Hiç çalışmadım ve korkuyorum maaşımı tam alamam diye. Çalışmam da gerekiyor, çünkü hattım kapandı cebimde beş kuruş para kalmadı ev kiramın gunu geldi. Çıldıracağım. Kimseye de ağız eyemiyorum.
Ne yapabilirim ben?
Ne yapabilirim ben?
Bir kere hiç çalışmadım lafını kafandan çıkar. Herşeyin bir ilki vardır. Ve durumundan anladığım kadarıyla zor durumdasın. Çalışırsan elbise mağazalarını öneririm. İş seçme şansında olmayabilir zaten pek.
28 yaşındayım hayatımda hiç çalışmadım korkuyorum özgüvenim yok hep parasız asosyal yaşadım
Vaoovvv nasıl yaşadın bu zamana kadar
Bende birazcık senin durumundaydim ama sorumluluk bindi üzerime mecbur
Cevap
6Cevap
Herhangi bir lokanta vs varsa yakınlarda orada bulaşıkçılık yapabilirsiniz başlangıç için
hicbirsey yapamazsın akisana bırak
Kafayı yerim akışına bırakırsam çünkü hiç bir zaman maddi sıkıntı çekmedim ben, şimdi herşeyi bırakınca akışına daha kötü oluyor.
Çalışmamış olmam ne alaka iş bulmakla
Her yer çalışmış deneyimi olan insanlar istiyor 😔
Evet öyle ama bulamıcaklar
Yinede beni ise almicaklar
Alan birileri olur kardeşimde seninle aynı
Çok zor :)
Neler yapmmak istiyorsun?
Mağaza da falan çalışabilirim ama işte yinede deneyimli eleman istiyorlar
😂😂😂sokaklarda sürün
nerde yasiyorsun
Kayseri
Onu düşünüyorum ama ya beceremezsem? Birde maaş konusu sıkıntılı o da var işte düzgün maaş verirler mi ne yaparlar bilmiyorum
Ya bu zamana kadar eve en az 2 milyar maaş girerdi, şimdi o da yok ve çıtayı arşa yükseltirken ben artık 1 milyara bile razıyım. Çünkü daha azı ile ev gecinmez ki kira var faturalar var çocuğun masrafı var var oğlu var
Bileklerimi keserim bu durumda ben 😂😂😂😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar