Ben bu konuda fazlasıyla uzmanlaşmış bir kadın olduğumu düşünüyorum 🤔 ancak merak ediyorum tespit ettiğiniz erkek yalanları neler? Özellikle hemcinslerimi yoruma bekliyorum.
"Ben tek gecelik ilişkilerden hiç hoşlanmam. İnanır mısın, daha hiç o tür bir şey yaşamadım"
"Ben duygularımı hiç belli edemem biliyor musun? Annem bile kızar bana bu yüzden."
"Ebru mu? Ya o benim kız kardeşim gibidir ya. Bacımdır o bacım!"
"Benim telefon komple gitti ya. Numaranı Feysten atsana bir ara?"
"Sanki biz yeni tanışmış gibi değiliz ha. Yani böyle yıllardır seni tanıyor gibiyim."
"Sen çok farklısın biliyor musun? Daha önce tanıdığım kadınlar gibi değilsin"
"Şimdi yanımda olsan var yaa... Yemin ediyorum sadece sarılıp uyurduk. Sana şu an sarılıp yatmayı çok isterdim. Sadece sarılmak..."
"Ben var ya biraz safım biliyor musun? Canım dediklerim canımı aldı hep. Valla bak, hep iyi niyetimden kaybettim."
"Geçmişin beni hiç ilgilendirmiyor. Benden öncesine saygı duyarım, sonuçta tanışmıyorduk o zamanlar."
"Benim için önemli olan beyninin içinin güzelliği. Sen 100 kilo olsan da seni beğenirim ama önemli olan için"
"Ben hayatta kıskanmam. Giydiğine falan da hiç karışmam. Sahiplenirim tabii o ayrı ama kıskanmam."
"Benim sana güvenim sonsuz ama etrafa güvenmiyorum ben. Bak ben de erkeğim, yemin ederim bu erkekler kadar şerefsizi yok!"
"Sorun sende değil bende. Sen çok daha iyi şeyler hak ediyorsun."
😂 fazla olmamış mı? Erkeklere karşı nefret beslemeseniz olmaz mı?
@RRRaskoInikov Bunlar alıntı bana ait değil ama yazana katıldığım için paylaştım :D
100 kilo olsanda beğenirim yazmışsın bak ona katılmıyorum :D 100 kilo olursa beğenmem
@RRRaskoInikov Öyle diyen hemcinsleriniz mevcut. Tüm yalanları söyleyeceksiniz diye bir şart yok. :D
Sen yinede çok takılma belki doğru söylüyordur
@RRRaskoInikov Bana bu yalanı söyleyen olmadı ama burda yorumlarda söyleyen insanlar gördüm 😂
@RRRaskoInikov 😂😂 tamam tamam inandım
Arkadas hepsini bir seferde siralamissin listede olmayan bir yalanımı bulamadım XD
▶Sanki 40 yıldır birbirimizi tanıyormuş gibi hissediyorum seninleyken ( daha tanışalı 1 ay olmadı)
▶Senden ayrılırsam nefes alamam ( 2 gün sonra başka kızlarla )
▶ Sadece sen olsan yeter bana ( 108182 tane kızla konuşuyor aynı anda )
▶+ Mesajıma niye cevap atmadın?
-Uyuya kalmışım.. ( Gece dışarda alemlere akıyor )
▶Ne kadar iyi bir kızsın ( Aslında içinden sinsi diye düşünüyor )
▶Çok tatlısın , çok güzelsin ( Yağ çekeyim de amaca hizmet olsun )
▶ Bütün gün seni düşündüm ( Gece aklına geldi )
Harikasınnnnn
Biraz saygısızlık olarak görülebilecek bir cümle olacak fakat, Benimki büyük, sokakta gördüğüm her güzel kıza bakıyorum mu sanıyorsun?(bittabi bakıyor gönlünü hoş tutacak bir basit evet yerine yalan söylemeye ne lüzum var ise)+18 video içerikleriyle ilgilenmiyorum, ilgilenmiyorum dan ziyada izlemeyi veya okumayı bıraktım (Hentai,+18 Manga, filmler vb.) Bu kızdan hoşlanıyorum veya hoşlanmıyorum muhtemelen bunların hepsi yalandır. :) Çünkü en zekisinden en aptalına kadar herkes hormonları tarafından yönetiliyorum :)
kimse hepsi söylüyor diyemez ama günümüzde en popülerleri
-seni seviyorum burcu
-sensiz bir hayat düşünemiyorum
-ben aslında onu sevmemiştim
-seninle kesin evlenicem
-bana kimse karışamaz
-eşimden ayrılıcam zaten
-nerde olacağım hayatım tabiki evdeyim (kankilerle barlardayız)
-ne diyorsun sen ben seni hiç bırakmıcam (sadece bekaretini bana ver)
-evlenince sen ne zaman istersen çocuk yaparız (daha ilk aydan o iş biter)
vs vs
Cevap
116Cevap
Sen hayatımda gördüğüm en güzel kadınsın
Senden dünya yansa vazgeçmem
Sana ilk gördüğüm andan beri aşığım
Sen benim tek vazgeçilmezimsin
Daha önce tanışmış mıydık biz?
Benim niyetim ciddi.
Ben diğer erkeklere benzemem
Sen hayatımda gördüğüm en farklı kadınsın
Annemden daha güzel yemek yapıyorsun
Ben asla trip atmam
Hayatımdaki hiçbir kadını aldatmadım göz ucuyla bilem baktıysam namert olayım :D :D
Ben seninle... bile sevdim
Senin gibi bir kadın bulsam hemen evlenirim
Siz gerçek olamazsınız çok güzelsiniz vb..
Neden 2 gündür hic sesin çıkmadı? Mesajda cekmedin! Halbuki, hengi gün evdeydi hangi gün calisti biliyorum. Evde olduğu günler adam gayet mutlu, aklina bile gelmiyorum, özetle..
Anlayamadığım şu, neden işte oldugu gunlerin sabahi, 08:30 da en gec sabah 09:00 uydugumu bile bile beni aradığı? Hayir kalk ben uyandım sende kalk demesi. Ama evse olduğu sabahlar istedigi kadar gec saatte kalkip, sonra keyifle bir kahvalti edip ondan sonra da Allah bilir ne yaptığını kim bilir internette neler yapiyor? Kimlerle yazisiyordu?
Dahası keşke internette olsaydı ve birileriyle yazışsaydı...
Bundan fazlasını mı yapıyordur diyorsunuz bana, kısaca.
Benim hiç sevgilim olmadığı için bu konu da yalan söylediğimi hiç hatırlamıyorum. benim gibi hiç sevgilisi olmamış sayısı hiç de azımsanmayacak kadar çok erkek var. bu soruya eşlerini ve sevgililerini aldatanlar ya da aynı anda üç dört kızı idare edenler, eşi varken başka kadınlarla düşüp kalkan erkekler cevap versin. benim bu konu da içim son derece rahat ve hiçbir konu da içim bu kadar rahat olmamıştı.
Hayatım çalışıyorum, kusura bakma geç yazdım.
Aşkım uyuya kalmışım koltukta ya aradığını görmemişim şimdi yatağa geçiyorum. İyi geceler
O kız benim liseden beri en yakın arkadaşım ters bir hareketini görmedim. (Genelde eski flörtüdür.)
Ayrıldığımızdan bu yana aklımdan hiç çıkmıyorsun.
Senden sonra ciddi bir ilişkim olmadı.
Sen diğerlerinden farklısın.
Klasik erkek yalanı?
Her erkek yalacıdır öyle mi?
Peki 40 yaşına kadar hiç yalan söylememiş, yalan söylemesi gereken yerde, Allah'a canını alması için dua edip, vefat eden adamı nereye koyalım?
Her erkeğin yalancı olduğunu söylemek büyük bir haksızlıktır..
#Vesselam
Seni seviyorum.
Seni asla bırakmıcam.
Sen benim en değerlimsin.
Senden önce kimseyi hiç bu kadar sevmemiştim.
İlk kez aşık oldum.
Ben senin dışını değil iç güzelliğini seviyorum. Vesaire, bitmez erkeklerin yalanları.
Aparatifleri aldık ana yemek 🥘 yalanlar da var diyorsun bence gayet iyiydi teşekkür ederim
Bana kalırsa, herkese mâl etmek yanlış.
Hani böyle derseniz siz, tüm erkekler içine dahil olmuş olur.
Ama aslında hepsi böyle şeyler yapmıyordur.
''Çoğun erkeğin klasik yalanları nelerdir?'' daha iyi olurdu gibi.
Üzmeyin bizleri de, herkes aynı değil.
100 kişiden fazlası yorum yapmış, ama böyle düşünen yok hiç. Yazık gerçekten, ne üzmüşler sizi...
işim uzadı gecıkıcem , arkadasın morelı bozuk bıraz yan7nda olayım bana ıhtıyacı var, sehır dısında semıner (toplantı) var, arkadaslarla oturup evde maç ızlıcez... senı sevıyorum ama asık degılım. ( şaır burada semınle sevışıcem sonra bana eyvallah ) , sen herkesten farklısın , ben sana ıyı gelmıyorum sen benden daha ıyılerıne laıksın, ben daha onceden hic asık olmadım ama senden acayıp etkılenıyorum... off yoruldum daha yazardım da 😂😂😂
Kıza bakar bakmadım onun ordaki bişeye baktım der. Tanıyordur tanımıyorum der. Konuşmuştur o yazmıştı yavşamıştı der. Sevmiyordur seviyorum der. Sıradan birisindir onun için özelsin der.
'' Sen farklısın ''
" Seni seviyorum "
" O kız benim kardeşim gibidir "
" Ne olursa olsun yanındayım "
" Özledim "
" Seni hiç bırakmayacağım "
" Seni babandan isteyeceğim "
" Sensiz her şey yarım "
" Aslında daha iyilerine layıksın "
" Ara verelim, yoruldum. ( Aslında başkasını buldu. ) "
" Artık kimseyle ilişki yaşamayacağım ( ayrıldıktan 2 gün sonra ilişkisi başladı. ) "
Sana karsi hissetiklerimi daha once hic kimseye hissetmemisdim
Bu da çok sağlamdı
Iki tarafinda ortak yalani
Ben hiç söylemedim bunu. Ama hata etmişim dürüst olarak. Bir daha nah söylerim gerçeği yani
Çok aptalca bir yalan söylememen yerinde olmuş
Bu yalan karsindakinin gözünde seni degerli kilmak yerine, karsindakinin kalcalarini kaldirir
Yav bırakın şu erkek şusu kız busu muhabbetlerini. Yalanın cinsiyetle ne alakası var bu kişilikle ilgili bir durum. Kızlar da sütten çıkmış ak kaşık değiller. Erkeklerin söylediği birçok yalanı kızlar da söyler. Ayrıca uzmanlaşana kadar nerdeydin insan bir yalana kanar ikincisine kanar ayni hatalara tekrar tekrar dusuyosan aptalligi kendinde ara cakma feminist
saçmalıyosun ya kendi kendine kuruyosun öyle bişey yok abartmaaa
Aldığım en mükemmel cevap buydu şu ana kadar... sen bu işi çözmüşsün hatun...
teşekkürler 😄
vallaahi kimseye bakmadim
telefonumun sifresi ayni ki degistirmedim
bu dunyadaki en degerli varligim sensin bla bla bla 😂😂😂😂😁😁😁😂😂😂😂 pis yalancilar
erkeklerin meşhur yalanı seni seviyorum ama bazen seni sevmiyorum diye de yalan söylüyorlar sevmiyo dersin seviyo çıkar seviyo dersin sevmiyo çıkar kısaca erkeklerden herşey beklenir aralarında iyi olanda var ama onlar bize denk gelmez bize anca öküz odun gelir :D-,-
Seni Seviyorum
Seni asla bırakmıycam
Seni bekliycem
Senden başka kimse yok hayatımda
Hayatımda gördüğüm en (güzel/tatlı vs) kadınsın.
Sensiz yaşayamam...
Vs vs vs hep aynı yalanlar. Sinek vızıltısı gibi geliyor artık.
Daha önce hic böyle hissetmedim.
Gözüm senden başkasını görmez.
Yoo kıza bakmadım öyle etrafa baktım.
Mesajını görmedim / aradığını duymadım.
Sadece erkek arkadaşlar var.
Arkadaşlar çok acil durum. Facede Flash okey mahallesi isimli grubu şikayet edebilirmisiniz. 40 kişi toplamam gerekiyor. Adıma paylaşımlarda bulunuyor.
sen daha iyilerine layıksın :D ben evliliğe hazır değilim :D zeni üzmek istemiyorum :D bu ve bunun gibiler ayrılma bahanesi yalanları birde yatağa girmek için atılanlar var onlarda cinsel ihtiyaçlarım var başka kıza mı gideyim, evleneceğiz ben seninle ciddi düşünüyorum ama, söz sadece öpüşeceğiz ilerisi yok :D
Yalansız kmse yktur, tatlı yalan da olr acı yalan da, Erkekler derken de bekar ise ailesine kız arkadasıyla ise, maçtayım der,
evli ise eşine mesaideyim der. :)))
Arkadasimda cay iciyorum
Film izliyorum
Ev temizledim
telefonu sarja koydum yazamadim
oyun oynadim
uyudum
Gercekde : Baska kizlari ayarliyordu..
sigara içmiyorum diyip ailesinden saklayan binlerce erkeğin yalanıda sayılıyor mu 😄 23 24 yaşta ki adamların bile sakladığını gördü bu gözler
Çok yalan konuşuyorsan , çok hata yapıyprsun demktir. Hatadan uzak olmak ve doğru olmak gerek. Ben yalanı bırakalı 7 yıl oldu
Adamı şöyle dövdüm böyle dövdüm bir vurdum taa öbür tarafa uçtu. He kardeş he
😂😂
-sende bambaşka bişey var ya da sen bana naptiin 😅😅
- senden başkasını gözüm görmüyor
- daha önce böyle hissetmemistim
Ben yalan söylemem şükürler olsun ama kadın yalanlarında ustayim.
Mervelerdeyim.
Aksam babamlarla alisveriste olucaz.
Ablamla sahilde sabahlayacam.(ablası bile yok😂)
Tabi ki senden baskasini düşünemem.
Ya zaten 2 kişi ile çıktım.
Senden ayriyken 1 kisi ile çıktım.
Sen herseyimsin. 😂
Gidersem bir daha gelmem
Sabah tekrar yazdı gunaydın diye 😂
(sevgilim) bu gece oldu aklıma ilk gelen de buydu😂
Sanki uzun zamandır tanışıyor gibiyizi herkese mi söylemişler ya cidden oha anlaşıp yazıyorlar heralde.
kalbim ağrıyor lütfen bagirma bak hastanedeyim dediğimi yap yoksa ölürüm ölüm sebebim sen olursun fjjfjfhfj
Ben yalanları yakalayamiyorum yaa sevince konduramiyorum galiba
daha önce hiç böyle hissetmedim :D en çok seni sevdim :D sen çok farklısın... :D
mesela bir cafe olsun benim sevmediğim biryer olsun kız eğer hadi şuraya gidelim çok seviyorum derse bende yalandan çok iyi fikir hadi be bekliyoruz falan diyip daha mutlu olsun diye yalan atarım arada ahahagsgshja ama hep yapmam
"Beni öyle bir yalana inandır ki, ömrümce sürsün doğruluğu" diyor Özdemir Asaf. Hepimiz bunu yaşıyoruz gibi geliyor.
Sayisiz kadinla birlikte oldugu ve ayni anda kac kisiyi dovdugu...
seni cok özledim, gercekten seviyorum seni veya hic bir kiza yaklasmadim iliski yasamadim vs
Sadece seninle konuşuyorum. Sorun sende değil bende
Senden önce kimseyi bu kadar sevmedim.
Daha önce böyle hissetmedim.
Bunu ilk defa seninle yapıyorum (!)
Dış görünüşe önem vermem
Onunla bişey yaşamadık
Bla bla bla..
birincisi en başlısı şudur .. senden önce kimseyi bu kadar sevmedim. ilk sende bu kadar yoğun şeyler yaşıyorum falan...
ikincisi her erkek gözünü bir kız kestirmişsse evlie olsa nişanlıda olsa bekardır
seni seviyorum erkeklerin %99u bunu yalan olarak kullaniyor
Ben seninle ciddi düşünüyorum bak, sen hayatımda gördüğüm en hoooş kadınsın, ben de çok seviyorum senin gibi ( nefret ediyor halbuki o aktiviteden ^^ ) :')
Seni ömrümün sonuna kadar seveceğim.
Senden başka hiçbir şey düşünemez oldum.
Arkadaşlarla çıkacaktık ama senin için evde kaldım.
'Napıyorsun hayatım'
'Çok yorgunum canım uyuyacağım birazdan'
napiyorsun hayatim nasil bir yalan. 😂
@Sakallıbey son iki cümle diyalog şeklinde 😄 Farketmedin sanırım
keske - atsaydin 😂
Bunları yemek de ayrı bir tartışma sebebi tabi:)
Evet - atsaydım iyi olurdu ama görmesen de anlamalıydın bence 😄
@ernesto_CC emin ol yiyen safitoşlar var
sabah kalkmisim burda yorumlarini okuyorum bana da acı 😂
Sen kendin değilsin yani:)
@ernesto_CC hiç bir zaman aptal bir kadın olmadım 😉
ya ernesto dayı elit takiliyon falan da izmirden takilacak birisini aradigin belli😂
@Sakallıbey Gel takılalım kardeşim. Elit gördün madem sende katıl bize;)
Belli belli sarışınlar aptal olur derler bir de:)
yok ben paganım ya
yobazım hani
Bence en popüler olanı ''Bu gece toplantım var'' 🌺
Bugün izinliyim ama evde olucam (Ya araba kiralanır ya da vardır, sonra ya meyhaneye gidilir iki rakının beli kırılır ya da clube gidilir.)
