Her ay regl sancısı, doğumu, çatlağı var. Bekarken baba baskısı var. İstediğin gibi giyinememe, istediğin yere gidememe, istediğin kadar kalamama, telefonu olsa karıştırılır. Dışarsa herhangi biriyle. görseler komşular bile yetiştirir. Evi çekip çevirme derleme toplama derdi var kaynana kahrı var herkese yaranmak var. Var da var en iyisi hiç olmamak.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek olmak hiçte zor değil benim en sevmediğim şey kıyas yapmak ama bunda yapacağım. Erkekler kolay kolay üzülmez, erkekler kolay kolay kafaya birşey takmaz ama biz kızlar öyle miyiz? Hayır tam tersine her acıyı biz çekiyoruz doğum, regl vs gibi. Erkeklerin nasılsa yemek derdi, ütü derdi, çamaşır derdi tabi biz öyle miyiz? Yemek olmaz niye yemek yok çamaşır niye yıkanmamış çocuklar ağlarken bakmazlar yardımcı olmazlar ama mesela çocuk ağlar kaçarlar. Varsa aksini eden buyursun yorumuma.
39 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYemek derdi, ütü derdi, çamaşır derdi yok bu ülkede isteyen istediğini giyemiyor ama erkekler öyle değil tecavüze uğrama mesela ama erkeklerde bu yok kadın olmak çok çok zor. Daha çok şey var ama bu kadar yeter hangi akla hizmet eksi veriyorlarsa
- +1 yıl
aslında üzülürler ama erkek olmanın verdiği gurur onu belli ettirmemeyi gerektiri aslında kafaya takar ama siz üzülmeyin diye takmamış görünürler bir söz var kadın bir doğurunca erkek dokuz doğurur bilmem duydunuzmu hasta olur yemek yapamazsın eşin sen üzülme diye ya sipariş verir ya seni yemeğe götürür çamaşır sıkıntısı çekme diye sana bosch tan son model makine alır çocuk ağlamasın diye tüm dertlerinizi gidermeye çalışır daha bu erkekler ne yapsın
Cevap sahibi+1 yıl@albertokerim herkes senin gibi değil ki bunları yapsın. Bazıları hiç almıyor
- +1 yıl
ama erkekler demiş geneleme yapmışsınız benim annem ben 6 yaşındayken öldü babam ağlamadı veya biz görmedik bunu ben büyüdüğümde anladımki baba ağlamaz değil baba ağlar ama göz yaşları içine akar çünkü onun dik durması lazım o çökerse onun himayesindekiler biter o ağlarsa biz feryat eder umutsuzluğa düşeriz onun için erkek dik durmalı
Cevap sahibi+1 yıl@albertokerim evet geneli yazdım geneli böyle erkek olmak çok kolay
- +1 yıl
hala sözündesin yani
Cevap sahibi+1 yıl@albertokerim evet
Soran+1 yılBen size katılıyorum. Güçlü olmak kolay değildir. Ama vicdansız olanları gerçekten çok kötü.
- +1 yıl
o vicdansız olanları ben erkek kategorisine koymuyorum zaten erkeğin acizi kadına şiddet uygular erkek gerçekten ER ise şiddet uygulamaz bakış bile yeter anlatmak istediğini anlatır bizim meselemiz erkekler ile erkekte dediğim gibi adam gibi adamdır önünde şey asılan herkese erkek demek adaletsizlik olur zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılkadınlarında zor ama bizim de zor
her şey oğlum çükünü gösterle başlıyo
sonra
Erkekler ağlamaz
erkekler ağar olur
erkekler gülmez
erkekler az konuşur
erkek adam yılmaz
erkek adam duygusal olmaz
bu liste uzar gider , kısaca erkek şu erkek bu çok yük var üstümüzde
en garibi de ben ağlayamam mı insan değil miyim a. kym :'(31 Yorumla
Soran+1 yılTecavüze uğramıyosunuz. İffetinize kimse laf edemiyor. Daha az duysusal olduğunuz için daha az üzülüyosunuz.
+1 yılEmin ol kadın olmaktan çok daha zor. Bunu bir tek kıyafet özgürlüğü, doğum sancısı olarak düşünme. Bir kadınla bir erkeğin hayatını karşılaştır aradaki farkı anlarsın zaten.
35 Yorumla
Soran+1 yılMesela :)
- +1 yıl
Erkeğin egemen olduğu bir toplumda yaşamamıza rağmen bu sistem kadından daha çok erkeğe zarar veriyor. Mesela bir kadının statü sahibi olması, iyi bir maaş alması, biriyle birlikte olursa onun her şeyine yetmesi, duygularını göstermemesi, sert ve dayanıklı olması, kısacası iyi bir yerlere gelmesi hiçte önemli değil. Çünkü kadınlardan beklenenler bunlar değil ve onlar isterse ölene kadar ailelerin yanında yaşayabilirler. Çalışmak zorunda değiller, bir erkekle yemeğe çıkarlarsa hesap ödemek zorunda değiller. Hele bir kadın evlenirse, ayrılırken kocasının hayatını cehenneme çevirebilir çünkü her şeyi talep edebilir. Biz erkekler çalışıp para kazanmalı, eve ekmek getirmeliyiz. Asla ağlamamalıyız çünkü ağlarsak erkek sayılmayız. Ha birde düğün işi var. Gerçekten çok çok affedersin ama düğün mü yapıyoruz yoksa kadın mı satın alıyoruz belli değil. Çünkü bir erkeğin evlenmek için gösterdiği çaba, harcadığı paranın haddi hesabı olmuyor.
Soran+1 yılKadınlarda mal gibi görülüyor bazı insanlar için mesela güzel biriyse herkes ona değer veriyor değilse ondan güzeli yok. Mal gibi işte başka bir kelime uymuyor. Bakire değilse adı o... dur. yaşlanınca kocası aldatabilir. Veya genç kızken sırf nemalanmak için kandırılıp bir köşeye atılabilir
Soran+1 yılOndan güzeli yok değil beteri yok
- +1 yıl
Evet, anlayabiliyorum. Ben kadın olmak kolay demedim fakat iki tarafı da karşılaştırınca ve bunun üzerinde derin düşünülünce erkek olmanın zorlukları daha ağır basıyor. Daha doğar doğmaz sünnet edilmemizden tut, belli bir yaşa ulaşınca askere gitmemizin şart olması gibi. Ki sünnet demek vücudunda kalıcı bir değişiklik demek. Sen, bir kadın olarak belki anlayamayabilirsin fakat çocukken sünnet edilip, yetişkin olunca bu barbarlıktan şikayet eden ve sırf bunun yüzünden psikolojisi bozulan bir dolu erkek var. Birde namus baskısı var tabii. Kısacası Türkiye gibi bir ülkede iki cins olmakta zor fakat erkeklerden beklenenler çok daha fazla.
Erkek olmak gayet kolay. İstediğin gibi seks yapıyorsun kimse sana or*sbu demiyor!! Kadınlar şort giyse bile laf atılıyor.
Bu da gösteriyor ki erkek olmak kolayyy, ama adam olabilecek misin? Bu çok zorrrr😊😊21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDiğer konularda birşey diyemeyeceğim ama benim için cinsellik konusunda erkek olmak daha zor. Eşimi ilişkiye ikna edebilmek için 40 takla atıyorum. Ama o istediği zaman herhangi bir zamanda olabiliyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılAma sizin ilişkinizle alakalı bir durum her evli çift böyle değil
- Kişilik & Karakter konusunda 775 cevap paylaştı.
+1 yılkadın toplumun temel taşıdır Kadın erkek eşit deildir bazı konularda kadın olmak çok zor iken bazı konularda erkek olmak çok zordur kader diyelim biz buna kaderin nasılsa ona göre...
10 Yorumla Ataerkil sistem gene en çok bize zarar veriyor çünkü sorumluluklar bitmiyor her şey sana bağlı :( kadınlar gibi kendilerimizi zengin kocalara yamamıyoruz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadın olmak daha zor. Erkek olmak bazen zor. Her zaman kaba kuvveti hazır bulundurman gerekir. Sünepe görünmemek için. Bir de erekte olduğun zaman ayakta olmaman gerekir. Ayaktaysan yürüyosan tüm gözler sendeymiş gibi hissettirir
10 YorumlaBence kadın olmak daha zor ya dün trene bindim erkek ayakta ihtiyaç giderebilir ama o klozetler çok pis oluyo kadın mecbur oturmak zorunda bence kadınların işi daha zor
00 Yorumla
+1 yılErkek olmak tabi ki de herşey kadının isteği arzusu vs ona kalıyor
20 YorumlaTürkiyede çok basit. İnanki çok rahat çünkü ataerkil ve erkekleri hiç sevmem miğde bulandırıyor
00 Yorumla
+1 yılYok be ne zorluğu olacak, öküz taklidi yap yadırganmazsın (!)
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılTabi zor size ( kadınlara ) katlaniyoruz :)
12 Yorumla
Soran+1 yılHer kadın bir değilki. :((
- +1 yıl
Cogunlugunuz kendi hem cinsiniz ile anlasamiyorsunuz
Bir de bizi düşünün ya:(
+1 yıleğer yakışıklılarsa çok güzel ama çirkinse zor
21 Yorumla
+1 yılerkek olmak daha zor hemde kesinlikle ve şiddetle
15 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
çünkü erkeklerin derdinin dermanı yani kaf dağının arkasındaki anka kuşu sizde gösterdesen göstermez hadi gösterse vermez siz kolaymı sanıyorsunuz vitrindeki dönere bakıpta ekmeği banmamayı siz kolaymı sanıyorsunuz baklava tepsiyle karşındayken canın çektiği halde elini sürememeyi siz kolaymı sanıyorsunuz huzur önünüzden endamıyla geçerken bakamamayı vs vs yanlış anlama sakın taciz anlamında değil çünkü bakınca taciz oluyor o yüzden bakamıyorsunuzda :)
Soran+1 yılNe güzel anlatmışsınız. :)
- +1 yıl
teşekkür ederim anlayışınız için ama inanın gerçekler bunlar :)
- +1 yıl
teşekkür ederim anlayışınız için ama inanın gerçekler bunlar :) haksızmıyım
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYerine gore erkek olmakda zor kadin olmakda zor
20 Yorumla
+1 yılTürkiye de ikiside zor
10 Yorumla
+1 yılBayan olmak daha zor bence...
00 Yorumla
+1 yılBilemedim şimdi sorsan herkese cinsiyeti zordur
20 Yorumladuruma göre değişir ya da ortama göre
10 Yorumla
+1 yılerkek olmak kolayda adam olmak zor..
20 Yorumlayalnızlık iş stresi derken çok zor
14 Yorumla
Soran+1 yılAma bunu kadınlarda yaşıyor. Kadınlardan farklı bir zorluğu var mı
Soran+1 yılMesela
zordur erkek olmak yanlız ve dik durmak gerektirir
20 Yorumla
+1 yılZor çünkü tek başınasın
12 Yorumla
Soran+1 yılKadınlarda yalnız
- +1 yıl
Evet zaten iyi sevgili ve eşler öyle kendini tamamlıyor
Evet küçük bir bela var
10 Yorumla
+1 yılkesinlikle erkek olmak çok daha zor
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
çünkü erkek olmak başlı başına bir dert
her şeyin bir zorluğu vardır
00 Yorumlaher anlamda cevap veriyorum, hayır.
00 Yorumla
+1 yılErkek olmakta zor kız olmakta
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. En kolayı erkek olmak
00 Yorumlabence değil
21 Yorumla- +1 yıl
helal
+1 yılZor.
Çok zor. 😕11 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- Kişilik & Karakter konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yılBana kolay
10 Yorumla İnsan olmak zor azizim.
00 Yorumla
+1 yılDegil ayakta esiyon ne zorluugu olcak
00 Yorumla
+1 yılDeğil bee
10 YorumlaDeğil. 😂
00 Yorumlaçok zor hemde
17 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılŞimdi kadınlarda okuyor ki. İşsiz bir bayanla kimse evlenmiyot
Soran+1 yılAynen öyle. O yüzden kadınlarda çalışıyor
Soran+1 yılAma kadınlar hep mal olarak görülüyor.
+1 yılVardır zorlukları
20 YorumlaDeğil 😒
10 Yorumla
+1 yılÇok zor
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı. Zor tabiki
13 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılZordur
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Kolay olmadığı kesin
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılbaba olmak zor
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 40,9b cevap paylaştı. Malesef, zor
10 Yorumlazorr
10 Yorumla
+1 yılçok kolay
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Zor tqbi lannn
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
hemde nasıl..
12 Yorumla
Soran+1 yılMesela
+1 yılZor tabi
14 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Kalkınca mesela bazen ayağa bile kalkamıyorsun
Soran+1 yılNapıyosun peki
- +1 yıl
Elimle sıkıyorum inmesi için
+1 yılzor evet.
110 Yorumla- +1 yıl
bu soru başka yerlere gidiyo o ama neyse 😂
Soran+1 yılMesela
- +1 yıl
o ellerin neler çektiğini kimse bilemez mesela
Soran+1 yılAç nolucak
- +1 yıl
neyi
- +1 yıl
acaba az önce ne anladın
Soran+1 yılKonuyu
- +1 yıl
gizli değilim açamam
- +1 yıl
takip atarsan olabilir
- +1 yıl
bence soruyu kimse anlamadı
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇook zor
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılÇünkü insan sayılmıyorlar
+1 yılBence kolaydır
10 Yorumlakolay
10 Yorumla
+1 yılİnsan olmak zor.
00 Yorumlaİnsan olmak zor
00 YorumlaZor Zor zorr
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden
zor..
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Gizli Üye(30-35)+1 yılinsan olmak zor
10 YorumlaKadın olmaktan kolay
04 Yorumla
Soran+1 yılMesela
Soran+1 yılAynen. Bide kadının iffetine hemen karalayabiliyorlar çok kötü bişey bu. Erkeğe kaç kadınla yatarsa yatsın bişey olmaz gibi ama kafınalara o gözle bakılmaz.
- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat