Aşık oldum ikizler burcundan bir erkeğe lütfen anlatırmısın
bana nasıl olur ikizler erkeği?
bana nasıl olur ikizler erkeği?
İkizler burcu erkeği zeki, nazik, güzel ve etkili konuşan ve cazibeli yapısıyla dikkat çeker. Pratiktir ve sorunlar karşısında kolayca çözüm üretebilen bir yapısı vardır.
İkizler burcu erkeği değişkendir ve bazen onu anlamak zor olabilir. Çocuksu tavırlarıyla sürekli ilgi bekleyen bir yapısı vardır. Aklına koyduğunu mutlaka yapmak ister. Diğer taraftan özgürlüğüne düşkün olan ikizler erkeği kısıtlanmaktan ve emir almaktan hoşlanmaz. Kendi işini yapmaktan daima keyif alır.
İkizler erkeği çift kısmetlidir. İnsanlarla kolay diyalog kurabilen ve sözünü dinleten bir yapısı vardır. Karşı cins tarafından hemen fark edilir. İşle ilgili konularda yeni fikirler ve yeni projeler üretmekten çok keyif alır. Maddi konularda da değişkendir. Bazen çok bonkör, bazen de çok cimri olabilir.Fakat idare konusunda oldukça zayıftır. Bir konuda derinleşememek gibi bir problemleri vardır.
İkizler erkeği savurganlığı sever ve para konularında fazla başarılı değildir. Duygusal anlamda fazla hassas değildir ve olabildiğince işin mantıklı tarafından bakmayı sever.
İkizler erkeği çok disiplinli bir ev hayatından hoşlanmaz, fakat çok severse evlenip bu evliliği devam ettirmek için çaba harcayabilir.
ne kadar dogru bilinmez :)
sen her taktigi uygula o da sana uyar zaten.önce yavas dokunusları tercih et (ön sevişme mutlaka olsun)
ben de ikizlerim. Gerçekten çok duygusalım. Karşımdakini mutlu etmek için yaşıyorum denebilir.
hazır cevap, biraz dengesizimdir. Bir an gülerken hemen ciddileşebilirim. Orjinal hediye yapmaya bayılırım. Ve sevdiğimden başkasını gözüm görmez, kulağım başkasını duymaz. Herşeyi ama herşeyi yapabilirim onun için.. Kin nedir bilmem, kimseye kin duymam karşımdaki ne yaparsa yapsın nefret edemem..
güzell :)
ikizler belli etmesede çok duygusaldır , sürprizleri çok sever , ve düşüncelerimden dolayı yargılayamazsınız der yani düşünceleri için yaşar , imkanı varsa svdiğini hdiye yağmuruna tutar , çok sosyal dışa dönük , ve doğal zekası vardır yani kıvrak zeka hazır cevaptır sinirli olablir dikkat et eser gürler :) çabuk unutur .
saol canım ya peki kıskanclık varmı? yani çok capkın olduklarını duydum bu korkuttu beni
kıskanır aşırı değildir çünkü ikizler modern kafalıdır çağdaştır
ayrıca çapkınlık seni korkutmasın çapkınlık yüzüneden aşkından vazgeçmemeli insan öyle bir hatası olursada bi insanın arkana bakmaman gerekir benim düşüncem bu
en iyi cevap saol bacım içini rahatlattın
rica ederim :)
çok karizmatiktir demeyi unutmuşum :D
evet ya sorma :)
ikizlerim onaylıyorum doğru çabuk unutma kısmı olmamış sadece*
İkizler burcu erkekleri annelerine çok düşkün olurlar evlenince eşlerinede düşkün olurlar ve anneleriyle eşleri arasında kalırlar diye duydum genelde duygusal,zeki ve merhametli olurlar yani en azından Allah'a şükür benim kardeşim öyle =)
saol içim rahatladı
Sende saol canım
Cevap
21Cevap
sen ne isen onlar da odur piyasadaki en çapkın burç diye geçer bunu okuduktan sonra göğüsleri kaparır :D sevimli eğlenceli neşeli damarına basarsan agresif ama sevdiği kişi damarına basarsa küsen bi yapısı vardır ben koçum samimi arkadaşlarımın çoğu ikizler oradan biliyorum :)
ikizler burcu 2 karakterlidir onla evlenirsen seni aldatması yüksek olur :) ama aldat dı zaman seni sevmiyor demek değil onun elin de olan bi şey değil ama yükselen başkaysa tamm dır pek bişey olmaz ama tam ikizlerse çok manyak bir burç dur ne yapcanı hiç bir zaman bilemezsin anlamakda zorluk çekersin ve ikizler burcu hiç bir zaman sevgisi beli etmez ama içten çok duygusal burçdur
Bende ikizlerim bana sorarsan güzel insanlarız biz ya
çapkınlık var mı peki ?yani bir insana bağlandıgınızda gözünüz görmez başkasını doğrumu
Çok değişken bir yapımız var doğru ama seversem gerçekten gözüm başkasını görmüyor köpek gibi sadık oluyor bu burçlar
anladım özgür teşkr ederim :)
O kim deli ? :)
:) seenn
yada zafer :)
Ikisinide tanımıyorum gizli :)
haa ismini vermiyim senin :) nasıl olsa unuttun beni
Kim olduğunu bilmem için müneccım olmam lazım
boşver çok eski mazi :) nasıl mutluysan öyle kal
Sen bilirsin
''Eşeğe biner; in dersin inmez, yürü desen yürümez''
Belirsizlik abideleri..
acarsan biraz konuyu lütfenn?
Anlayamayanlar genellikle uzak dur der alttaki şahsiyet gibi:))) İkizler burcuyum.Biz uzaylı değiliz ya insan da yemiyoruz.Uzak dur ne :))) Sevgili olarak ne istediğimizi pek bilmeyiz sadece hepsi bu.Ama arkadaş olarak canızdır be:)
Ikizler burcunu cok severim.Cok eglenceli,neseli yani tam kafa dengidir ama erkek ikizler cok capkin olur.Eski erkek arkadasim ve kuzenimden biliyorum benden soylemesi.
Sevemedim bu burca mensup olanları. Kızlı, erkekli hep dandik herifler oluyor bunlar.
"Kısaca mükemmeldirler, her yönden..."
Rezzan Kiraz
burcundan erkeği nasıl tanıycaksın kendin tanışsana
bir ön fikir edinmek istedim
dengesizim, özgürlüğüme düşkünüm, çabuk sinirlenip, hemen yumuşarım
guzel ol yeter ıkızler olsun boga olsun gelır hepsı senın olur kuyruga dızersın guzel degılsen artık ugraş dur
Ya butun insanlar ayni degildir ya birisi capkin olur digeri olmaz
ikizler için bu gerçerli sanırım bazı ikizler çapkın bazıları ise değil mi
Evet
hiç kimse kendinin negatif yönünü anlatır mı? Ben aslanım. İkizler burcu erkeğinden her zaman çekinirim. Çünkü çok rahat bir şekilde farklı kişi olabiliyorlar.
Yükselenleri Terazi ise tadlarından yenmezler. Muhabbetlerine doyum olmaz.
benm gbi olurlar yaklaşma ziker geçer arkasına bile bakmaz :P
bır sey soracam ben ne burcu oldugumuzu nerden ogrenıyoz 7 cı ayın 6 da dogmusum
ikizler erkeklerini sevmiyorum:( gitsinler burdan:(
neden sevmiyorsun ikizler erkeğini
akrep erkekleri <3<3<3
dengesiz ve ukalalar çünkü.
hımm peki
teraziler gibi dengesizlerdir...
dengesiz derken bir dediği birini tutmaz yani
hadi ya allah kolaylık versin bana
çift kararkterdir ne yapacagı belli olmaz 35 yasına kadar tehlikelidr sonra uysaldır:):)
Burçlara fazla inanma bence çoğu zaman yalan yanlış çıkıyor.
çok iyi dost, ama berbat sevgili..
ruh ikizleri ve ruh öküzleri diye ikiye ayrılırlar
komik şey
inanmıyorsan yaz gogıla, klişe insan
boş insan :)
velini çaar gelsin... kim kaydettiyse artık
üzülme kazandın :)
ben senın ıcın uzuluyordum aslında
ay ay üzülme yavrum
peki tamam senı dınlıcem zaman kaybı..
adını sormadım evladım
cevaba bak...kumsala cevırdın burayı da
tv de birşey yok ya
iyi ki de yokmuş...sayende cocukluk gunlerımı anımsadım..
evladım ya büyüceksin yavaş yavaş
ah canım benim, sen yeterince büyüttün zaten, bu olayı...
o halde otur oturdugun yerde ve sus
şuanda istediğim tek şey sessizliğinde boğulmak, tabi müsade edersen
:) buyrun
kaç ordann hemen bırak ikizleri:D
Utangaç.
İçten.
Sevdim mi tam seven.
Duygusal
umarım böyledir yazdıkların gibi
:) saol
kızındanda erkeğindende uzak dur derim
bizden niye korkuyorsunuz:)
çevremdekiler sözüme güvenirler asıl başak burcu öyle şuraya gidelim şuna yapalım derler sonra ortada yok
bi öyle bi böyle bi karakterdir genelde..
ikizler.. ah şu ikizler.. ne emmeye ne gömmeye
nasıl :)
:) çok karışıklar ya ne istediklerini bilmiyorlar
Anlaşılması zor erkeklerdir.
Konuşkandır, candır :)
eyvahh babam korktummm dıdıdıdı
Dengesiz olurlar bir dedikleri diğerini tutmaz.
tanımam
Dengesizlerdir.
ikizi mi var
yoklukta işe yarar
Bende bundayım
çift karakterlidir
Dengesizler.
çok iyidir gayet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar