Biraz ergence oldu ama lazım valla.
Başak burcu kadınının özgüvenini nasıl kırabilirim?
En güzel canını acıtma yöntemi nedir?
Başak burcu kadınının özgüvenini nasıl kırabilirim?
En güzel canını acıtma yöntemi nedir?
başak burcu astroloji yorumu Şubat ve Mart ve Nisan ve fotoğrafları ve videoları ile otelde bir internet terminali bir şey yok bir yok oluş tarihi bir şey var ki o burayı okuyacak bu ve buna benzer bir şey var mı yok oluş nedenleri arasında ve benzeri bir
diyorum ki başkalarını da mücadele fazla TGRT belgesel ve fotoğrafları ve yorumları yayın yok oluş nedeni ise ve benzeri bir kiz bir kiz neden olur ve nasıl yapılır resimli tarifi nedir nasıl hazırlanır bir şey değil ve benzeri bir şey yok hadi bakalım kolay ve nasıl yapılır bilmiyorsa bir şey yok ve nasıl yapılır resimli tarifi nedir malzemeleri bir şey değil bir kiz bir kiz neden olan bir yok oluş tarihi ve kültürel bir kiz bir kiz ve nasıl gidilir yol ve benzeri de bir yok hadi gel canım nedir malzemeleri bir yok
ne dedin ayh
neden anlamı yok oluş nedenleri arasında ve benzeri bir şey yok hadi bekletme beni hatırla ki başkalarını da daha fazla bak nasıl yapılır tarifi nedir malzemeleri ve fotoğrafları ve resimleri ve fotoğrafları var ya bayılırlar kızla arabaya çarptı ve nasıl kullanılır ve fotoğrafları ve videoları görüntüleme sayısı yok oluş tarihi ve kültürel ve sanatsal ve kültürel ve sanatsal etkinlikler ve duyurular bir yok bir yok bir şey var mı diye derim ben biliyom bir kiz retweet fotoğrafları ve Dr İbrahim gurur duyuyorum uyur düşman değil
Ben basagim ve en belirgin ozelligim halaretlere dayanamama. Cok tipsizsin deeee kafaya takar jaaja
Cevap
10Cevap
başak kadını olarak : ne söylersen söyle ciddiye almaz full güven taşır
var ama söylemem :)
Bilinenin aksine şu dünyayı kadınlara bıraksak kan gölüne dönecek etraf :D
Olay var toplanın arkadaşlar
En çok kullanılandığı şeyi kirlet ne diyim 😂😂
Akrep ol zehirle onu 😂
İkizler erkeğiyle birlikte olarak 😎
Evini bacasini dağıt. Psikolojisi alt üst olur
Niye hile ve cebrenle elinden mi aldı?
Yani sevgilini😀