Merhabalar.
2 gün sonra Siverek de usta birliğime gitmem gerekiyor. Urfa - Siverek arası çok uzak olduğu için Diyarbakır havalanına inen uçak bileti aldım. Diyarbakır havalaanından Siverek' e nasıl gideceğim? Bilen varsa lütfen yardımcı olsun.
2 gün sonra Siverek de usta birliğime gitmem gerekiyor. Urfa - Siverek arası çok uzak olduğu için Diyarbakır havalanına inen uçak bileti aldım. Diyarbakır havalaanından Siverek' e nasıl gideceğim? Bilen varsa lütfen yardımcı olsun.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Knk otobüs seni oraya brakıyor zaten şehrin girişinde
7 kolordu ktm ye katılmayacakmısın
7. kolordu 107. alaya katılacam. Yani Siverek' e gitmem gerekiyor.
kolordu otogara yakın zaten kısmen yakın 2.5 km gibi otogardan urfa arabasına binersin siverekte inersin ben diyarbakır jandarma bölgede askerdim her hafta giderdim siverek hilvan urfa sen jandarmamısın
hiç yakın gibi durmuyor.. ben siverek' e 107. alaya gidecem. Şanlıurfa - Diyarbakır yolu üzerinden gidiş var. Havalanında taksiye binmek istemiyorum askerim diye kazıklamaya kalkabilirler.
ben piyadeyim
havalanından şehir merkezine mecbursun taksiye şehir merkezi haricinde sivereğe ulaşım bulamazsın bütün diyarbakırı gezdim urfa mardin dahil direk taksi zaten çok para tutar onun için ya otobüs ya da il ilçe çalışan minibüslere binicen
Taksi haricinde havaş otobüsleri yokmudur? birde böyle bir site buldum..
www.aytturizm.net/ulasim/diyarbakir/siverek.html
otobüs vardır da hava alanından o otobüslere kadar nasıl ulaşacaksın işte sorun orda diyarbakır dümdüz bir ovanın üzerine kurulu yayılı bir şehir taksiyi merkeze kadar kullanırsın yine öyle gözüküyor hava alanından ofise merkeze yürüsen en az 45 dk sürer bu sıcakta diyarbakıra inince sıcağı fark edeceksin
bu linke bir telefon etsene durumunu anlat otobüs nerden kalkıyormuş
gider bakarım iyicene sorup soruştururum eğer yoksa taksi ile şehir merkezine değilde '' dişti '' dedikleri yere gidip oradan siverek' e ulaşırım. Havaalanından Dişti ye direk minibüs midibüsler vardır diye tahmin ediyorum.
aynen mantıklı hayırlı teskereler olsun
teşekkür ederim
kanki askerdeyim napıyon :)
Bilmiyorum ki
bilmiyorsan neden yorum atıyorsun?