Kendi içimde kayboldum. Boşluktayim. Dini bilgisi olan psikoloğ bulabilir miyim?

Depresyondayim kendi içimde düşüne düşüne kayboldum. Derdim var ama net anlatamıyorum ya da öyle zannediyorum.

Dini bilgisi olan okuyup ufleyen derdimin ne olduğunu ben söylemeden anlayan ve çözüm bulacak bir hoca ve ya psikoloğa gitmem gerek. Hastanedekiler ilaç verip gonderirler ben bunu istemiyorum.
Çok bunalimli haldeyim. Kimseye hatta kendime bile anlatamıyorum. Anksiyete sosyal fobi falan var ama kendi kendime sürekli teşhis koyuyorum. Biri desin ki senin şu şu hastalığın var ve şunları yaparsan kurtukacaksin desin yeter.
Hastalığımi teşhis etsin bana yeter. ...
Güncellemeler
+1 yıl
Ghdhdh
Güncellemeler
+1 yıl
Psikolojik sorunlarım var depresyondayim sosyal fobi anksiyete sürekli düşünce halindeyim. Ama okb bağımlı kisilik bozukluğu vs gibi sorunlar var yani bunlsri kendime ben koyuyorum. Ve bunlardan emin değilim. O yüzden derdimin ne olduğunu bulmak bilmek istiyorum. Net bir şekilde. Çok durgun konuşmayan durağan halsiz biriyim
Kendi içimde kayboldum. Boşluktayim. Dini bilgisi olan psikoloğ bulabilir miyim?