Babanızla araniz nasil? Benim babamla aramda hiç Baba Kız ilişkisi olmadi kızlarin ilk aşkı babasi olur derlermiş ama benim ilk aşkım babam olmadı , babam bana gülümsemedi , babam bana içten sarılmadı ben hep kensimi onun itici bakişlariyla maruz birakilmiş gibi hisettim Kızlar Babasina aşik olup onlarla gülüp eğlenirmiş yalan ulan ben babama hiç Gozlerine bakip BABAM demedim diyemedim sarılamadim hep eksiktim bir kavgada 'Babam var benim arkamda durrur' diyemedim. Kendi işimi hep ben hallettim Babamla hep kavga ederdim sözel olarak kavga ederdik ama Bana hiç el kaldırmamişti ama o en sonda bana attiği tokat herşeyi degiştirdi ondan 16 yasimda kurtuldum evden defoluo gitti herseyden bıkmiştim yavaş yavaş toplandim Kendi Evime gectim Annemden kurtuldum Babamdan kurtuldum o kadar doluyumki buraları doldurmak istiyorum.. Bu arada kendi evime geçince daha büyük dertlerle uğraştim neyse..
O kadar kötü alışkanlık sahibi o kadar asabi saldırgan acımasız merhametten yoksun bencil bir çocuktum ki 12 yaşında evden kaçmak içki sayamayacağım ıtandığım şey yaptım o kadar karı kız düşkünü bir çocuktumki anlatamam. Mazlum babam sevdi olmadı dövdü olmadı soğuk davrandı çok uğraştı benimle. Hemde iş hayatının be pek çok işinin rast gitmediği yıllardı. Akrabalarım benim ya çok büyük bir mafya olacağımı ya da öldürüleceğimi düşündüklerini söylerler. Sonunda babamın uğraşları sayasinde merhamet sahibi iyi tahsilli bir insan oldum. Babam benim canımdır canım
Babamı senin gibi çok yargıladım zaman zaman yakasına bile yapıştım fakat zamanla anladımki o kadar sert davranmasa emin ol çok kötü her yola girmiş biri olacaktım. Babanı karşına al bir hafta sonu deş konuştur nedir ne değildir anla derim
Benimde pek iyi sayılmaz ama bn öyle yakın olma ihtiyacı hissetmiyorum. Sevgisini pek belli edemez biliyorum isteyen oluyor vermiyor biri bir sarkıntılık yapsa elinde silahla adamı tehdit eder evden gidiyim desem başka şehir desem göndermez korur sadece , sevgi olayı olmaz babamla aramdaki mesafe bu benimde bayramdan bayrama elini öperim o kadar
Eskiden iyiydi kardeşim sonra kötü oldu diyeyim :) yorum saçma değil tarih bilene ;) ben mhp de iken aslan oğluydum sonradan kominist lenisnt şerefsiz oldum olay bundan ibaret babam hala eski defterleri karıştıyor çünki
En İyi Cevaplar