Şizofren korkusu okb (lutfen tamamini okuyun)?

Okb hastasiyim 1 haftadir sizofren korkum var surekli bir yere bakiyorum halisunasyon gorcem mi diye yok gormuyorum ama oyle bakinca belirtide bir gere sabit bakarlar diyor bende bakiyorum ama gormuyorum sirf gorcem mi diye bakiyorum bide mesela bkiyorum yok ama gozumu cekince gozumun onune goruntu hayal gibi geliyor gercek olmadiginin farkindayim ama korkuyorum nereye gitse oyle gozumunnl onune o goruntu geliyoe uyurkende bakiyorum yok gozumu cekince hayalimde olmasi korkutuyor ozliyor gibi hayal ediyorum izlemiyor farkindayim mantiksizligini ama yani sizofreni gibi dusuncelr mi yoksa okbden mi ve 2 3 gun once kafama darbe aldim kavgada bugnde kafami carptim kavgada kafama darbe aldigimdan beri sesler duyuyorum gibi geliyor ilk komsumun sesini duydum anneme sordum oda duymus tamam rahatim sonra gittim ıslık sesi duydum evi supururken sesi isliga benzettim temizligi biraktim arastirdim korkusu olan birude kurutma makinasini ezana benzetmis rahatladim sonra gittim tekrar temizlige basladim bu seferde ezan duydun supurgeyi kapatinca gitti beynim bana oyun mu oynuyor bilmiyorum ankaranin gobeginde camlar acik surekli sesler gercek mi sahtemi anlamiyorum mesela bugun tekrar islik sesi duydum yanimdakilerde duymus rahatladim ama benim kafamdaki islik sesi susmadi sonra camlar acik surekli kafamda arabalarin geri geri giderken cikardigi cinlama sesi gibi ses geliyor marketler bakkallar var belki gercekten oyle bilmiyorum ama cok korkuyorum bugunde komsumuzun kizinin adimi seslendigini duydum muzik dinliyodum tam yokmus ama gercek sandim delirdim mi yoksa korkum yuzunden mi bide darbe den dolayi olayi olabilir mi sanki ondan sonra basladi gibi artik duydugum hic bir sesden emin degilim napicam sizofren oldum bence ama annem doktora goturmuyor biseyin olsa ben anlamazmiydim diyor anne ses duyuyorum galiba diyrum olabilir normal diyor cok korkuyorum hayatim bitti allah rizasi icin yardjm edin sizofren baslangicimi okb sizofrenemi dondu
Şizofren korkusu okb (lutfen tamamini okuyun)?