Ergenlikten kurtulan arkadaşlar lütfen yol gösterin :S

Arkadaşlar merhaba ben 20 yaşıma geldim hala ergenlikten çıkamadığımı düşünüyorum. Sizce ergenlik nedir? Ne zaman biter ? Bunalımlar yaşamaktan bıktım ne yapmalıyım sizce bu dönemi atlatmak için ergenliği atlatan arkadaşlar lütfen cevap yazın geçer geçer demeyin lütfen bir çözüm yoluuuuuuuuuuuuuuuuu
Güncellemeler
+1 yıl
Herkeşe çok teşekkür ederim. Herşey normal mi diyosunuz yani? sanki yaşıtlarımdan geride gidiyomusum gibi hissediyorum :S
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar merhaba ben 20 yaşıma geldim hala ergenlikten çıkamadığımı düşünüyorum. Sizce ergenlik nedir? Ne zaman biter ? Bunalımlar yaşamaktan bıktım ne yapmalıyım sizce bu dönemi atlatmak için ergenliği atlatan arkadaşlar lütfen cevap yazın geçer geçer demeyin lütfen bir çözüm yoluuuuuuuuuuuuuuuuu
Güncellemeler
+1 yıl
20 yaşına geldim hala kendi kişiliğim yok. Sürekli başkaları gibi davranıyorum, bazen abim gibi, bazen babam gibi bazende bir arkadaşım gibi davranıyorum. kendime ait bir kişiliğim yok. bana ait konuşma tarzı ve ya bana ait olan özel şeyler. Ben hala ergenmiyim? bir insan kendi kişiliğini nasıl kazanır?
Ergenlikten kurtulan arkadaşlar lütfen yol gösterin :S