bence çok normal bir sürü arkadaşım var erkek yobaz olmanın ne anlamı var yani eşim takmıyor siz neden garipsiyorsunuz arkadaşlık çok farklı bir şey biz sakıp ile arkadaşız yani bu yobazlık neden?
Cevabın nedir?
Bence sorun.. Ve mesele yobazlık ya da kültürel getiri değil. Benim kişiliğim bu şekilde. Etrafınızı gözlemlerseniz.. neden bu şekilde haklı olarak konuştuğumu anlarsınız.. Kadınların hepsi değilse bile geneli.. Daha fazla ilgiyi ister ve bunu gördüğünde de.. Olaylar farklı boyut kazanır ki; geri dönüşü olmayan hatada tam burada başlar. O zaman bu kadar rahatız benim de kadın kankalarım ve çok fazla kız arkadaşım olsun evliyken.. Pardon unuttum.. biz neden evlendik ki zaten? Kendi erkek ve kız arkadaşlarımız bize yetmiyormu da bu eylemi yapıyoruz.
04 Yorumla- +1 yıl
arkadaşım ya yobaz olmayın
- +1 yıl
Ya senle uğraşamıyacağım
- +1 yıl
eski kafalısınız
En İyi Cevaplar
+1 yılKankalağın boyutu önemli benim izlemediğim kadarıyla birçok kanka olan kişide gördüğüm ikisinden birinin diğerine aşık olduğu açılamadığı için en azından yanında olarak dertlerini dinkeyerek mutlu olmaya çalışıyorlar. Ancak birçoğu birgün patlak veriyor ortaya çıkıyor hata yapıp birlikte olup ayrılıyorlar ya da kavga edip ayrılıyorlar
011 Yorumla- +1 yıl
Ikimiz de evliyiz
- +1 yıl
Sizin açınızdan söylemedim genel olarak yaşanan durumu anlattım
- +1 yıl
Siz ne zamandan beri arkadaşsıniz
- +1 yıl
İyi geceler bebekler ne durumda
- +1 yıl
uyumuyorlar
- +1 yıl
tabii😂😂
- +1 yıl
Emzigi de buldun
- +1 yıl
bulduuuuummm
- +1 yıl
Uyku düzenleri oturmadı herhalde
- +1 yıl
daha gece ile gündüzü ayırt edemiyorlarmis
- +1 yıl
Evet ondan dır
Gizli Üye(36-45)+1 yılolur kanka da olur sonra sevgili de olur sonra başka bir şey de olur genişledikçe genişler bu çünkü medeni olmak bunu gerektirir
Bir rivayette şöyle gelmiştir:
"Kocası gurbette olan (yabancı) kadınların yanına girmeyin. Zîra şeytan, herbirinizin içinde, vücudunuzda kanın dolaştığı gibi, (kendisini hissettirmeden) dolaşır." buyurdu.01 Yorumla- +1 yıl
Ya ikimiz de evliyiz
malasef bu konuda çogu erkek erkek kanka istemiyor. bende kız kanka istemiyorum öyleyse diyorum genelfe
04 Yorumla- +1 yıl
neden bu kadar abartıyorsunuz
- +1 yıl
iyi ki londrada yaşıyorum
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
21Cevap
tamamen toplum baskısı... evli erkeklerinde sonuçta bayan arkadaşları olabiliyor ama topumca fesatız bir erkeğin yanında bir kadın var ise hemen yapıştırırız damgayı hemde hiç gözünün yaşına bakmadan..
01 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏
Kişilik & Karakter konusunda 479 cevap paylaştı. neden kizlar erkek kanka yapar hormonlar var duran saat bile gunde 2 kez dogru zamani gosterir o erkegin hormonlari alinmismi kanka ise madem cinsellik begendirme derdiniz yok kizdan yapin nedir erkeklerle derdiniz:)
04 Yorumla- +1 yıl
Ya arkadaşlık farklı bir şey
- +1 yıl
Ya arkadaşım
+1 yılBen buna mezhebi genişler derim kusura bakma sen iyi düşünceli olabilirsin ama erkek kısmı genelde öyle olmaz sana düzgün karakterli kişiler denk gelmiş benim eşim öyle birşey yapamaz
012 Yorumla- +1 yıl
neden yobaz mı olmalı
- +1 yıl
sen yobaz ile çağdaş olmayı karıştırıyorsun bizim ülkede bunlar neden ters hiç düşündün mü? kültürümüz farklı olduğu için olabilir mi sence ve ayrıca biz ne kadar istesek te avrupadaki insanlar gibi olamayız zorlamanın manası yok eğer sen örneğin fransa da yasasan tamam derdim ama burası türkiye başka ülkeye benzemez
- +1 yıl
londrada yaşıyorum ve Türkiye'de bu algıyı görünce merak ettim siz ne düşünüyorsunuz
- +1 yıl
O zaman tabikide normaldir. Türkiye'deki bu algının en büyük etkeni kültürümüzden kaynaklanıyor ve dinimiz gereği bunlar günah olduğu için ters tepki olarak görülüyor örneğin şehirler arası otobüs ile Bursa'dan İstanbul'a gidicem tek bir yer kalmış ama orda bayan oturduğu için şirket kabul etmiyor bilmem anlatabildim mi
- +1 yıl
yok artık
- +1 yıl
evet bende öyle dedim ama istanbula gidemedim 😁
- +1 yıl
gerçekten yaşamak zor türkiyede
- +1 yıl
beni evlatlık alın ingilterede yasayım 😂
- +1 yıl
ikizlerim var zaten Bir de sana bakamam😂
- +1 yıl
bana vatandaşlık verilsin yeterli 4 sene sonra makina mühendisi olcam orda kendime bakarım 😂
- +1 yıl
Allah bağışlasın 😁
- +1 yıl
teşekkürler
Gizli Üye(36-45)+1 yıltürkiyede evli bir kadın ve erkek arkadaş kocan bayağı genişmiş tebrik ederim bknz vagon :/ .
doğru bulmam ama saygı duyarım.
010 Yorumla- +1 yıl
neden bu yobazlık
Cevap sahibi+1 yılkocanın problemi bizim değil yobazlık değil her karısını seven adam karısının yanın erkek yaklaştırmaz kaldıki arkadaşım diyorsun evliliğin kutsallığı var ha sen bu kutsallığa inanmıyorsan bizim problemimil değil şahsen ben evli olmuş olsam karımın erkek arkadaşı değil erkek doktoru bile olamaz türkiyede malesef hem cinslerim çok şerefsiz. . o yüzden karıma güvensem bile elalemin ibnesine pustuna mı güveneceğim boş laf.
- +1 yıl
bence hiçbir alakası yok bunların sakıp ile ben arkadaştik
- +1 yıl
londraya geldim o da geldi
- +1 yıl
arkadaşlık çok farklı bir şey
Cevap sahibi+1 yılyahu bize ne neyini onaylattırmak istiyorsun onaylamıyoruz arkadaş git kocana derdini anlat offf bee.
Cevap sahibi+1 yılaşık mı oldun ne b*k yedin evliyken neyin tescili bu bilmiyorum ki?
- +1 yıl
arkadaş o karışmıyor
- +1 yıl
8 senelik arkadaşım
Cevap sahibi+1 yılsıkıldım ben gidiyorum niye bilmem adamı boğuyorsun :/
Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ben nasil kadinlarla arkadaslik kurmuyorsam aynisini ondan da beklerim.
17 Yorumla- +1 yıl
yobaz mı olmalı bir kadın
- +1 yıl
ziyaaaaaa😂😂😂
- +1 yıl
@PeltekPaylaco yaz kızım 40 torba çimento :D
40 kamyon kum :] - +1 yıl
ahahahaha😂😂
- +1 yıl
@PeltekPaylaco bugune kadar kurmuyordum sen istisnasın ama :)
- +1 yıl
ay biliyodum 😂
Kişilik & Karakter konusunda 459 cevap paylaştı. Yobazlik olarak degerlendirme... es kiskanma dogada her canlida var... bir tek domuzda yok.
Dogal bir gudu bu.
Kimse kabullenmemeli... ben olumcul zararlar veririm.06 Yorumla- +1 yıl
gereksiz bu davranışlar
- +1 yıl
neden bir kadın bir erkekle arkadaş olamasın
Avrupa'da swinger partileri de normal zaten? 😄😄 neye göre kime göre?
04 Yorumla- +1 yıl
bilm ama arkadaşlık farklı
- +1 yıl
8 senelik arkadaşım hatta kankam herşeyini biliyorum
- +1 yıl
sizin görüşleriniz ama o da evli sonuçta
+1 yılSenin eşinin mesrebi çok geniş biz buna halk dilinde deyyus luk diyoruz
06 Yorumla- +1 yıl
Ya saçmalama arkadaşım hatta kankam
- +1 yıl
Kanka manka ben bilmem sen bir adamın karısı sın onun dışında kanka manka canka senin elini TUTAMAZ seninle dans edemez eşinin olmadığı bir yere onunla gidemezsin esin yanında iken senin yanına oturamaz. Senin 2 metre yakınına kocan dan başka kimse sokulamaz.
- +1 yıl
çok eski kafalısınız iyi ki londrada yaşıyorum
- +1 yıl
Sen bu dünyayı kirleten butun pislikleri dunyaya yayan cakallarin baskentinde yaşıyorsun..
