herzaman her an bir savaşın içinde değilmiyiz zaten. Ama öteki türlü bire bir bir savaş da mutlaka çıkacak ortadoğuyu bu hale getirenlerde ellerindeki kitaplara bakarak ortalığı bu hale getiriyorlar. ordaki insanlar da ellerindeki kitapda bahsedildiği ve zafer vaad edildiği için direniyorlar. Eğer gerçekten korkmak istemiyorsan işi aslını aç kitabından oku öğren orda sana savaşın nasıl gelişip ilerleyeceğini sonucunu kurtuluş yollarını kim kazanıp kim kaybedecek sonrasındada neler olacak anlatıyor. Bunları bildikten sonra hiçbirşeyden kokrkmazsın. Kafana takılan bir şey olursa sor. Ama araştırıp öğrenmek kokrkmak istemiyorsan sor.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılsavastan korkmuyorum ama pisi pisine bir piyon olarak olmekten korkarim ve bu savas benim savasim degil aslada olamaz, seferberlik ilan edilirde askere alirlarsa beni hapse atmak ya da oldurmek zorunda kalirlar. tayyip ve tayfasi icin adam degil sinek bile oldurmem gitsinler kendileri savassinlar.
217 Yorumla- +1 yıl
sayın seksendokuz söylediklerinize kelimesi kelimesine katılıyorum. sayın gencbas bir savas çıkarsa ve bu sadece suriye ile sınırlı kalmaz. Suriyeye saldırı olursa, iran saldırıya geçeceğini söylüyor, iran saldırıya geçerse rusya ve çin gibi devletlerde savaşa girer ve 3. dünya savaşı çıkar. Bizim ülkemizde terörden 30 yıldır insanlar ölüyorken habersiz gibi yaşanır ama suriyeliler için ölelim diyorsunuz! Birde yanımızda dünyayı peşimizden sürükleyelim, birde nükleer savaş çıksın tam olsun yani.
Soran+1 yılCareks sktr git
+1 yılinan savaş olsa vatanim diye savaşa gidecek o kadar kuzu varki.. adamlar savaş çikarir, onlar güç kazansin diye başkalari canini verir. bunu milliyetçilik duygusunu aşilayarak yaparlar. hala şu insanoğlu savaş denen zirvayi yapiyosa daha çoook yolu var "olmak" için. çok aptal ve ilkel bir çağda yaşiyorum ne yazikki.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİsrail'in yardım gemimizde ki 11 türkü öldürmesi savaş sebebiydi ama bu fırsatı değerlendiremedik istersek yıkardık israil'i 8milyon nüfuslu bir ülke savaş sebebin hazır hiçbir ülke karışamaz ne ab ne nato çünkü 11 masun katledildi ama korkak başbakan ve ergenekoncu başbuğ yüzünden kaçırdık büyük fırsatı.
42 Yorumla- +1 yıl
İstersen İsrail'i mi yıkardın? (: Nüfusa bakmayacaksın. Teknolojiye, askeri güce, arkandaki devletlere bakacaksın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
:D Türk ulusu savaşçı bir ulustur. Korkma, bizim erkeğimiz de kızımız da cesur ve yiğittir. Yarın bir gün savaş çıksa sen de o aşk ile cepheye mermi taşıyacaksın.
43 Yorumla
Soran+1 yılHaklı bir savaş çıksa eyvallah. Ama dış mihrakların oyunu içindeyiz şuan ve nerde o eski adil savaşlar
- +1 yıl
he savasci atsinlar tepene iki atom bombasida gorelim su milletin savasciligini aptal olmayin savaslarda olan halka olur, kodamanlara hicbirsey olmaz.
Buzamana kadar cahil yüzde 50 dediğin ama aslında %90 ve üzeri olan Çanakkale kahramanı bu halkı %10 luk elitler yıllarca ezdi çanakkalenin maraşta başörtüsüne el uzatan işgalci Fransız askeri çıktığı yere geri sokan sonundada kahraman ünvanı alan bu halktan yıllarca intikam alır gibi girişimler uygulamalar içindeydi. Siz hangi halkın ızdırıbından bahsediyorsunuz. Bizi batıya şikayet edip müdahale edin diyen kripto Yahudi ermei rum hiristiyan azınlığınamı pabuç bırakıcağız. biz kim olduğumuzu ve onlarında kimolduğunu iyi biliyoruzda siz kim olduğunuzu ve kime taraftar olduğunuzu biliyormusunuz acaba bu memlekette yaşayan biri olarak. Pehh yüzde 50 ymiş biz %90ız %90
20 YorumlaOysa'ki bu dünya hepimize yeter...
Gözünü para bürümüş bir kaç şerefsizin haince planları için çocuklar ölüyor kadınlara tecavüz ediliyor...
Sınırlar olmamalı, Askerlik diye bir meslek olmamalı, Polislik diye bir meslek olmamalı, Yeryüzünde silah olmamalı. ( Sapan dahil )
Balık tuttuğum oltam bana yeter.
O zaman savaşlar biter, İnsanlar kardeş gibi yaşarlar. Bu dünya hepimizin !11 Yorumla
+1 yılHer insan korkar.Zaten öleceğiz bu Allahın takdiri ne zmana olduğunu da Allah bilir.Ancak kafana takarsan daha kötü olur.Düşünmemeye çalış.Sonucta savasta insanlar ölecek bir sürü masum insan 10 15 kişiyi tatmin etmek için ölecek benzin falan malum.Ancak bu savasta sen öleceksin şu ölecek bu ölecek değildir.Hadi allaha emanet
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDemek ki Atatürk boşa dememiş rahmetli "Yurtta sulh Cihanda sulh", gelecek de illa savaş olacağını önceden nasıl da görmüş.Gerçekten de çok büyük bir öndermiş Mustafa Kemal Atatürk.
61 Yorumla
Soran+1 yılNur içinde yatsın. Dünyaya'nın gelmiş geçmiş en yürekli en iyi Lideri ATAM
Savaş çıkacak dolar 2 lira olmuş euro uçmuş silah kaçakçıları savaşı hızlandırmak için adımlara başladı dünya savaşı için henüz erken Rusya ve Çinin müdahil olmadığı bir yerde savaş çıkmaz Rusya şu süreçte Abd veya İsraili vuramaz BOP hayata geçicek ne yazık ki son muhalif Esad kaldı oda devrilirse asıl olaylar ozaman başlayacak.Bu arada Abdye şuan tek karşılık vericek ülke İran oda bunu göze alabilicekmi?
12 Yorumla
+1 yılen korkunç yanı müslumanın muslumanla savaşması.. Allah korusun
112 Yorumla- +1 yıl
Aynen şu din kardeşimiz ayaklarını bırakalım savaşta düşman devletler aynı dinden olsa nolcak olmasa nolcak hertürlü siviller çekicek acıyı her savaş korkunç
savaş çıkarsa kım savaşacak kı benı sılah altına alsalar ceza evıne gırmek pahasına savaşa katılmam. ak gençlik de zaten totosundan korkuyor gidemezler savaşa tayip oğlunu askere göndermek zorunda kalır.
20 Yorumlaakp chp mhp deyip ben savaşa katılmam diyenler vatanın için savaşa gireceksin akp mhp chp için degil.ölüme gelince hani intihar edip bunalıma girip vb şeylerden ölmek istiyorum diyen kişileri gördüm de savaş cıkmasın ölmek istemiyorum diyor.ayrılık için canına kast edecek kişiler ülkesi ve müslüman kardeşleri için canını veremiyor ne garip bir durum.ve de akp geçligi savaşsın diyenler zafer alınırsa meydanlara cıkıp zafer kutlarlar utanmadan birde.burada vurguladım şey savaş parti adına yapılmaz ülkesi için yapılır.chp mhp akp diye ayrım yapan kişiler o zaman neden akp yönetiminde yaşıyorsunuz gidin burdan seçimlerde gelin oy kullanın neden olsa akp yönetiyor demiyor kimse.
28 Yorumla
Soran+1 yılNe vatanı lan ? bizi yok yere ateşe atıyorlar. Mert ve haklı bir savaş olduğunu mu düşünüyorsun bunun ? Bizim Suriye ile ne sorunumuz var? biz orayı bombalayacaz, daha çok insanın ölümüne sebebiyet vericez, israil'de Suriye'yi büyük İsrail için parselleyecek.
