Kızlar, Değişik giyinmekten utanıyorum?

Arkadaşlar merhaba
benim yıllardan beri değişmeyen bir tarzım var, insanları bu şekilde alıştırdım. Hatta şöyle diyeyim ismimi söylediğinizde birine direkt aklına geleceği şeylerden biri sadelik olabilir. İlk başlarda bunu isteyerek yapıyordum. Yani sade olmak, rahat giyinmek... hoşuma gidiyordu. Annem etek giy diye ısrar ederdi giymezdim. Ancak şimdilerde işler biraz değişti. Şık giyinmek, güzel giyinmek istiyorum. Bakımlı olmak istiyorum. Çünkü kendine ne kadar saygı gösterirsen insanların da sana o kadar saygı gösterceğini anladım.
Ancak bunları yapmaya utanıyorum. Değişik bir saç stili yapmak, güzel giyinmek... yapsam bunları yakışacağından eminim. insanları kendi standartlarıma çok fazla alıştırdığım için direkt dikkat çekeceğimi biliyorum. Bana ne güzel olmuşsun dediklerinde utanıyorum. Normalde ilgiden hoşlanmayan biri değilimdir çok fazla. İlgi bende olsun diye de bir şeyim yoktur. Ama bu konuda utanıyorum. Şu ana kadar günlük hayatımda bir iki kez belki makyaj yapmışımdır. Artık onu da yapmak istiyoum ama dediğim gibi işte utanıyorum. Bunu nasıl aşabilirim?
Kızlar, Değişik giyinmekten utanıyorum?