Aşkım sarjım bitiyo eve gidince yazayım derler. Sonra başkasına da whatsapptan yazma sms konuşalım derler. Ulan yer miyiz bee. Evet yeriz
O kadar güzel seni seviyorum diyordu ki yalanın mikeyim diyemedim
Bu sozu buraya yazmak nasipmis 😂😂 yeri gelmişken patlatayim dedim.
1. Sen konuştuğum tek kızsın
2. Ahmet denize çağırdı aşkım kız yokmuş ( iki kız var)
3. Sevgilim tek senin için biriyorum whatsappa
4. Buse kim? Tanımıyorum
Vallahi çok seviyorum benim ol bana ver ömür boyu birlikte mutlu olalım tarzı şeyler 🤣😂🤣
ne kadar ayıp
@Gıcık_Şirin bütün kızların hikayesi böyle başlamıştır ama😜 Kadınların mı demeliydim
ben kızlarda ilkim oldu lafına hastayım
@Gıcık_Şirin var tabii ki onlarda sevgilisi olmuş bir arkadaşım evlendiği zaman kırmızı öksürük şurubu koymuş vajinasına ilişkiye girince kan geldi zannetmiş eşi😊
insan evlendiği kadına guvenmezse kime güvecek bu hayatta, ne olursa olsun söylemesi gerekirdi
@Gıcık_Şirin Bir kez yapan hep yapar gözüyle bakıyorlar ama
devir değişik, bişey söylemek istemiyorum insanlar hakkında ama şu kadar diyeyim , motor olmanın kız ya da erkek olmakla ilgisi yok, ne zaman çevremde su güzel iyi bir kız desem birine motor çıkıyor, moralim sıfır sıfır sıfır sonra
@Gıcık_Şirin belki senin de geçmişin temiz değildir onların karşılığını alıyorsundur bilemezsin
geçmişim son derece temiz, bembeyaz bir sayfa sanki
@Gıcık_Şirin O zaman tevekkül et bekle...
tohuma kaçmazsam iyi
sen daha iyilerine layıksın
Biraz ara verelim ikimiz içidne iyi olur.
şu an ailevi sıkıntılarım var.
Kafam başka şeylere yogunlasıyorum.
Erkekler beni alakadar etmiyor dolayısı ile yalanları da adam olan zaten yalan konuşmaz, e bu tabi en güzeli..
ASKIM COK YORGUNUM YATIYORUM :) DISKO DISKO PARTİZANI :d :d
Yalan atmayı becerebilseydim söylerdim. Derken yalan atmış gibi göründüm :D kanka inanmak için yaşamak gerek.
İsim var meşgulüm seni ararım açıklayabilirim sadece arkadasım bunlar düşünmeden soruyu okuyunca aklıma gelenler bide düşünsem 😂😂
yalan soylemem ben
ilk sensin
seni seviyorum
seni bırakmayacağım
sensiz nefes alamam
trafikdeyim
10 dk geliyorum
Haydaaa ilk sensin demiş herkes. İyide benim daha sevgilim olmadı. İlk flört edeceğim kıza ne diyeceğim ben şimdi?
😊 yandın yapacak bisi yok 😊 mesela ben inanmadım sana ne dersen de inanacagini sanmıyorum
Yemin ediyorum sevgilim olmadı. Elele tutuşup bir sinemaya veya sahile falan gitmedim. 😂 hay arkadaş. Kurunun yanında yaşta yandı iyimi
gecmis olsun 😃😃
erkekler özgürlükleri kısıtlandıgı surece yalan soyler. o yuzden kızlar bızı kısıtlamayın yalan soylemek zorunda kalıyoruz :)
İşiniz gücünüz erkeklere b*k atmak başka bildiğiniz yok
Yalan söyleyen kendini kandırır sizi değil, ve ayrıca yalan söylemenin de cinsiyeti olmaz. "Yalan söyleyen erkekler" yerine, "Yalan söyleyen insanlar" başlığı altında konuşulsaydı daha hoş olurdu. Sizin yaptığınız biraz boş laf salatası.
Kesinlikle
Asla senden ayrılmam der kızla cinsellik yaşar kız hamile olunca orta da bırakır 😏
Kızların 5 dakikaya hazırIM erkeklerin 5 dakikaya gelirim sözleri ölüme bekişir
Senden öncekiler yalanmış ama ne hikmetse her gelende bir baska 😒
Ben ilk defa böyle şeyler hissediyorum birine karşı ben ilk defa bu kadar çok seviyorum
birşey ler yiyelim içelim yürürüz ama öpüşmek yok söz :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar