Sarhoşken öpüştüğünüz kızın ucuz birisi oldugunu düşünür müsünüz? İki tarafta sarhoşken
Ucuz olduğunu düşünmeyenler ne düşündüğünü yazsın normal arkadasınızla mesela
Ucuz olduğunu düşünmeyenler ne düşündüğünü yazsın normal arkadasınızla mesela
düşünmem, çakır kafayla ya da sarhoş kafayla insan sağlıklı şeyler düşünemiyor, alkol aldıktan sonraki gün ayıldığımda çok pişman olduğum konuşmalar bile yapmışım geçmişte, hasıl-ı kelam dostum, kafa yerinde değilken yapılan herşeyi normal karşılamak lazım, insan stabilken hata yapıyorsa sıkıntı vardır asıl.
Anladım haklısın bencede
Aslında, bu kadar toplum tabusu, din, ahlak kuralları, kısıtlamalar vs. varken ve bunlar nedeniyle bu kadar örselenmek varken, rezil olmaya o kadar çok ihtiyacımız var ki..
Bilemezsin..
Seni aşıraşırıaşırıaşırı destekliyorum
Sağol.
Bunun üzerine rezil olma isteğim arttı ne yapsam bilemedim
Bu ülkede ve bu mal insanların arasında dikkat et yine de kendine..
Ya senin gibiler nerede ciddiyim nerdesin sen bulamıyorum ben böyle insanlar
Evinden, odanın bile içinden hiç çıkmadan bir ay boyunca yaşayabilen, kendi yalnızlığından sıkılmayan adamlardanım ben..
Zaman geçtikçe çekildik, değmiyordu çünkü yaşar gibi rol kesmek ortada. Bu yüzden ortallık tüketim manyağı, saman beyinli , farklı olabilmek için birbirleriyle aynı giyinen asalaklarla doldu..
.. ve muhtemelen, bir başıma, damı akan bir evde, boş kahve fincanlarının ve dolu küllüklerine arasında, Tanju Okan gibi geberip gideceğim bir gün..
Ya sen nasıl bir şeysin ya sen anlat ben gece roman niyetine okuyayim
Estafurullah..
Senin bu saçmalamaları anlayabilmende var o güzellik, bende değil..
Utandırma ya sevmem ben utanmayı genelde istemsizce terslediğim için ve soğuk durduğumdan beni de çok yanlış tanıyabiliyorlar ya ama ne yapayim böyleyim mesajlarda olmasa da reelde
Gülen kadın sevmiyorum pek zaten. Şöyle duru, ciddi ve sert görünüşlü kadınları seviyorum sanırım..
Görünüş öyle olsa da içim öyle değil işte yanlış tanıyabiliyorlar 😄
Tanıyacak olan gözünün ferindelki anlamda anlar ne olduğunu, merak etme..
Ya bir de bir ortamda konuşurken daha fazla özgüven için ne önerirsin
Bir şeylere sahip olmaktan ileri gelir özgüven:
Para?
Güzellik?
Seksilik?
Gelecek kaygısı durumu?
Genel anlamda farkındalık hissi?
Baba parası?
Meslekte prof olma durumu?
Bunları harici olan özgüven anca içi bol özgüven olur ki, özgüvenin oraleti, tozu, çakması olur anca. O da çabuk söner, orjinal durmaz..
Hımm anladım sonuç olarak sarhoşken istediğin kişiyi öp mü diyorsun
Her adamı değil..
Her adam bunu anlık sevimli bir saçmalama olarak almaz bu ülkede. Başına bela alırsın..
Oof of kim öyle anlık bir şey olarak anlayabilecek ben nasıl anlayim ki
Bir gün benim gibi adamın biriyle yolun kesişirse uygularsın...
(Yolu kesişmedi kimseyi de bulamadı kariyer sahibi oldu😐)
Haha...
Ne güzel..
Güzel değil bir defa tam cidden karşılıklı olarak sevdiğimiz birisini bulmuştum aldattı
Olsun, boşver..
Her yeni gelen, kendi rengi ve kısmeti ile gelir. O yeniliklere ve farklılıklara açık ol, merak et onları. İşte bu yüzden aldatan adamı kafaya takmamaya başlarsın..
Hımm haklısın unuttum zaten ya aptal falan da diyemiyorum cocuga odtüyü kazanmış:(
Okumak cehaleti alır, eşeklik baki kalır...
Haklısın yya aynen öyle bizde tıp okuyupta o kadar adam diyemedigim insan vardı ki arkadasım
E hayat bu işte.
Bir sürü tıp okuyup doktor olan arkadaşım var ki hepsi duygusuz denyo ama paraları bol. Bir sürü de felsefe, psikoloji falan okuyan arkadaşım var ki hepsi insan gibi insan ama gel gelelim paraları yok..
Dünyanın kanunu işte..
Kesinlike öyle onlar da mantık evliligi falan mı yapıyordur acaba
Damızlık alıyorlar onları. Sınıf atlamak için, girişimcilik yüzünden evleniyorlar bunlarla. Fakat, serseri, işsiz ama duygusal yanları ağır basan, samimi adamlarla aldatıyorlar bunları.. Hep görüyorum..
Evet aynen öylee adam kendi seçmiş ama öyle olmayı karısını da biliyordur belki öyle olduğunu umursamıyorlardır
Belkide... Kim bilir..
Kim biliiiiir
: )
Sağol..
Rica ederiim
O an düşünebiliyor musun ki öyle diyeyim aklın basında olmadığı için normal
Öpülecek ise adam gibi öpülsün. Ne o öyle yansılamak istemiyorum.✋
Cevap
23Cevap
nerede duracağını bilecek ucuzlukla da alakası yok konunun bence beyin sarhoş ne yapacagını bilemez ve bilinçli düşünemezsin her şeyi yapabilirsin o durumda
Mesela sen kızı öpüceksin ama kız sarhosken yaptıgınızın dogru olmadıgını söyledi ne yaparsın
öpmem de karşımda ki benim sevgilimse öperim ama arkadaşsak öyle şey yapmam zaten
Ben hangi halde olursa olsun öpüştüğüm hatta cinsel ilişkiye girdiğim hiçbir kadına ucuz gözüyle bakmam.. Çünkü ne yaşıyorsa benimle yaşıyor.. Ona ucuz gözüyle bakarsam bu benim ucuzluğumu gösterir..
Alkol icmesini bilmeyen kızla ayni masada oturmam bile
İçmesini bilmeyen derken?
Peki sıkı içti diyelim kim olsa sarhoşken istediği şeyleri yapmayabilir
Kız zorla öpmek isterse ne yapıcan
Eminim öyledir
Ya tamam eğer cidden öyle bir sey yaptıysan ne diyim herkes senin gibi değil yani adamlık bir şey yapmışsın
Tamam adam degilsin
Ne yapayim allahalla egolu egolu konusup sinirlendiriyorsun adamsın diyorum bir teşekkür et bari
İyi adam degilsin dediğimde sinirlenme o zaman madem öylesin
Ne o daha demin laf sokmaya çalışıp duruyodun şimdi emoji evresine mi girdik
Haklısın sana karşı gelinmesini kaldıramıyosun bu arada
Yatay atış dikey atış seçiniz menzil= yol. zaman
O degilde hız. zaman olucaktı o bmldismclqic spontan ne
Sen her şeyi anlarsın zaten biz konusmayalım sen aklımızdan geçenleri oku nasıl
Mübarek einstein
Tamam sen prize sok bende nutella yiyim acıktım vallahi yordun
Öyle yapıcaktım da üşendim ya ooof
Karnım guruldadı şaka değil ama uykum da var son kez soruyorum hem uykum var hem açım ne yapayim
Yapıcam sanırım ama 5dk sonra KizlarSoruyor sayfası hapsetti beni kendine
Yok ya yeni degilim oldu biraz ya benim tuvaletim de geldi allahım deliricem ya
Daha nutella yemeden geldi neyse hallederim ben soru şu o zaman bir kız sarhoş olduğunda bir erkekle öpüştüğünde erkek onun ucuz olduğunu düşünür mü düşünmez mi
Hımm peki o an çocuk öpüşmek siteyipte ben öpmezsem ne düşünür?
Yahu öpsek kolay lokma öpmesek naz yapıyor ben ne yapayim kardeş
Ya ben istemeden öyle oluyorum ne yapayim bir de çocuktan hoşlanıyorsam zaten...
Starbuckstan kusucam artık her önünden geçtiğimde dolu ne yapayim içmeyince saf bir şey oluyorum utangaç içince öyle olmuyor
Ne alaka kimseye gittigim yok yani pisi pisi diyene o an kimin yanında olmak istiyorsam ben onun yanına gidiyorum yani çağıran çok umrumda olmuyordu
Tamam düşünürüm
Ne o kız triplerine mi başladın peki madem tamam falan
Peki
Allahalla allahım niye herkes beni sinirlendiriyor
Sşmfnlgdüqüsvmölwidmdsm birisi bana nutellalı ekmek yapıp getirsin ben başka bir şey istemiyorum ya
Mantıklı aslında mclsidnşslgşd su içmeye de gidicem o esnada yerim 5dkya
Aynen şdmvmdşsmcl sen acıkmıyor musun hiç
Ben yatıcam ya kapatıcam sayfayı yoksa yiyemicem bir seyler iyi geceler sana einstein
O göz kırpma ne hiç sevmem bak
Abarttım pardon😐
Kesinlikle düşünmem sarhoşken iki taraf birbirini isteye bilir bunda yadırganacak bir şey yok.
Keşke herkes senin gibi düşünse
Sadece içtiğin için kızla öpüştün diyelim sonraki gün pişman olucaksın belki
Ya ben şey istiyorum aslında çocukla sarhoşken öpüştük ya diyelim sevgili falan olmayalım ama ben eskisi gibi davranamıyorum işte utanıyorum
Hımm tamamdır teşekkürler
Ya sen tam bir kişisel gelişim uzmanısın tebrik ediyorum
Yyyaa sendeeee
Bak birisi üzerse yaz buraya ben haddini bildirim 😼
Kedili emoji atmıştım ks sayfası sagolsun..
Sarhoşluk insan duygusunu dışa vurur aksine ne hissetttiğini anlar
Icki icen kizlar ve opusune kizlar gozumde zaten. Basit kizlar eglenilecek kullanip atilacak kiz tipleri
Diyelim kızı tanıyorsun cok icmeyen birisi normalde ama sarhosken öpüştünüz diyelim
Icki icen kizla iisim olmaz diyorum sana hic icmeyecek bende icmem zaten
Düşünmem ama içki içiyor diye laylaylom biri olduğunu düşünürüm
Ortamda içen bir sürü kız varsa?
onlar da öyledir gözümde
Hımm ne yapayim içmeyi teklif eden kendileri zaten çok içmem
içmiyorum de. daha çok gözüne girersin
Olabilir bak bu mantıklı ama aralarında birisi var ve ne bileyim içmeden bir şeyler yaşamamız zor çocukla öpüşmek falan değil öyle yakın olmak istiyorum ama utanıyorum
normal mekanda olamaz mısınız? illa içmek mi gerek
Utanırım diyorum içice o kadar utanmıyorum
İçince*
sapık şeyler yapabilirsin içince, uyanık kal
Şu ana kadar yapmadım hiç sadece hoşlandığım kişinin yanında içmiştim el ele falan tutuşmuşmuştuk başımı omzuna koymuştum bende bunun ilerisi yok
içkili kafa ile kontrol edemezsin
Allahalla içtim denedim gördüm işte o grubumuzdaki çocuğun elini falanda tutmak istemiyorum sadece öyle yanyana falan oturalım yakın duralım konuşurken falan ne bileyim yakınımda olunca etkileniyorum baya
Sen bilirsin, başına bir iş gelirse demedi deme
Ya bak ben yapmam ama çocuk dedi ki cezalı bir şeyler oynayalım diye ortaya attı
içkili kafa ile her kes yapar
Sarhoş olsam da kendimi kontrol edebiliyorum ya neyse dinlemiyosun ki
Ben sana uyarımı yaptım, gerisi sana kalmış
Sana bir şeyler diyorum tek dediğin ben dediğimi dedim
kızım içkili kendimi tutuyorum diyorsun peki neler söylediğin aklındaysa zaten içkili sayılmazsın, içkiliysen söylediklerin aklında kalmaz
Senin içme anlayışın nedir bir söylesene
kendini kaybetme. yoksa 1 bira ile içmiş sayılmazsın
1 biradan sonra bırakıyorum bazen sadece daha çok konuşuyorum öyle ya da elim kolum rahat durmuyor
içkili sayılmazsın o zaman 10 tane birayı göm görücem o saaten sonra seni
10 bira mı benim 2 birada başım dönüyor
Saçmalıyor musun 2 taneden sonra? hatırlıyorsan içmiş sayılmazsın yine de
Saçmalamıyorum ne yapabilirim yani ben 10 tane içsem hiçbir şey hatırlamam 5 tane içsem de hatırlamam
diyorum içkili olursan öpüşmeyi geç en kötü şeyleri bile yaparsın
Benim içme anlayışım 2 bira falan zaten fazlasını içmem ki bununla bile nasıl olduğumu tahmin edemezsin
nasılsın ki?
Detaya girmezsek 6 7 bira içmiş gibi ama her şeyi hatırlayan sonraki gün
o zaman sadece başın dönmüştüt
Başım falan döndü bide ortamda dikkatimi çeken birisi varsa falan direk yanına giderim elimi omzuna falan atarım yakından konuşurum yani niye 2 birayla oluyor anlamıyorum ve isteyerek yapmıyorum
sen bence çok içme, devamında kötü şeyler olabilir, sabah pişman olacağın
Şu ana kadar hiç olmadı olmazda bak çok içmiyorum en fazla yaptıklarım onlar işte ya da birkaç şey daha var işte onlae
bu seviyede kal o zaman
Tamamdırrr
Alkol kullanmam alkollu biriylede yakiinlasmam dogru olmaz
Alkolun size vermiş oldugu yetkiyle yapılmış normal
ne alakası varki ucuzlukla o an elektriksel bisey bu
Hep sarhos olduktan snra öpüsmek istemisimdr
Aslında bende sarhoşken öpüşmedim sadece sordum açıkçası bende merak ediyorum
Bencede öyle ne yapalım insanın icinden gelen bir istek allahalla
Özür bile dileme bence de ki ikimizin de kafası iyiydi sacma bir sey yaptık falan yapıcak mısın yoksa sadece yapmak mi istiyosun
Bende sarhoş olmayı merak ediyodum aslında bende zor oluyorum yine tam sarhoş olamadım hiç ama başım falan dönüyo benim genelde yürümek falan aşırı zor oluyor dünya dönüyor gibi ama normalde söylemeyecegim seyleri de baya bir özgüvenle söylüyorum tabi bir de yapıyorum
Sarhoş falan olursanız öp o fırsat zor bulunur şsmvldşmvşd
Ne zaman öpüşüceksiniz kesin mi yani buluşacağınız bizde de böyle bir buluşma var ya çocuk kendi dedi ki içtikten sonra cezalı bir şeyler oynayalım dedi ben bunun sonunu biliyorum mcmwşgmlwif
Bencede fena sence ne yapsam ya acaba zoru mu oynasam
Yok ya ilişki yaşamam pişman olurum ben öpüşsem mi cocukla ondan bile emin değilim çok kararsızım ben
Benim içmeden öpüşmek için çocuktan baya hoşlanmam gerek zaten arkadaş grubunda da hoşlandıgım birisi yok bir o cezalı oynayalım diyen cocuk var o da sempatik yanş bir seyler olabilir o yapmasa da bir şey ben içince yapıyorum ya
Aynen salmam ama öyle aşırıya kaçmadan bir şeyler olur belki
Ne olmasın mı şsmvmfşdncld
Ya ben genelde şey oluyor öpüşmek hoşlandıgımla olur hoşlanmadığımla genelde cok yakın oluruz yani dipdibe oturmalar yakıb konuşmalar ya o da beni etkiliyor baya öyle durmak falan yakın konusmak şsncmdlwlf
Şsmclvlşsmclsdm ben genelde hoşlandıklarımla hayal kuruyorum ama sınırı olmuyor ya
Bende öyle hayallerim yüzünden 3 saat uyuamadığım olmuştu şsmvldlfcd
Ucuz degil beles tir ceptedir her turlu mikilir kapilar aciktir pasaporta ihtiyac yoktur
Sadece keyfini çıkarırım
Sonraki günü düşünmez misin?
Sonraki gün de öperim tabii
Ya kızla sevgili değilsin belki kız sarhoş diye öptü
Üzülürüm o zaman. SAdece sarhoşken mi giderim var benim?
Ben nerden bileyim şsmvbmgldşfm
Normal arkadaşla niye opusuyon
Köle ruhlu kadinlar sahada yine.
Anın tadına bak gerisini boşver
Diyorsun
Işte bu
Düşünmez
Ama sarhoşken daha zevkli
sevdiğimse hiçbir zaman ucuz olduğunu düşünmem
sarhoşken daha güzel oluyor
Sonraki günü düşünür müsün?
Kızla arkadaşsınız diyorum sadece sarhoş olduğunuz için öpüştünüz diyelim
Aferin adamsın gaza getirdin beni de
Majkdkdnsşcm vakum makum sökmez kardeş 5 dakika aralıksız bana noluyoraq
Yaktıranlar utansın banane
O ateş zaten sarhoşken çıkıyor bende elim kolum rahat durmuyoraq bak kendimi tanıyorum
Yanıyom mu dedimamk sarhoşken oluyorum o zaman da en fazla öpüşülür ben sonrasını da düşünürüm de ehueheheuhe
Ben sonrasını düşünürüm derken sonraki günü kastettim evet çocuk utangaç zaten bende içmesem oturup birbirimizi izlicez
İçince de utanırım de bende kendimi atayim
Cidden öyle mi
2.5 bardak rakıya sarhoş olmak normal midir açıkla
Ya da acıklama yoruldum cevap yazmaya
yolludur o yollu
ne alaka
O an hepimiz ucuzuz
hayır tabiki..
Hiç sarhoş olmadım
Hayır..
Hayir
dusunmezdım