Hayatı hiç sevmedim küçüklüğümden beri, bıktım usandım yaşamaktan nefes almaktan. Nefes almak acı veriyor.. Defalarca istedim ölmek... Yaşarken öldüm defalarca... Yine de yaşıyorum işte yaşamaksa...
Hiç Hayattan Bıktın Mı? Nefes Almak Zor Geldi Mi?
Ölmek İstedin Mi? Yaşarken Öldün Mü?
ben zaten yaşayan bir ölüyüm ölmek istemiyorum ölüm istemek günahtır çok acı çekiyorum elim den bişey gelmiyor ALLAH TAN YARDIM İSTİYORUM HALİME ÇOK ŞÜKÜR ELHAMDÜLİLAH BEN DEN DAHA KÖTÜSÜ DE VARDIR ALLAH TAN ACILARIMI DİNDİRMESİNİ VE MUTLU OLMAK İSTİYORUM SABIR EDİYORUM ELİMDEN BİŞEY GELMİYOR Bİ GÜN İNTİHAR ETMEYE KALKTIM TÖBE ETİM BİDAHA ASLADA YAPMIYACAM
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ölüm istemek ölmeyi istemek intiharı düşünmek intihar etmeye kalkışmak Allah'a isyan olabilir evet günahtır, kabul ediyorum, Rabbim yar ve yardımcın olsun, benim için de geçerli benden daha kötü durumda olanlar da vardır, Amin İnşaAllah Rabbim bütün acılarını dindirir sıkıntılarını giderir, huzur ve mutluluk yağmurları yağdırir üzerine abi, çok şükür yaşıyorsun abi.. Görüşün için için teşekkür ederim abi
Evet ama sonra diyorum Allahin verdigi cani allah alir kalpler ancak allahi anmakla huzur bukur deyio kendimi ibadete veriyorum sonra icimi hzur dolduruyor
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tabiki Allah'ın verdiği canı Allah alır, bir insanı öldürmek bütün insanlığı öldürmek gibi bir insanı kurtarmak bütün insanlığı kurtarmak gibi... Kalpler ancak Allah'ı anmakla huzur bulur biliyorum çok şükür ama bazen boşluğa düşüyorum boşlukta kalıyorum elimden birşey gelmiyor, Rabbim bütün ibadetlerinizi kabul eylesin inşaAllah huzur ve mutluluk yağmurları yağdırsin üzerinize... Görüşün için teşekkür ederim... İyi akşamlar
kendimi öldürecek cesaretim yoktu yaşarken ölmeyi tercih ettim..
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Olmasın da zaten hiçbir zmaan yaşarken ölmek nedir bilirim, yaşıyorum Rabbim yar ve yardımcın olsun inşaAllah... Görüşün için teşekkür ederim... İyi günler
Ona bakarsan herkes cennete gitmek için uğraşır fakat kimse ölmek istemez. Allahım verdiği canı allah alır öyle veya böyle sebepsiz ölüm yoktur halimize şükretmemiz gerekir dertten büyük allahın olduğunu unutmayın iyi geceler
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Herkes herkes değildir, ben cennete gitmek için uğraşmam ben benim sadece yaptıklarım kimilerine iyilik kimilerine de kötülük oluyor kimseye isteyerek kötülük yapmıyorum kötülük olsun diye veya iyilik, ben ölmek istiyorum yaşamak istemiyorum mesela,
haklısın Allah'ın verdiği canı Allah alır intihar etmek çok büyük günah kendine zarar veren vücuduna zarar veren seyler haramdır, katılıyorum sebebsiz ölüm yoktur, insanların kaderi belli bende can alabilirim namusum ve şerefim için hiç cekinmem vede korkmam müslümanın canını malını namusunu şerefini koruması farzdır müslüman namusunu şerefini korumakla mükelleftir, tabiki her halimize şükretmeliyiz doğru olan budur bizden bizlerden daha kötü durumda olanlarda vardır her zaman olabilir, derdi veren Allah dermanı da verir elbet ama insanız hata yaparız boşluğa düşeriz kimi zaman, çaresiz hissederiz kendimizi, her insan hata eder hata işleyenlerin en hayirlilari tövbe edenlerdir Rabbim tövbe edenleri sever hadisi şerif... Görüşün için teşekkür ederim... İyi günler..
Allah korusun sakın sakın deneme birdaha. Cok şükür birşey olmamış demekki yaşayacak görecek şeylerin varmış.. Rabb'im yar ve yardımcın olsun... Görüşün için teşekkür ederim.. İyi akşamlar
Bende hiçbir sebeb yokken bikiyorum bazen usaniyorum hayattan insanlardan soguyorum... Rabbim yar ve yardımcın olsun inşaAllah.. Görüşün için teşekkür ederim... İyi akşamlar
Ne güzel çok sevindim sizin adınıza hiç bıkmayinda zaten, Rabb'im huzur ve mutluluk yağmurları yağdırsin üzerine.. Görüşün için teşekkür ederim. İyi akşamlar..
Bende çok istiyorum çok en çok onu istiyorum yaşamak acı veriyor... Rabbim yar ve yardımcın olsun inşaAllah... Görüşün için teşekkür ederim... İyi akşamlar
Ne güzel abi inşaAllah birdaha olmaz, Rabbim yar ve yardımcın olsun inşaAllah huzur ve mutluluk yağmurları yağdırsin üzerine... Görüşün için teşekkür ederim... İyi akşamlar Abi
En İyi Cevaplar