Kişilik & Karakter Sıkıntı ve stresten kurtulmak için birazcık kırıştırın :) peki siz stresten uzak kalmak için hangi yöntemleri tercih ediyorsunuz? Manyagg Takip Et Xper 6 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor *Kendinizi Hipnotize Edin*Birisini (Gerçekten) Affedin*Bilgisayar Oyunları Oynayın*Pencereyi Açın*Birazcık Kırıştırın ;) *Hafif bir Spor*Güneşe çıkın*En Sevdiğiniz Acıklı Filmi İzleyin*Kendinizi ve Çevrenizi Güzelleştirin* Pescatarian (sadece balık eti yiyen vejetaryen) Olun -Stres belirtileri Sıkıntı ve stresten kurtulmak için birazcık kırıştırın :) peki siz stresten uzak kalmak için hangi yöntemleri tercih ediyorsunuz? Cevapla Bilgisayar Soruları Film Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Zxxxxxxzzz Takip Et Bilge Yaş: 50 +1 yıl Acıklı film izlerim. Pencereyi açarım. Güneşe çıkarım. Spor yaparım. Telkin yaparım. Müzik dinlerim. Uyurum. 1 0 Yorumla
saçmahayattsaçma Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 43% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 970 cevap paylaştı. Affetmem. Ona hala kin güdüyorum. Bilgisayar yok. Pencere açık oluyor. Spor sevmem.Dışarı çıkmam. Film izlemem. 0 0 Yorumla
pinneapplewrites Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 71% +1 yıl Yürüyüşe çıkıyorum. Bazen 1 km, bazen 100 km fark etmiyor. Veya ortam müsaitse serbest dağ tırmanışı yapıyorum. 0 0 Yorumla
BaiLeyS_83 Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 32% +1 yıl En büyük stres insanları kafaya takmak. Kimseyi umursamadan canım ne istiyorsa onu yaparım stres diye bişey kalmaz 1 0 Yorumla
kamer_ Takip Et Xper 3 Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Yemek yerim daha cok çikolata bulamazsam meyve sonra uyurum falan anca geçer 0 0 Yorumla
Haıl_satan Takip Et Xper 2 Yaş: 27 , eic 62% +1 yıl Malesef ki herhangi bir yöntem hala bulabilmiş değilim 0 0 Yorumla
RaFZieL Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 56% +1 yıl Benim evime 20 senedir stres uğramıyor 1 2 Yorumla Manyagg +1 yıl Nasıl yapıyorsun Yorumla RaFZieL +1 yıl Türkiye'de yaşamıyorum 😂😂 Yorumla
velentino Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl müzik dinlemek, yalnız kalmayı tercih etmek ve sevdiğim şeyleri yapmak mesela spor gibi... 0 0 Yorumla
Ruscu-armiş Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl Rus kızları kırıştırmıyor...Türk kızları kırıştırıyor... 0 3 Yorumla Manyagg +1 yıl Senin rus kızına daa türk kızına daaaa 😊😊 hihhihih neys. Yorumla Ruscu-armiş +1 yıl Rus kızları küfür etmiyor...Türk kızları küfür ediyor... Yorumla Manyagg +1 yıl Şakacı şey 😊 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl bilgisayar oyunları daha iyi bir seçenek 0 0 Yorumla
filofobik Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl O değilde ben kuşa takıldım:))) @wimpy ekibi toplasak mı 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Oyun oynamak, stresin en büyük ilacıdır. 0 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 40 +1 yıl genelde cam çerçeve indiriyorum..rahatlatıyor.. 1 0 Yorumla
LoveİsDead_ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Kırıştırın 'dan kasıt nedir anlamadım 😅 0 4 Yorumla Manyagg +1 yıl Mesela bir öpücük 😘 öpücük strese iyi geliyor 😊 Yorumla LoveİsDead_ +1 yıl Neyi öpücez 🤔 Yorumla Manyagg +1 yıl Sevdiğiniz kişileri 😂 Yorumla Manyagg +1 yıl Sevgilinizi Yorumla
ofans Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sigara iyi geliyor 0 0 Yorumla
kadriye10 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 +1 yıl Yürüyüş ve Müzik.. 0 1 Yorumla kadriye10 +1 yıl Bağırış Çagırışlarımı saymazsak tabi 😊 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl kırıstırırım 0 3 Yorumla Furkanyiğit +1 yıl Kırıştırmak istersen açmaya varım 🤣 Yorumla Manyagg +1 yıl @Furkanyiğit defol 😊 Yorumla Furkanyiğit +1 yıl Noldu ya 😊 Yorumla
En İyi Cevaplar