Her insanın hayatında verdiği ufak tefek, hayatını sarsabilecek türden olmayan imtihanları olmuştur. Oysa bazı insanlar vardır; sevdiği insanlar ve peşinden koştuğu hayalleri ile sınanır... Ki bu da bir insanın en zorlu sınavı olur. #BirTutamAşkk #İmtihan
Zor diyorsun, zor olacak ki imtihan olsun! Sizin içinde yaşadığınız bu hayat boyunca verdiğiniz çok büyük bir sınav oldu mu?
Buyuk sinav insana kaldiramayacagina cok yakin yuktur. Kimisine hastalik kimisine yakin cevresinde olum. Kimisine de bir okula gidememek, evlilik vs. Ama kimse hayatinda yasadigi zorlugu sinav addetmesin. Sinav degil tercihtir ilahi olmayan dertlerimiz.
Kaldiramayacagim bir yukun altina sokmadi Tanri beni bugune kadar. Kimseyi de sokmaz. Cok yaklastim yuk altinda ezilmeye de, henuz daha cok yuk tasiyacak gucu de bitirmis degilim.
Kuzu profil fotom bile yaptım :-) neyi çok istiyorsam , neyi çok seviyorsam imtihanım ordan geldi. Elhamdülillah yazılana razıyım, can O'nun , kağıt O'nun kalem O'nun... Haşa kaderimi mi beğenmeme hakkım var mı , yok. Rabbim yardımcımız olsun bitanem <3
Ah o ilk cümle ne kadar doğru. Çok zor dönemlerden elbette geçtik. Ama aşılmayacak şeyler değildi. Nihayetinde aştık. Umarım yaşadıklarımız bir şeylerin bedeli değil, imtihanımız olur.
Bu durumu herkes mutlaka yaşar yaşadığı sürece... kimileri bir kez yaşar kimileri defalarca aynı acıyı çekmek zorunda kalırlar... sonuçta imtihan dünyasında yaşıyoruz sabır ve tevekkül lazım...
Vakti zamaninda baslayan bir sinavim var.. Halen devam ediyor.. Imtihan gercekten zor.. Ama denilen birsey var.. "Insanoglunun cekemicegi yük omuzlarina yüklenmez.."
Kişilik & Karakter konusunda 24,2b cevap paylaştı.
ben 28 senedir ölü gibi yaşıyorum boş yaşadım hep kaçtım hayattan hiç yaşamadımki 0 dan ibaretim bu dünyamıda kazanamadım ahiretimide ve ben bu imtihanı kaybettim
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Zor diyorsun, zor olacak ki imtihan olsun! Sizin içinde yaşadığınız bu hayat boyunca verdiğiniz çok büyük bir sınav oldu mu?
En İyi Cevaplar