Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum bende sarı saçlıyım insanların düşünceleri genelde farklı oluyor saç rengine bakıp neden uçuk tahminlerde bulunuluyor?
Sarı saçlı kızlara karşı neden kötü bir algı var bu yolludur gibi mesela?
Toplumsal yanılgılar arasında yer alan bu konuyu sana şöyle izah edeyim. genel olarak sarı renk toplumsal olarak gen bütünlüğümüzde ender rastlanan bir renk (doğal). Genelde yüsek bunalım, taze ayrılıklar yaşayan yeni bayan neslimiz kendide köklü bir değişime gider. ( Makyaj, saç, giyim etc.) geneldede sarı renge boyatan bu arkadaşlarımız erkekler tarafından yıkıntıda olduğu için 'kolay hedef' diye kabaca bir tabirle dile getirmekte. o yüzden sarı saça karşı çirkinleşmiş bir algı oluşmaktadır.
"Sarışın kızlar yolludur" demeyelim. Ahlak anlayişları toplumla bir olmayan. Erkek arkadaşlarıyla ayni evde kalmayı sevgilisi olan erkeklere yazmayı seven kızlar genelde sarı rengi tercih ettigi icin öyle bir algı oluşuyor. Çocuk sesi ile konuşan platin sarısı bol kepçe makyajlı tipler olurya. (Abazalar için renk ayrımı yoktur hepsi yolludur)
Tabi aslında küllü sarılar veya doğal sarılar estetik açıdan daha güzelken çiğ sarılar cırtlak sarılar kötü görünüyor ve kötü bir algı oluşturuyor olabilir
Sarı saçlılar en fazla nerede olur? Ukranyada ukranyada en fazla ne var? Fuhuş falan var üstelik ukranyalı kızlar türk kızlarına göre daha az tripsiz ve nazsız oldukların için üstelik de cinselliği sevdikleri için türk toplumunca saf veya yollu gibi tabirler için de kullanırırlar ha bir de kıskanıyorlar tabi xD
bunu diyen geri zekalıdır takma milleti sen kendin tatlı ve güzel kızsın millete göre neden hareket ediyorsun senin kendi özgü ve iraden var demi milleti takma :)
Bana esmerler daha yollu geliyor ve çoğunlukla da oluyor. Boşa değil bu ön yargılar. Sarı saçlıların içinde pek fazla peynir tanımadım. Çakmalar hariç.
Bence böyle ayrım yapmaları yanlış zihniyetsiz bir toplumdayız alışman lazım insanların karaktersik özellikleriyle oynayan birçok ahmak insanlarla dolu sabır gösterecen
Bu yorum orijinal sarılar için söylenmiyor sonradan ilgi çekmek için sarı olanlar için söyleniyor onlarda kendini belli eder zaten saç rengi tonundan senin için rahat olsun arkadaşım
En İyi Cevaplar