lucy filmi geliyor aklıma.. ben şüpheliyim olabilro de olmaya bilir de ikisi de büyük olasılığa sahip beynimizin büyük bir kısmını aynı anda kullanamiyoruz ama binlerce yıl sonra insan bedeni nasıl bir şekle bürünür bilemem bürünürken beyin fonksiyonunlari o süreç içinde nasıl bir geldiim gösterir bilemeyiz ya da kötüye gider ya da daha iyiye.. amann çokta önemli değil zaten ben şu an varım şu an mümkün olmayacağı içind e pek de ırgalamam bu durumu.. o yüzden mümkün olma veyahut olmamaya inanmanın pek bir önemi yok
İnanıyorum evet, var zaten. Ama biraz kendini geliştirmek lazım. Mesela sadece kağıtta yapabiliyorum bunu. Biraz dönüyor duruyor. 😄 Ama bir iki kere denemiştim sadece. Beyin gücü önemlidir; yapamayacağı şey çok az var.
@Üçnokta-SoğukNevale O da bir seçenek tabi 😂 Ama beyin gücü veya enerji olur, elektriklenme olur. Yani değişir 😄 Sonuçta dokunma yok. Cisim hareketi şeklinde olmasa bile, düşünce gücüyle yapılabilecek şeyler var 😄
@Üçnokta-SoğukNevale Yaa onu biliyorum 😂 Dedim ya kimi buna beyin gücü der, kimi elektrik der. Ama hareket dışında, beyni inandırarak yani düşünce gücüyle olabilecek şeyler var. Bu bilimden uzak bir şey degil 😂 Tabii bu sadece düşüncede kalır, hareket kısmı farklı 🙄
Hareket ettirme şeklinde değil de mesaj gönderme şeklinde inanıyorum. Özellikle de kızlar arasında bu çok oluyor. Bir bakışla her şeyi anlatabiliyoruz. Bununla ilgisi var mıdır bilinmez ama ben olduğuna inanıyorum.
evet boyle birsey var ama eger en derinine kadar arastirirsan eger gorursun zaten o kadar buyuj bir enerji toplayip onu bir esyayi 2 cm oynatmak icin harcamak anlamli degil ibun disinda tutupta kasigi odanin bir ucuna firlatamazsin yani ama bu sadece benim kendi arastirmamdan edindigim sonuç yani %100 degil
Mümkün olduğuna inanıyorum. Fakat ciddi konsantrasyon ve çalışma gerektiriyor. Beynin daha neler yapabilmemizi sağladığını bilmiyoruz. Uçsuz bucaksız, sınırlarını bilmediğimiz koca bir soru işareti bizim için beyin.
Örnek videolara denk geldim. İzledim ne kadar doğru bilmiyorum. Beyin sonsuzluk gibi bir şey. %100 çözülemedi. Neler yapabileceğini bilmiyoruz. Konsantre olduğumuzda bence yenemeyeceğimiz hastalık, başaramayacağımız bir şey olmaz.
İnanıyorum bikeresinde denemiştim az daha başarıyordum insan düşünce gücüyle kendi bedenine dahi etki yapabiliyor örnek ;Kanser hastalığı için en büyük ilaç moral pozitif düşünce
Şeytanın vesvesesinde başka bir şey değil. ancak cin kullanarak vücut daki enerjiyi ve (cin) enerjiyi ele gönderip olabilir bu da cin yardımıyla olur. ama sonuçta insan kendine zarar verir
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Beyin gücü ile cisimleri hareket ettirmek şeklinde tanımlanan telekinezinin mümkün olduğuna inanıyor musunuz?
En İyi Cevaplar