- +1 yıl
senin fikrin ne diyim
- +1 yıl
Birsey demene gerek yok... Size bol londra lı günler...
Kişilik & Karakter konusunda 308 cevap paylaştı. evli erkek kanka oluyorsa evli bir bayanda kanka olabilir.
01 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılbiZ yobaz değil siz genişsiniz ev adresini ver enişteye güzel kardeşim yazılı tshirt yolliyim
22 Yorumla- +1 yıl
ne alaka
Cevap sahibi+1 yılgüzel kardeşim değil g@vat olcak o
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. herkes bir değil dersem bence tam da doğru cevap olur ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO erkek o kadınla yatmak ister. Sitede örneklerini otur oku akşama kadar... Yaradılış böyle, erkekler üreme hormonları baskın bir şekilde yaratılmış
018 Yorumla- +1 yıl
sakıp iyi çocuktur
Cevap sahibi+1 yılOrganı yok mu?
- +1 yıl
ne alaka ya arkadaşlık çok farklı bir şey
Cevap sahibi+1 yılTecrube et anla ozaman.
- +1 yıl
8 senelik arkadaşım hatta kankam hiç bir şey yaşamadık
Cevap sahibi+1 yılİçinden neler geçiriyor acaba? Ayrıca bu olmayacağı anlamına gelmez
Cevap sahibi+1 yıl@Jaduryama aşağlama değil bu. Bir kadınla bir erkek baş başa kalırsa yakınlık derecesi kankalık filan bunlar hikaye gerçekçi olalım akşsma kadar örneklerini görüyoruz
- +1 yıl
aynı ofiste 3 kızla akşama kadar aynı odada çalışıyorum öyle güzel sohbetlerimiz oluyor ki onlar bana sevgililerini anlatıyorlar bende onlara erkek bakış açısını anlatıyorum. bazen dedikodu bile yapıyoruz burda önemli olan kişinin kendisini bilmesidir. Çok kez şahit olmuşumdur kadının da sapığına.. Ama dediğim gibi niyet ve doğru seçim önemli erkekler öcü değil yaşanan olumsuz örnekler tabi ki var bu konuda hemfikiriz. ama görmüş geçirmiş olmak kendini bilmek önemli her kadın sana güldü diye seninle yatacak değil ya da her erkek sana selam verdi diye seni arzuladığı anlamını çıkarmak yanlış olur. İnsan çift yaratılmıştır tabiki erkeğin kız kızında erkek arkadaşı olabilir.
Cevap sahibi+1 yıl@Jaduryama aynı odada "3 kişi" iki kişi değil..
- +1 yıl
Ya evliyiz ikimiz de
- +1 yıl
ne olabilir allah aşkına
- +1 yıl
o beni kanatlarının altına aldı ilk andan itibaren
- +1 yıl
ve korudu
Cevap sahibi+1 yılOturup ikinizde kankalma seviştik şimdi ne yapıcaz sorularını okuyun olur mu?
- +1 yıl
terbiyesiz değilim
+1 yılsana uygun geliyormu evliyken kanka yapmak önemli olan. bu
04 Yorumla- +1 yıl
evlenirken de arkadaşımdı
- +1 yıl
farketmez evlisin Şu an ama esin kanka yapsa ne dersin
- +1 yıl
hiçbir şey
- +1 yıl
sende yollasana
Herkez istediği gibi yaşar beni ilgilendiren bişey değil
013 Yorumla- +1 yıl
doğru olan da bu
- +1 yıl
iyi ki londrada yaşıyorum
- +1 yıl
şimdi geldim 3 gün sonra döncem ama bu algı şaşırttı
- +1 yıl
farklı düşünceleriniz var
- +1 yıl
türkleri anlamak zor
- +1 yıl
türkleri anlamak zor
- +1 yıl
bilm
- Kişilik & Karakter konusunda 595 cevap paylaştı.
+1 yılerkekler abazadir ondan yobazlık la alakası yok
03 Yorumla- +1 yıl
her erkek mi
- +1 yıl
her erkek istisnasız
- +1 yıl
sakıp iyi çocuktur ya
Eşin takmıyorsa kime ne bundan olabilir
06 Yorumla- +1 yıl
bence de gayet normal ama milletçe yobazlık daha doğru gibi düşünüyoruz
- +1 yıl
sanaldan kankalık😒
Gizli Üye(25-29)+1 yılMillet sapık zihniyeli, ondan.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılzihniyetli*
- +1 yıl
Bilmiyorum ama bana yobazlık gibi geliyor
Olamaz zor siyle beraber kanka olur
02 Yorumla- +1 yıl
? anlamadım
Bizdede sorun değil hatta biz gayet rahatız
02 Yorumla- +1 yıl
bence öyle olmalı
+1 yılHaklısın 👏👏👏
01 Yorumla- +1 yıl