Ya şimdi soru komik gelebilir doğru biraz öyle. Ben skins diye bir dizi izliyordum bilenler bilir. Orada Elizabeth namı değer Effy adında bir kız vardı ve beni resmen derinden etkiledi. Çok dikkat çekici, havalı, güzel, umurzamaz bir tipi vardı be ben de bir an böyle olmayı hayal ettim ve bence çok güzel bir his. Tek fark sanırım ben ona göre zekiyim. Derslerim güzel, hedefim yüksek. Yani bu açıdan hırslı bir insanım. Ha bir de onun gibi her zaman farklı erkekle olmam yani olamam. Ama umursamazım. İnslara karşı öyle bir tavrım var yani. Saçmalamayi severim. Boş konuşmayı da sevmem. Ona benzer yönerim de var yani. Belki çok ergence istek, komik ama ben çok istiyorum ya. Oradaki gibi deli dolu arkadaşlar edinmeyi falan. Peki siz böyle bir kızla karsilaşsaniz ne yaparsınız yani? Ya da görseniz içinizden ne tepki verirsiniz? Bence gıcık olursunuz. Ne demek istediğimi anladınız siz benim. Böyle havalı olmak istiyorum. Hem de nasııll. Kendini ezdirmeyen, cesur, pısırık olmayan, özgüvenli olmak istiyorum. Zaten öyleyim ama biraz daha çalışmam gerek. Zaten benim ailemde de deve yükü kadar sorun var. Boşanmasalar bile mutlu değiliz. Ben kendim için okumaya çalışıyorum. Bu evden kurtulmak için. Bu konu hakkında düşüncelerinizi alayim? Bu soruyu başkasi sorsa komiğime giderdi of soruya bak ya :D Özenmek mi bu bilmem ama zaten benziyoruz ve ben ona çok imrendim hani herkesin idolü olur ya benim 1. konuşmacı olan Eric Thomas 2. Effy.
Skinsdeki Effy gibi bir kız sizce nasıl? Yani umursamaz ve garip bir kızı görseniz ne düşünürsünüz?
Benimde beğendiğim bir kadın tipi karakter olarak davranışları olarak falan Dexterdaki dexterın kız kardeşi vardı kadının adı aklımda değil seneler önce izlemiştim o diziyi ama kadının tavırları tipi aklımdan çıkmaz hayran kalmıştım umursamaz salaş bir hali vardı. O geldi aklıma. Çok hoş. Ama öyle birinin karakterini beğenerek karakterimizi ona benzetemeyiz bence. Yani karakter isteğe göre şekillenmiyor. Ondaki elbiseyi beğendim bende alayım tarzı basit birşey değil :) ama seni anlıyorum insan resmen hoşlanıyor ya sempatik geliyor keşke öyle olsam diyorsun falan filan :)
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen öyle ya. Ben de hani bunu düşündüm diyorum sen nasıl olmak istiyorsan öyle ol başkalarına benzemeye çalışma falan ama cidden o gibi olmak istiyorum. Dizilerde, filmlerde falan hep bu tarz kızlar dikkatimi çekiyor öyle saf kızlar değil.
diziyi izledim ve zaten kıza aşık oldum kapak fortomdan görebilirsin o var xc c gerçekte görsem özgüveniömi toplayıp ona açılmazdım çnkü bana bakmazdı :( effy ye benziyosan mesaj at yaa arkadaş olalım nolur
Ya bıktım artık şu ergenlerin Effy'nin karakterini anlamadan, tanımadan ona özenmelerini. Effy senin sandığın gibi havalı, umursamaz ya da garip biri değil. Tam tersi çok sorunlu biri. Kendisi ağır depresyonda ve bu tüm konuşmama gece dışarı çıkma yavırlarının nedeni bu. Tony'nin kazasından dolayı iyice mental açıdan zarar gördü ve kendi ve indanlar arasında ki mesageyi iyice açıp, duvar ördü. Başlarda Freddy'den hoşlanmasına rapmen neden Cook'la oldu sanıyorsun? Birini tekrardan sevip lırılmaktan korktuğu için. Bu arada bunu ben uydurnmuyorum. Freddy'e kendisi söylüyor. Hatta başlarda Freddy ona neden olamayacaklarını sorduğunda senin kalbini kırarım dedi. O da belki ben senin kalbini kırarım dediğinde, hemen gerildi ve o ördüğü duvarın arkasına saklanıp kinse benim kalbimi kıramaz dedi. Ayrıca kendisi umursamaz filan değil. Tam tersi sevdiklerini fazla umursayıp, önemsiyor ve buda onu oldukça yıpratıyor. Yaşadığı kötü anılardan dolayı sürekli sesler duyuyor ve birine değer vermezse kırılmaz ve o seslere karşı güçlü kalacağını düşünüyor. O sürekli dağıtmasının, sevişip, partilemesinin sebebi depresyonda olmasının yanı sıra annesinden desyek götemediği için bir nevi bir baş kaldırısı, sessiz çığlığı olduğunuda düşünüyorum. Bu her ne kadar dizide sözü geçmesede Effy, nin anneside depresyonda ve sürekli umursamaz davranıp Effy ile ilgilenmiyor. Çünkü o da derbeder halde kendi durumundan onunkini fark edemiyor. Hatta bir bölümünde Effy annesi onu dinlemiyor diye bardak ya da kavanoz gibi cam bir şeyi yere atıyordu. Yani karaktere ne kadar aşinasın bilmiyorum ama Effy sandığın gibi "havalı ve umursamaz" değil çok kırılgan, yorgun ve tedavi gören bir karakter.
En İyi Cevaplar