- +1 yıl
adam gibi konuş bizim suriye ile sorunumuz yok hepsi kardeşimiz ama esad ile sorunumuz var orda ki ölen insanlar savaşın için de sen kıçını yayıp yatıyorsun savaş zaten varsa sana yok.esadı zayıflatmak için savaşa tamam diyorum suriyede ki vataşlara savaş açalım demiyorum.ataş var da sen bana dokunmayan yılan yaşasın diyorsun ama biz müslüman kardeşlerimiz orada acı cektikçe esada ne kadar zarar verirsek kardır.
Soran+1 yılgüncellemeleri oku
- +1 yıl
Suriyede ateşi yakan ve büyüten sizlersiniz, onca masum insanın, çocuğun, bebeğin ölmesine sebebiyet veren sizlersiniz, siz katilsiniz, evet pek farkında olmasanızda asıl katil olan faşist olan sizlersiniz, esasında Esadı istememe nedeniniz söylemek isteyipte söyleyemediğiniz nokta Esadın Alevi olması. Amerikada Müslüman kardeşlerini ne çok düşünür ya hep birlikte savaşacağız conilerle omuz omuza İslamın sancağını asacağız Esadın kellesinin üstüne.
- +1 yıl
Istemeyen kesim sizin galeyana getirdiginiz radikal sunni kesim, bir coguda turkiyeye kacti zaten heryer suriyeli kayniyor, ev fiyatlari kiralari artti, ekonomiye buyuk yuk bindi bunlarin yuzunden, simdi batislardayiz, bekleyin bakalim guvendiginiz musluman kardesleriniz cebinde parasi kalmayinca ne yapacak sizlere.
Cumhurbaşkanı Beşşar Esat da seçimle gelmiş bir liderdir ve liderliği gayet meşrudur.
ben ne komunist ne kapitalistim kendine ait bir ideolojisi olan bir insandan fazlasi degilim.
+1 yılEğer rahatlatıcaksa ; Savaşlarda ölen sayısı intihar edip ölen sayısından daha az.Hergün haberlerde ölenleri izlediğimiz için elde olmayarak endişeleniyoruz.Ama önemli olan savaştan sonrası.. Ekonomik ve piskolojik olarak geride bıraktıkları..
10 Yorumlaboş ver takma kafana çıkarsa da herşeyin hayırlısı bunun için dua et korkutma kendini öyle kolay olmaz türkiyeyke savaşmak
41 Yorumla
Soran+1 yılİnşAllah
+1 yılŞimdiden kafana takıp kendi içinde savaş çıkarma. Kesinlikle savaş çıkması taraftarı değilim ama çıkarsada bizlere korkmak değil vatanımıza sahip çıkmak düşer.
20 Yorumla
+1 yılkonuna gıcık oldum siteye her girişte başta çıkıyor korkma birşey olmaz :D
22 Yorumla
Soran+1 yılumarım :)
- +1 yıl
ortalık çok karışık orası bir gerçek tabi herşey olacağına varır birşey olmaz diye umuyorum bende :D
Evet beni korkutuyor ve herkesi korkutmali. Buradan savas sevdalilarina sesleniyorum, savasa cok merakliysaniz hadi suriyeye.
24 Yorumla
Soran+1 yılAkp'liler biraz sevdalı gibi
Savaş çıkarsa ak gençliği mısıra suriyeye yollarız, cihat için savaşsınlar.
25 Yorumla- +1 yıl
başımızda bu tayyip belası varken daha çok ölümler olur sadece kendi ülkemizin çıkarları doğrultusunda hareket etmeliyiz onu demek istiyorum. Gezi parkında ölen insanlara "oh iyi olmuş" diyen zihniyet şimdi mısır için gözyaşı döküyor savaş çığlıkları atıyor, bu savaş bizim savaşımız değil, ayyibin yüzünden bütün komşu ülkelerle savaşa gircez nerdeyse. Neden ben gideyim savaşmaya? Öleceksem vatanım için ölürüm, elin mursisi için değil. Ak gençlik defolup gitsin savaşmaya, hem isabet olur.
- +1 yıl
Yoo elbette hayır. Seçim ile devirebiliyorsan devir. Ama devirmek için eline silah alıp, bir kaç insan öldürürsen benim için faşist ve terörist olursun.
Tayyip cebren ve hileyle gelmedi. Seçimle geldi.%50 oy aldı.
Başka biri seçimle gelirse yine kabullenirim. Çünkü çoğunluğun iradesidir bu.
Soran+1 yılÖnümüzdeki seçimlerde ne yazık ki hileyle gelecek! İlk etap'ta ülkeye topladığı Suriye vatadaşlarını Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı yaptığı için oyları öyle alacak.
SAVAŞLARI KAPİTALİSTLER PLANLAR,
SİLAH TÜCCARLARI ORGANİZE EDER,
APTALLAR BAŞLATIR...
VE...
SADECE MASUMLAR ÖLÜR...10 Yorumla
+1 yılUlkeyi mahfettiler.benzin bes lirayi gecti birde bizi savasa sokmaya calisiyorlar amerikanin 50 cent lik askeri olmiycaz.seytan iclerine girmis bunlarin.socular olmasa bu gune kadar bile gelmezdi bu ulke destekciler ise seytanin kic bacagi.
10 Yorumla
+1 yılAllah aşkına ne boş insanlar var. Yok gidelim asalım keselim. Ulan bahsettiğin devlet Suriye. Müslümana'mı kurşun sıkacakşın ? "Esad devrilsin" gibi saçma bir kelime söyleyebilen aptal insanlar var. Devrilmesi gereken Tayyip'tir!
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 363 cevap paylaştı. bende endişliymmm hatta türkiye mısırın şuanki durumundan daha kötü olucaktıı ama halk uyanıklık yaptı ve sustu diyorlarr ALLAH korusunn
20 Yorumlaben çatışmanın içindede bulundum herhangi bir sorun yok :D Herşey olacağına varır bu ortadoğu zaten büyük bir savaş bekliyor ve suriye müdahalesi türkiyeyide içine çekecektir. 3. dünya savaşına kadar gidebilir sonuçlar. Suriye olayı bu kadar basit deği.
01 Yorumla- +1 yıl
Eminmisin
Allaha dayan sa'ye sarıl hikmete ram ol !
Yol varsa budur bilmiyorum başka çıkar yol !30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. 3üncü dünya savaşının çıkması gecikti bile savaş çıkacak er ya da geç ama sen türkiyedeysen korkmana gerek yok ;)
19 Yorumla
Soran+1 yılNeden ? buraya da sıçrayacak illaki.
Soran+1 yılumarım
Soran+1 yılama şöyle bir şey de var, kimyasal yollamaları gibi, ya da füze ...
Soran+1 yılÖnceden Pkk belası vardı başımızda, şimdi El Nusra, El Kaide, Öso çıktı. ve ülkemizde bu yaratıklar çok rahat cirit atıyor Akpsayesinde
- +1 yıl
Oyy nedeeen
Gizli Üye(30-35)+1 yılboşver yaa sonuçta endişelensen de elinden ne gelcek watsonda indirim var bu arada :(
21 Yorumla
Soran+1 yıl:(
Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Müslüman ülkeler hala aptalca-salakca davranmaya devam ettikçe daha çok savaşlar görürüz.biz birbirimizi yiyoruz-kaymağını abd-rusya-fransa-ingiltere...
10 YorumlaHerşey olacagına varır.. korkular yersizdir.. herşeyi akışına bırakacaksın
10 Yorumlakorkmaya gerek yok. Palalı aklar var türkiyede. Taksimde masum gençleri darp edenler orda da boy gösterirler herhalde.
10 YorumlaBu gidişle 3. dünya savaşı çıkar gibi..Evelallah savunuruz vatanımızı canım feda olsun şehitlik mertebesi gururdur benim için..
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgörceksiniz hepimiz abdnin köpeği olacağız ! bu yorumu ağlayark yazıyorum ! göreceksiniz o küçücük abd yüzünedn biz masumlar olecegiz !
13 Yorumla
Soran+1 yılHep bu Akp'nin yüzünden
Gizli Üye(30-35)+1 yılSavaşları her zaman aptalca bulmuşumdur.
Birileri birilerine rest çekiyor, birileri bir toprağa göz dikiyor diye neden canımdan olayım?
Başka bir ülke için asla savaşa gitmezdim özellikle.20 Yorumla
+1 yılne savaşı yaa. okadar kolaymı savaşmak. bir savaş türkiyeyi kaç yıl geriye atar haberiniz var mı.
32 Yorumla- +1 yıl
Evet Suriye o kadar mı güçlü ?
- +1 yıl
suriyenin gücünden degil. türkiye askeri çıkartma jet uçakları roketler derken milyarlarca dolar geri düşücek.
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet ya savaşlarda hep masum insanlar ölüyor çok üzücü en çokda masum çocuklara üzülüyorum kim şu silahları icat etti ya :(
30 Yorumlakıyametin alametlerinden biri ortadoğuda çok büyük savaş çıkacak
10 YorumlaOrada masum insanlar ölürken, AVM'lerde dudak büzere gezen nesil elbette savaştan korkacaktır.
Savaşa hayır dersin. Ama düşünür müsün ki oradaki insanlar ne zaman ölmeyi bırakacak?
Kendi can korkundan başka bir şey düşündüğün yok.
Orada 3-5 yaşında bebekler ölürken, sen- ben yaşamışız ne anlamı var?
Esed devrilsin. En azından bölge durulsun.15 Yorumla- +1 yıl
Yoo elbette hayır. Seçim ile devirebiliyorsan devir. Ama devirmek için eline silah alıp, bir kaç insan öldürürsen benim için faşist ve terörist olursun.
Tayyip cebren ve hileyle gelmedi. Seçimle geldi.%50 oy aldı.
Başka biri seçimle gelirse yine kabullenirim. Çünkü çoğunluğun iradesidir bu.
Soran+1 yılÖnümüzdeki seçimlerde ne yazık ki hileyle gelecek! İlk etap'ta ülkeye topladığı Suriye vatadaşlarını Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı yaptığı için oyları öyle alacak.
+1 yılSavaştan her insan korkar (yöneticiler hariç) eline silah alıpta bir ordu ile başka bir orduya mermi saçan herkes korkar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen bende korkuyorum. Bugün hatta ailemle o konuyu konustuk. Dünya savasi falan cikcak diyolar ne kadar dogru bilemiyorum tabi..
10 YorumlaÇıkacak çıkacak ama ne zaman az kaldı yalnız bunu biliyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
nerden bılıyon şatifilli:)
+1 yılSavaş çıksın eğitim versinler bna savaşmazsam namerdim.
21 Yorumla
+1 yılbende çok korkuyorum ... şu andan pasaport çıkarttım . avusturalyaya göç etmek gibi geldi bana
11 Yorumla- +1 yıl
heefmüsliman ülkeleri ! merak etme bizi vurmazlar tabi bizi vuracak olan esed olmasa !
Savaşı kimse istemez ama bu gidişle çıkarcaklar gibi ama olsun ben yeni geldim askerden yine giderim yeterki TÜRKİYEME bişi olmasın ve korkma sende türk kızısın bu topraklar kolay kazanılmadı kolay kolay kimse alamaz bizden
13 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. ben neden korkim benim düşmanlarım korksun hiç acımam yakaladığım düşmanın kafasını keserim
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 487 cevap paylaştı. o korkuyu herkesin sandıkta yaşaması dileğiyle... iş işten gectikten sonra faydası yok
30 Yorumla
+1 yılyokta,dunya uzerındekı yonetıcılerın hepsı dusuk bılınclı ve tecrubesız hersey olabılır savas cıkarsa yurt dısına gıdersın canım bız savunuruz vatanı
00 Yorumla
+1 yılsavaştan korkardım ama bir iki şey yaşadım burada yazamayacağım.. o yüzden korkmuyorum çıkarsa çıksın.. milletimi ailemi baragımı koruyacak gücümde kuvvetimde eğitimimde var...
00 Yorumla
+1 yılBizler Türk Milliyetçileri olarak Bu VATAN bizimdir... Bizim kalacakkk.. Hedefimiz. büyük türkiye büyük turan devletii Ya allah Bismillah... Hodri meydannnn... Mücadelemiz son nefes son damla kana kadar olacaktır... Ay yıldızlı bayrağımız gökte dalgalanak ... Vur denildiğinde Vurucağız...
05 Yorumla- +1 yıl
Sen ne diyosun amk ya ? Vur denildiğinde vuracağız.. senin gibi boş beyinliler yüzünden bu haldeyiz. Suriyeyemi vuracaksın ? Tayyip istedi diye! Sanal delikanlısı seni.
- +1 yıl
Salak Salak konusma lan ! bilgisiz ... Biz Pkk Terör örügtü bebek takilini sevenleri sikeceğiz... suriyedeki din kardeşlerimizin allah yardımcısı olsun.
