+1 yılCilve reklamını iyi yapmaktır. Bazilari öyle cilvelidir ki aslinda halihazırda pek de bir numarası yoktur. Onun ederi çok olur. Bazilari da cevherdir cilve yoktur. Çekici gelmez.
33 Yorumla- +1 yıl
Duruş, bakış, konuşma şekli, ses tonu, beden dili. Aslında bunlar doğuştan vardir. Sonradan yapilirsa travestinin cilvesi gibi eğreti durur 😂
- +1 yıl
😂😂😂
En İyi Cevaplar
+1 yıleşine karşı isteklerini arzusunu belli eden kadın 😊
70 Yorumla
Cilt Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. https://m.youtube.com/watch?v=E-ZbVkvOYmQ
Tepeden tırnağa budur😊14 Yorumla- +1 yıl
Bu belkide işvedir. Çok eskiden bir yerde izlemiştim, kadın "yapma dememe aldırma devam et" ditordu. Sanırım Demet Akbağ canlandırıyordu, oduncunun karısı rölünde.
Böyle birşey cilve😊
"Kadın, hayır diyorsa bu asla hayır değildir." diyen çapkınları, haklı çıkartan kadınlar da diyebiliriz.🙂
+1 yılKadın cilveli değil akıllı olmalı
66 Yorumla- +1 yıl
Cilve dediğimiz şey nedir biliyon mu :)
Hani erkekler beyin ve akıllarıyla kendilerini ifade edemediklerinde kaba kuvvete yönelirler,
Kadınlarda istediklerini zeka kültür yetenek ve kabiliyetiyle elde etmeye yeterli değilse erkeklerin zaafını kullanarak cilve yapar.
Sorunları cilveyle aşma eğiliminde olan kadın, hemcinsleriyle hiçbir zaman düzenli diyalog içerisinde değildir. - +1 yıl
Kadının kadına cilvesi hiçbir zaman sökmez.
Sizce nedir cilve? - +1 yıl
Aynı şeyden bahsediyoruz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
Cilve:
Nazlanmayan herşeye yok demeyen yerine göre ilk adımı atan yerine göre sadece karşı tarafı düşüren
Evde sexsi giyinen
Yatağa girdiğinde duş alan veya parfüm kullanıp dişlerini fırçalayan
Bazen arkadan sarıldığında eşinin penisiyle oynayan
Kocasının göğsünde uyurken eliyle penisini okşayıp bir an oral yapan kişi cilveli kadındır70 YorumlaCilt Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. vermek kelimesi hoş olmasa da bunu karikatür için yapılmış olduğunu düşünüyorum ;)
burda anlaşılması gereken bence kadının içinden geldiği gibi davranması olmalı :) o zaman zaten cilvenin doğalı güzel olur ;)40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYeni başlayanlar için cilve
onedio.com/.../kutuk-gibiyim-hic-cilve-yapamiyorum-diyenler-icin-sibel-can-dan-17-cilve-tuyosu-70679520 YorumlaSadece, konuşmasıyla, ses tonuyla ve hareketleriyle erkeğin içini eritiyrsa işte o kadın cilvelidir :)
56 Yorumla
+1 yılBence cilve denen şey kadında doğal olarak varolan bir şey, ekstra cilve yapmaya çalışınca çok itici oluyor dknfldmfk
60 Yorumla
+1 yılCilveyi de bilmek lazım
41 YorumlaCilt Bakım konusunda 6,2b cevap paylaştı. Somdiki kadinlar cilve ile kasarligi karistiriyor bazen
60 Yorumla
+1 yılbiraz cilveli, biraz edalı..
kadını gösteren, (fiziksel özelliklerinden sonra) peşine düşüren en önemli şey.. ayarında ve kararında olursa hele, of ki of ;)10 Yorumlasaçlar dalgalı taranmış. dekolteda gögüs dik veyarıaçık. bacak bacak üstünde , ayaklar açık terlikle muhteşek, parfüm çıldırtıcı bitirim kadın daha neler neler buradan anlatamam, özelden özelden
10 Yorumla
+1 yılOfff. Cilveli kadına bayılırım. İćimi eritir. Sıcacık ses nefes tatllı ve manalı bakış...😍
28 Yorumla- +1 yıl
Sus sen söylemezsen duymaz. Duysada bana daha fazla cilve yapar, ben de daha ćok mutlu olurum dimi. 😉😚
- +1 yıl
Tesekkür ederim tatlım. 😚
- +1 yıl
Öfff bende böyle sevgili istiorum:)
- +1 yıl
@hot_anastasia sahimi kız 😘
- +1 yıl
@hot_anastasia Sadık Sevgili
+1 yılKarikatüre bayıldım :D Bu soruyu hatun kişiler cevaplasın. Onların uzmanlık alanları nede olsa :D
14 Yorumla- +1 yıl
Bu yaşıma geldim kimse bana cilve yapmadı :) nerden bilecem ben cilveyi işveyi. Problem yaşayan gelsin bana. Ötesini bilemem.
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim :) bende seviyorum valla. İyi ki varsın ablacım :)
Cilve/naz kendini ağırdan satmaya denir. Bana göre asıl cilveli kadınlar olgun olanlar. Genç kızlar cilvenin biraz suyunu cıkarıp egoizme çeviriyorlar olayı
10 YorumlaCilve kadının göz yaşından sonra kullandığı en tehlikeli silahıdır
61 YorumlaCilt Bakım konusunda 402 cevap paylaştı. Tatlı dil göz süzmek gerdan kırmak biraz kiritmak saç savurmak vs vs
30 Yorumla
+1 yılcilve değilde şehvet çok önemli abazanusgillerden değilim ama çarşaflı bir bayan bile bir kaç mimik ve sözle gayet şehvetli olabiliyor
20 Yorumlafotograf cok guzel anlatmis😂😂 "gösterip vermeyen"
20 Yorumlacivic gibi okudum ilk cümleyi sonra cilve olduğunu anladım :D :D :D.
20 YorumlaCilt Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sade duru ama isteklerini içinden geçeni bastırmadan söylesin daha güzel
20 Yorumla
+1 yılCinsel konularda utanmayan, çok iyi tahrik edici hareketler yapabilen ama sanki tahrik olduğunu hiç anlamıyormuş gibi davranan kadına cilveli kadın deniyor. :)
60 Yorumla
+1 yılŞımarıklık ile Cinselliğin birleştiği Bir Aşk oyunudur bence.
10 Yorumlacilve iyi bişeyde nasıl yapıldığı kadına göre değişir. birine yakışan başka birine yakışmayabilir.
10 Yorumla
+1 yılcilveden önce kadın bakımlı olacak kadın olduğunu bilecek
10 Yorumla
+1 yılHahaha
Örümcek ağ yapmış peşin verende...
Allah bilir kaç zamandır çalmadi o telefon 😃😂10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşimdiki kızların çoğuna merhaba der demez , gel yerleştir hemen diyor :/ cilvemi kaldı , basit insanlar kardeş
40 YorumlaCilt Bakım konusunda 634 cevap paylaştı. Gösterip elletmeyenle ne işim olur benim.
Peşin versin bana. 😂 😂20 Yorumla
+1 yılbaştan çıkarıcı olmalı..
ama sadece ait hissettiği adama..40 Yorumla
+1 yılO nasıl bişi :)))
10 YorumlaBence de cilve yapmak kadınlarda zaten bulunan bir davranis, aşırıya kaçması cok itici olur.
20 Yorumla
+1 yılBen sert yapiliyimdir ama nedense kimi gorsem cilveli buluyor beni... Ben de anlamadim :D
31 Yorumla- +1 yıl
Demekki ćok cilvelisin. 😉😎
odun olmayan tip. konuşmalarıyla bakışlarıyla tahrik edebilen ama açıkça söylemeyen vs..
10 Yorumla
+1 yılBazen sert bazen gülen sağ yanağına öpücük kondurup sol yanağına tokat atan:)
20 Yorumla
+1 yılHer hareketi ile erkeği bastan çıkaran kadın cilveli kadindir.
20 Yorumlacilvali kadınlar cok harika olur sadece erkeğine karşı
10 Yorumla
+1 yılCilve erkeğin istediği noktaya çekip, istediğini almadan onun istediğini vermemektir😊
11 Yorumla- +1 yıl
Bu arada ataşehirde havalar nasıl😊
- Cilt Bakım konusunda 32,5b cevap paylaştı.
+1 yılCilve bedeni baştan cikarmaktir😊kıyafetleri de çıkartır. Cilve sevdigine yapilinca hoştur 😊
10 Yorumla cilve yerine göre olmaalı ilk tanıstıgın birisi bana cilve yapsa yanlış anlarım cilve evlilikte daha guzel olur
10 YorumlaAkşama verecekmiş gibi hissettirmektir cilve.
13 Yorumla
+1 yılBn cilveliyimdir 😂😂😂 ama sadce kocama
47 Yorumla- +1 yıl
kocan oliyim
- +1 yıl
@alperen3535 evliyim okuz
- +1 yıl
@Abit3434 sanane lan
- +1 yıl
şu utanmaz şapşal larabakin edepsizler sizin anne nize kızı niza veya kariniza deseler böyle şeyler rahatlarmisiniz
- +1 yıl
@gizliüye123456789 ahlaksizlik basa beladir. kendi bacilarina olunca namus bekcisi olurlar
- +1 yıl
evet kendilerine gelince öyle başkaların da ise böyle yaparlar bunlar utanmaz lar
nükhet duru bu alanda tek
22 Yorumla
+1 yılHic bilmem ya cilveli degilim ben.:))
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOynak alır azı ayrı is yapar eli kolu ayrı is yapar
00 Yorumlanedir cilve Payidar hı?
14 Yorumla- +1 yıl
:D bilmem ki ben sırf sana Payidar demek için sorunu yanıtladım :D
Cilveeeeeeeeeeeee... Kadınların ilgi çekmek, gönül çelmek için takındıkları hoş, aldatıcı tavır, kırıtma, naz, cilve, eda: Yelpaze çevrilir gibi birden dönüşleri, işveyle devriliş, saçılış, örtünüşleri.
Tdkdan aldım
Güzel Sexy giyin parfüm sık utangaç davran küçük opucukler at hafif dokunuşlar yap kaç :)
00 YorumlaCilt Bakım konusunda 10,6b cevap paylaştı. Ben hiç anlamam bu konulardan
33 Yorumla- +1 yıl
Anlarsın krlebeğim. Cilve her kadına yakıßır. Ysnlış anlama. 😉
- +1 yıl
Canım benim. Sen rahat ol, samimi ol, tatlı dillisin zaten biraz da gözlerini süzdünmü inan senden cilvelisi olmaz... 😙
Cilt Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Cilve değil o dediğin fingirdek. 😂
20 Yorumla
+1 yılkarikature bittim😂😂😂
22 Yorumla- +1 yıl
dogru 😄
Yha deme öyle şapşik.
10 Yorumla
+1 yılhic anlamam... beceremem de😅
10 YorumlaBunu üstadlarımız bilir
10 YorumlaPesin vereni dagitmislar
11 Yorumla
+1 yılNe olduğunu bilsem bende olurdu :/
20 Yorumlaya nelere kaldık süper ya
10 Yorumla
+1 yıleşine partnerine kur yapan kadın anlamında
10 Yorumla
+1 yıllive kezbanizm
119 Yorumla- +1 yıl
vermek ne demek ya? tamam ok argo konuşmayı ben de severim de bir kadın olarak cinsel birleşmeyi vermek olarak tanımlıyorsun.
- +1 yıl
kullanıyorsun ama kabul ediyorsun.
- +1 yıl
hahahahahahahah :)
- +1 yıl
hahah olleyyyy :) tamam sor :)
- +1 yıl
tamam bekliyorum ama unutmayalım karikatürü sen çizmedin, ben sana kezbansın demedim, karikatür hoşuna gitti, başlıkla alakası yok, alaska frigo, patlamış mısır, kola. regards.
- +1 yıl
hahaahah kıvırmak dansözlere mahsus bacım afedersin. bizler osmanlı torunlarıyız.
- +1 yıl
hülya koçyiğit i seversiniz çoğunluğunuz. ama oynadığı bir karakterden bu kadar tahrik oluyorsunuz. bu ne perhiz, bu ne cafe latte?
galeri7.uludagsozluk.com/.../...aris-te_311208.jpg - +1 yıl
bana da öyle geliyor ama ben sana kezban demedim :)
- +1 yıl
vay reis :)
- +1 yıl
Kezban evi cekip ceviren, kocasina bagli kadin, kalfa anlamindayken, neden demiyorsunuz? :)
+1 yılGösterip vermeyen cilveli hatundur
10 YorumlaPeşin verenin telefonu ağ bağlamış 😄
11 Yorumla- Cilt Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKesin cilveli tipsin
12 Yorumla- +1 yıl
Avatindan belli ben buradayım diyorsun:)
Cilt Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Benim gibi olur😄 Herkes oyle soyler🤦🏻♀️
10 Yorumla- Cilt Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKadinsi iste boyle edali havali bicir bicir gibi
10 Yorumla Ayakta yuruyen habersizlerdir.
10 Yorumla- Devamını Gör (37)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar