Erkekler neden orasını burasını açanları severler?

İnstagramda görüyorum orasını burasını açan tabiri caizse "kaşar"lara yığınla milyonlarca erkeklerden iltifat, övgü, abartılacak cinste sözler geliyor. Bizim Türklerden tutun Hintlisine kadar. Görüyorum şok oluyorum öyle laflar var ki. "Dünyada böyle huriler var. İşte böyle karılarla olmak varken, gidip uyuz, kısa boylu Kezbanlarla evleneceğiz" vb. bir sürü yorumları görünce çıldırdım.
Benim anlamadığım sevgilinize bu kadar ilgi alaka göstermiyorsunuz, normal hanım hanımcık kızları göz ardı ediyorsunuz.
Eh iyi o zaman biz neden sizi çekecekmişiz neden bekleyecekmişiz sizi, bizde gidelim günebirlik yaşayıp, çıplak fotoğraflarımızı orada burada paylaşalım, övgü alalım, takdir edilelim. Biz normal temiz insanlarken neden hiç takdir görmüyoruz da, bir yerlere gelemiyoruz da böyle "sür-tük"leri başımıza çıkarıyorsunuz, prim veriyorsunuz?
Kendi karınıza, sevgilinize, kız arkadaşınıza neden bu kadar iltifat etmiyorsunuz, kadın yerine koymuyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca "Kişilikli kadınlar kişiliğini, kişiliği olmayanlar dişiliğini kullanır. Ve genelde erkekler hep ikinciyi tercih eder"
Güncellemeler
+1 yıl
Demek ki siz "Aşk Erkeği" değilsiniz. Sizin ilginizi ne tipte kadınlar çektiği belli, normal kızlara neden umut verip mahvediyorsunuz hayatlarını. Madem zayıf karakterlisiniz bulaşmayın.
En yakın arkadaşımın sevgilisi güya evlenecekti, sadıktı. Ama ka- şarın teki elinden aldı çocuğu evet o kadındaydı suç, sevgilisi olduğunu bile bile neden bir erkeği zorla baştan çıkarıyorsun, ayırıyorsun onları. Zayıf erkek ve kadınlardan nefret ediyorum. Arkadaşım çamaşır suyu içip intihar etmeye kalkıştı.