Bulunduğu her ortamda "soğul nevale" ilan edilmek, suratsızlık sayesinde "irite edici" kabul görmek falan... Kıta sahanlığı insanların dirseğinden yukarısını görmeyen bir boyla mahşer gününe dönmüş metroda etrafa gülücükler saçmamı bekleyen zihniyet 2 gün önce kadınlar kahkaha atmaz diyordu ayol nedir bu sorunsal?
Bende mesela dışarıdan gülmezken soğuk nevale gibi gözüküyorum. Bu yüzden otobüslerde, vapurlarda insanlarla göz göze geldiğimde anlıyorum ki ya sinirli olduğumu düşünüyolar ya da egolu ama tanımadığım insanın yüzüne neden güleyim? Tamam belki çok sert durmamam gerekir ama benim yüz yapım sert ve kaşlarım da çatık ne yapayım ulen
Ah işte dağlara taşlara haykırmak istediğim şey. Aman amca ben sana neden güleyim söğütlüçeşme metrobüsünde niye? Ne için? Takatim mi var gücüm mü var?
En İyi Cevaplar