Arkadaşına verme sırrını, arkadaşının da arkadaşı vardır, o da verir arkadaşına sırrını. Bu söz nedense bana çok gerçekçi geliyor. Bu yüzden bir sırrını vermeden önce bir kere daha düşünmeli insan. Sır, insanın esiridir. Açıklayınca, insan ona esir olur. Başkalarına sır vermek size güç gelir mi? #Mireya #SırSöylenmez
Gerçekten bize ne kadar güveniliyorsa bizim de çok güvendiğimiz dostlarımız vardır. İnsan sırrını başkasıyla paylaşınca ruhsal bir rahatsıs hisseder. Çünkü arkadaşından da bu sırrına yorumlar/görüşler alır. Ama bunu başkalarına söylemesini istemez. Bize de güvenir ya... Fakat öyle içten dostlarımız olur ki, "Bana kimseye söylemem koşuluyla söyledi ama sen nasılsa çok güvendiğim dostumsun. Sen de bu sırrı saklarsın" der, üçüncü kişiye veririz. Peki ya onların da çok güvendiği dostu yok mu? Bunun sonu nereye gider?
Gercektende oyle. bir iki kere geldi basima akillandim bende. Sır verecegin zaman dusuneceksin once acaba duyulsa ne olur diye. Duyulma riskini göze alıp söyliceksin. Duyuldugu zaman canini yakmayacak seyler olmali sır dedigin.
Genellikle pek sırrım olmaz olsa bile o sırlıktan çıkar her şeyim herkesle paylaştığımdan kaynaklı çoğu kez ama her ne kadar yapamasam da sır insanın kendisinde sır olarak kalmalı
En İyi Cevaplar