Soran+1 yılArtık sen sorun pkk'mı sanıyorsun ? Türkiye'ye salça olan islami terör örgütlerini napak ?
- +1 yıl
1980 öncesi darbeler yaz araştır oku sonra gel burdan bana istediğini de...
- +1 yıl
Yalnız biz Suriye'den bahsediyoruz. Pkk belasına her türlü zulüm mübahtır zaten
Sana göre bir şey yok aşk-meşk peşinde koş sonra ksda konu aç faceye gir eğlen.Olan Esed zulmü altındaki kadınlara çocuklara kundaktaki bebekler oldu zaten.
29 Yorumla
Soran+1 yılLan şrfsiz karşındakinin hayatını bilmeden nasıl ön yargıda bulunursun erkek müsveddesi itoğluit
- +1 yıl
siktir lan ororsbu sırf burda milleti oyalamak için savaş konusunu kullanıyon.tv haberlerde ölen Suriyelileri Mısırları görünce hmene kanalı değiştirirsiniz müzik açarsınız son ses sonra da buraya gelip savaş var npaacaz sanki üzülmüş gibi bir de rol yapıyor.Yüz binlerce müslüman ölse sanki umrunda olacak.işiniz gücünüz aşk meşk yok sevgilim beni aldattı yok ilişkiye gireceğiz yok oral nasıl yapılır cart curt.
Soran+1 yılsenin anan öyle yapıyor galiba orspu evladı seni
Soran+1 yılBir savaş çıkarsa umarım senin gibi savaş çığırtkanları geberir. Size herşey mustahak çünkü
Soran+1 yıllan itoğlu it haddini bil! orspu ana bacın kimin koynunda inliyor, khpenin evladı.
ben Türküm atalarım daima savaştığı için sorun yok.bir canım var.ölürsem şehit olacağım.hayırlısı diyelim gülüm
20 YorumlaSavas elbetki olacak yakındamı uzaktamı Allah bilir ama insanoğlu vağroldukça savaşlar sona ermeyecek tarih boyunca bu durum değismedi.
10 Yorumlaadamların kafayı kesiolar cigerlerini yiyorlar tabi korkucan ama emin ol sana bişi olmicak kzuucuk senin için ölecek gençöler var sen rahat uyu :)
10 Yorumla
+1 yılkorkunuz ecele faydası yok ne yazık ki bende bu durumdayım ://
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSavaş çıksa bile Türkiyeye bişe olmaz Rahat ol yani Herşey planlandı herşey kuruldu
21 Yorumla- +1 yıl
Nerden bilion
tarihe tanık oluyoruz korkunun ecele faydası yok tatlım
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Üç yıl içinde savaşın başlayacağını düşünüyorum. Silahlanma taraftarıyım
12 Yorumla- +1 yıl
Göç devem npiyim
en çekişmeli harp meydanı bellona yataktır
işbirde olabilir.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyalnız değilsin.. :( umarım o noktaya gelmeyiz
12 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah arkadaşım
- +1 yıl
Allah korusun .
+1 yıl:) yat git kuzu uyu ya.
13 Yorumla
Soran+1 yılvalla bu yüzden günlerdir
uyuyamıyorum- +1 yıl
takma düzeleir.
Soran+1 yılİnşallah
Daha az haber izle. Kafanı başka şeylerle yor.
10 Yorumla
+1 yılKorkma Biz Seni Koruruz
10 Yorumla
+1 yılçıkıcak zaten korkunun ecele faydası yok az kaldı eli silah tutan herkes sınıra gidicek
12 Yorumla- +1 yıl
sana % 90 katılıyorum ama Erdoğan masum bunu sana kanıtlayabilirim . Bende çok şüphelendim ondan bir ara ama adam eli kolu bağlı istersen anlatayim sor ...
- +1 yıl
Hayır
öleceksek bir korkak olarak sıcak yatağımızda değil, gavurlara bozgunculara karşı savaşarak ölmek her şeyden daha iyidir...ve gavurlara savaştan kaçan müslüman cennetten kaçmıştır...
02 Yorumla
Soran+1 yılSorun gavurlarla savaşmamak zaten !
Kişilik & Karakter konusunda 638 cevap paylaştı. Çıkarsa sadece sanamı çıkıyo ne bu telaş :D
11 Yorumla
Soran+1 yılcan tatlı
- Devamını Gör (14)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler