Dua etmek önemlidir. Hemen hemen her dinde dua etmek vardır ve yaratana yakarıştır. Yaratandan talep etme ya da içini dökmedir dua. Aslında tüm ibadetler birer duadır. Hal böyleyken insan kendisi için başkaları için birsürü şey istiyor. Ancak kendine istedikleri bir hayli özel olabiliyor.-Peki sizin kendiniz için ettiğiniz en büyük duanız nedir? Allah'ım hayatımda olduğu için sana şükredeceğim kişiler ile karşılaştır.. (benim duam bu) #DuaDuaYalvarmak#DuaEtmek#YerGökDua#BıyıklıDuaEdiyor#Bıyıklı
Ben hep dua edenlerden degilim. 40 yilda bir darda kaldigimda Allahim beni kurtar diye yalvaririm. Sükürler olsun hep kabul etti Rabbim. Genel duam : dogrudan ayrilmayacak kadar güc Zorluklari asacak kadar sabir Seytana uymayacak ( dünya nimetlerine kanmayacak) kadar iman Kalbinle inanarak istedigin hic birsey geri cevrilmez. Insallah o güzel duan kabul görür yegenim. Iyi günde ; kötü günde gibidir Rabbime siginmak. Iman la ; dua yla; sabir la Muhtesem evreni yaradanin vardir bir bildigi degil mi?
Allahım sen hayallerime kavusmama yardım et hep yanımda ol benden yardımını esirgeme. Hem beni hem sevdiklerimi gelecek belalardan koru Allahım. Simdiye kadar ettiğin yardımlar için de tesekkür ederim sana 😍😍😍 diye dua ediyorum hep. Baska seylerde diyirum ama en çok bu Allah hepimizin duasıni kabul etsin
Allah'ım bazı şeyler artık çok zor ve kaldıramayacak gibi geliyor lütfen bana güclerinin en gücünü ver Ya Rabbim.. Senin ve meleklerinin yardımına çok ihtiyacım var.. Tükendim yoruldum lütfen beni gör Rabbim.. Merhamet eyle !
Geleceğim, hep geleceğim için dua ederim. Kendime ettiğim tek dua ilerde iyi bir geleceğe sahip olmak hem kariyer olarak hem de sahip olacağım insanlar olarak. Çünkü şuanda bir sorunum yok çok şükür bu yüzden gelecekte de olmasın istiyorum.
Gönlümde ve ruhumdaki olanı hakkımda hayırlı eyle yarabbim 🙏. Onun gönlünden de aklından da beni çıkarmamayı kısmet et yarabbi. 🙏 yollarımızı bir yerde kesiştir.
Ohooo ben daha scubadiving, rafting, kamp ⛺️ ve treking gibi aktiviteleri yazmadım 😂🤣 @Pamtilok tüm duaları aynı güne sıkıştırmak olmaz. Sen de bana dua et 😜
Hakkımda hayırlısı olsun diyorum çünkü benim isteyeceğim hiçbir şey Allahın verebileceğinden daha iyi daha hayırlı olmaz. Genelde pek bişey de istemem zaten
En İyi Cevaplar