Skinsdeki Effy gibi bir kız sizce nasıl? Yani umursamaz ve garip bir kızı görseniz ne düşünürsünüz?

Ya şimdi soru komik gelebilir doğru biraz öyle. Ben skins diye bir dizi izliyordum bilenler bilir. Orada Elizabeth namı değer Effy adında bir kız vardı ve beni resmen derinden etkiledi. Çok dikkat çekici, havalı, güzel, umurzamaz bir tipi vardı be ben de bir an böyle olmayı hayal ettim ve bence çok güzel bir his. Tek fark sanırım ben ona göre zekiyim. Derslerim güzel, hedefim yüksek. Yani bu açıdan hırslı bir insanım. Ha bir de onun gibi her zaman farklı erkekle olmam yani olamam. Ama umursamazım. İnslara karşı öyle bir tavrım var yani. Saçmalamayi severim. Boş konuşmayı da sevmem. Ona benzer yönerim de var yani. Belki çok ergence istek, komik ama ben çok istiyorum ya. Oradaki gibi deli dolu arkadaşlar edinmeyi falan. Peki siz böyle bir kızla karsilaşsaniz ne yaparsınız yani? Ya da görseniz içinizden ne tepki verirsiniz? Bence gıcık olursunuz. Ne demek istediğimi anladınız siz benim. Böyle havalı olmak istiyorum. Hem de nasııll. Kendini ezdirmeyen, cesur, pısırık olmayan, özgüvenli olmak istiyorum. Zaten öyleyim ama biraz daha çalışmam gerek. Zaten benim ailemde de deve yükü kadar sorun var. Boşanmasalar bile mutlu değiliz. Ben kendim için okumaya çalışıyorum. Bu evden kurtulmak için. Bu konu hakkında düşüncelerinizi alayim? Bu soruyu başkasi sorsa komiğime giderdi of soruya bak ya :D Özenmek mi bu bilmem ama zaten benziyoruz ve ben ona çok imrendim hani herkesin idolü olur ya benim 1. konuşmacı olan Eric Thomas 2. Effy.
Skinsdeki Effy gibi bir kız sizce nasıl? Yani umursamaz ve garip bir kızı görseniz ne düşünürsünüz?