Allahin bu yaptığı acımasızlık deilmi?

annem sizofren anne olamadi bana hiçbir zaman dedemin yaninda doğdum büyüdüm annem babam evli oldukları halde 15 yil ayri yaşadılar annem çünkü ev kadini olamadi hastaydi bakamadi kendisine eve. babamin yaninda gittim yillar sonra. kactim daha doğrusu baba sevgisi görürüm diye çünkü Annem in yaninda akil hastaneleri annemin krizlerinden biktim orta okulda idim o zmanalar. babam bana hic ilgi göstermedi sarilamazdim sevmem ben böyle şeyleri derdi. Şu an tatile annemin yanina gittim bir arayip paran var mı demiyor parasi o kadar kiymetli ki. Babam in evinde kendimi üvey gibiyim babam beni okutmak ıstiyor ama test kitaplari almadan kazansin istiyor herşeyi. sonra da gitisn başımdan modunda babalik bu sanırım. ben onun yaninda rahat deilim Annem in yanina donucem sanırım kafayi oynatıcam bu hayatta. hic bişey iyi gitmiyor anne yok baba yok para yok dost yok herkes sizofren annesi var diye nasil bakıyor yolda gülüyor. kafami oynaticam bir yerden sansli olsaydim keşke. internette bakiyorum arkadaşlarıma herkes zengin olmuş ben düşkünüm kiyafet almaya zorlanıyorum allah heryerden vurmus ya
Allahin bu yaptığı acımasızlık deilmi?