Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Gerçekler güzeldir, acıdır ama güzeldir. beğenmediğim birini neden tanımak isteyeyim? Görüntü her zaman önplandadır. Nerede olursanız olun her daim ön plandadır. En basiti, sabah uyandığınızda yatağın yanındaki kişinin leş bir ağız kokusu da bir görüntüdür. O an isyan bile edebilirsiniz. Ha tipi dışında başka bir yönü ile ön planda olur o da bir ilgi çekici etki sağlayabilir, merak ederim tanırım. Tanıma amacımda, bu yönü nasıl kullandığı, nereden keşfettiği vs vs vs vs.
Tipe bakarım. Neden bakmayayım? Yemek değil bu, o gün ne pişerse yiyeyim diyeyim. İnsanların tuzağa düştüğü bir yanılgı var, o da görüntü tanımını çok sığ bir şekilde görmek ve tipi çok üst düzeyde bir kriter olarak görmek. Bu sığlık ve kriter düzeyinden sonra "kaşına gözüne aldandımda yandım" lafları her rakı sofrasını gereksiz bir meze ile donatmakta.23 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel açıklamışsınız bende bundan bahsetmiştim esasında ama insanlar sanrım Brad Pitt/ Angelina Jolie haricindekini güzel veya yakışıklı bulmadığından beğeni önemsiz diyor. Saçmalık.
- +1 yıl
Teşekkürler. O kafadaki insanların önce insanlığı keşfetmeleri lazım. Daha sonra ne istediklerini bilmeleri lazım. Bilmek içinde önce isteklerini anlayabilmeleri lazım. Anlamadan bilmeden yapılan seçimler sonrasıda gidilen yolları ancak yolun sonundaki gözyaşları dolduruyor. Kendimiz ibilmek, anlayabilmek sonra da o görüntünün tanımını yapabilmek önemli. Gerisi de gelir zaten.
Tamam, herşey evrimleşiyor ama bu bahsettiğin brad pitt jolie konusu hiç evrimleşmiyor. Sığlaşıyor, bu sığlıktan kurtulmak lazım. - +1 yıl
Aynen öyle. Çoğu ne istediğini bilmiyor ya da istediğini söylemeye çekiniyor.
En İyi Cevaplar
+1 yılİlk karşılaşmada beğenilmiyor..
Fakat, zamanla tanıdıkça beğeniliyor ve tip ortadan kalkıyor..
Kamyoncu tipli herifler, bebek gibi hatunlarla beraber olabiliyor..
Beğeni kişiden kişiye değiştiği için illaki beğendiğini sevmeli insan..
Bazı dindar kesim bu hatayı yapıyor..
"Dindar olsun kafi.." deyip beğenmediği insanla evleniyor..
Zamanla birikiyor ve sonuç boşanma..
Halbuki dindar eş isteyebilir insan, fakat estetikte önemli..
Göze hoş gelecek, kalp ısınacak..
Kalpler Allah'ın elindedir.. Hiç umulmayan insan beğenilebilir..
#Vesselam13 Yorumla- +1 yıl
Tabirim kaba olsa da insan gözüne hoş geleni beğeniyor onla olmak istiyor. Yoksa dünya güzelleri yakışıklısı değil olay. Demek istediğimi zaten anlamışsın hemfikiriz. :)
- +1 yıl
1. Güncellemeni beğendim 😄
- +1 yıl
Gerçekler :D
+1 yılkesinlikle önce tipe bakarım. gözüme hitap etmesi lazım. beğendiysem karakterini çözmeye çalışırım. karakteri olmadı diyelim . ne kadar tipi de olsa bir insan çekilmez. bir insan dışını merak etmediği insanın içini merak etmez. ve herkes tipe bakar. önce iç güzelliğe bakarım diyenlerin samimiyetine inanmıyorum. Bugün bir çok kişi tipsiz miyim ben neden sevgilim olmuyor diyorsa. demek ki bakılıyor dış görünüşe
14 Yorumla- +1 yıl
İşte bende bunu diyorum. Önemsiz diyenler henüz ne istedikleri bilmiyorlar ya da Kıvanç Tatlıtuğ dışındakileri tipsiz bulduklarından beğeni önemsiz diyorlar.
- +1 yıl
hepsi boş laf canım emin ol. ben söyleyene değil gördüğüme bakarım. ki öyle de gördüklerim de öyle. kimse lütfen söyledikleri ile çelişmesin. bakıyorlar yani. herkes önce göze hitap edene bakar.
- +1 yıl
Aynen yoksa arkadaş olur. Kendilerini kandırıyorlar.
- +1 yıl
Bence de kandırıyorlar.
Oldügun insanlar senin dediğini uygular çünkü Ne istediğini bilir kesinlik doğru bir yaklaşım aferin sana :)
Yaş farkından yanlış anlamayacağını düşünerek yazdım :)11 Yorumla- +1 yıl
Anlayan birini görmek güzel :D Teşekkürler. :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılTipini begenmedigim biriyle sevgili de oldum😄
12 Yorumla- +1 yıl
Sevince gözüne güzel geliyor beğeniyorsun :D
- +1 yıl
Haklisin galiba 😄
+1 yılNiye bu kadar kasıyorsunuz ki? Herkes bir yerlere varıyor yani. Ha tip ha karakter. Herkesin aradığı şey farklı. Beğendiğimiz insanı tanımak isteriz bu bir gerçek. Ama aradığımız şey onda yoksa bir halta yaramaz. Hiç tanımadığınız bir insandan bir davranışıyla etkilenebilirsiniz ve bunun için güzel, yakışıklı, çekici veya her ne haltsa olmasına gerek yoktu. Velhasıl şekil şemal büyük avantaj ama belirleyici olan karakterdir. Tabi karakter sahibi insanlar için 😉
31 Yorumla- +1 yıl
Söylediklerinize katılıyorum.
"Dış görünüş benim için önemli değil" safsatalarını bir kenara bıraksınlar.. bunu söyleyen arkadaşlar. Çünkü bir bireyden hoşlanmak için her şeyin tamamlanması gerekir. Buda beğeni+karakter ikilisi ile mümkündür. Eğer ki sadece biri ile ilişkiye başlarsanız.. sağlıksız olduğunu tecrübe dersiniz. Ayrıca çevrenizde de muhakkak vardır.. sadece bir kural ile ilişkiye başlayan arkadaşlarınız ayrılıkları. Ayrıca sadece karakter ve dış görünüşte bazen işe yaramaz materyalist insanlarda.
13 Yorumla- +1 yıl
Bazıları neden ısrarla bunu inkar ediyor anlamış değilim. Madem beğeni önemsiz niye kilo, kıl, boy, bakım muhabbetleri dönüyor.
- +1 yıl
Aynen öyle cidden
+1 yıltanımak istedigim insanların hepsiyle tanıştım
kimseyide tipi ile yargılamadım
İnsanları tipletri ile degil beyinleri ile tanımayı tercih ettim10 Yorumla
+1 yılHayata baktığın açı önem arz ediyor burda.
Kimi paraya pula tipe matah eder, yoktur bunlar elinde belki de bunların verdiği rahatı yaşamamıştır.
Kimi de elinde az ya da çok bunlara sahiptir, aradığını bulamaz. "Karakter olarak"
Birde ne olursa, hissettiği birşey vardır insanın içinde, bazı zamanlar tipin önüne geçer.
Maddesel değil de daha başka türlüsü.
Bu işler zor işler anlayacağın, akışına bırakmak gerekir.10 YorumlaTipi güzel diye değil de ön sezgilerime çok güvenirim sevmediğim birini asla tanışma çabasına girmem.
115 Yorumla- +1 yıl
Güzelmiş hepimizde olsa iyi olurdu :D
- +1 yıl
Öyle ama ön sezi olayı iyi oluyor :D
- +1 yıl
Yani o yüzden keşke herkeste olsa dedim. Herkes doğru insanla olurdu :D
- +1 yıl
Hayat sana güzel tabi istemezsin :D
- +1 yıl
O da ayrı bir yetenek helal olsun :D Nasıl başarıyorsun bu ön seziyle zor olmuyor mu :D
- +1 yıl
Olacak olan varken hep olmayacak olanı istiyoruz :D İnsanoğlu karışık. Bazen biz bile neyi neden istediğimizi bilemeyebiliyoruz. Allah akıl fikir versin :D
- +1 yıl
Doyumsuzluğumuza doymayalım hep daha fazlasını istiyoruz. Sonra da mutsuz oluyoruz. Azla yetinsek böyle olmaz. Neyse daha realist olup, nankörlüğü bırakmakta yarar var :D
- +1 yıl
İnşallah tüm insanlık başarır umarım :D
+1 yılpara, çalışan bir beyin, kendine güven, cool bir tarz ve bu tip hiçbirşeye sahip olmamasına rağmen seni sevmesi.
olabilir mi?11 Yorumla- +1 yıl
Beğenmek için illa Brad Pitt mi olması gerekiyor. Bazı insanlar diğerlerinden hoş gelir gözüne onu tanımak istersin. Beğeni önemsiz demek yalan olur.
+1 yılArkadaş kızların herhalde en olgun seviyesinde olan birisin o çocukluk isteklerini aşan olgunlaşan birisin takdire şayansın
16 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler. Beni anlayan birinin çıkması güzel.
- +1 yıl
Anlamamak için düşünmemek gerek gayet anlaşılır anlatmışsın
- +1 yıl
Yani bazıları ne anladı onu da anlayamadım :D
- +1 yıl
Herkes anlamasa da olur dediklerin anlayanlara erişti
- +1 yıl
Doğru haklısın :D
- +1 yıl
Binaleyh haklıyız
insan kendi yanına yakıştırdığını daha çok tanımaya meyilli olur bu böyle..
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen.
+1 yılGenelde dikkatimi çeken insanlarla tanışırım, dış görünüşünü de beğenebilirim ama sadece dış görünüşü benim için yeterli değil. Oturup iki çift kelam edemeyeceksem neye yarar. İkisi de aynı kişide olabilir, sonuçta güzellik de göreceli birşey.
10 YorumlaTipini çok beğenmesem de tanıştığım oldu, ama hoşlantı duymadım
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen tanısan da hoşlanmazsın bunu diyorum. Arkadaş olur.
Her şeyin bir bütün halinde olması gerekir. Sadece iç ya da sadece dış güzellik olmaz.
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen bende bunu diyorum. Biri eksik olursa olmaz.
+1 yılher seferinde söylüyorum, her seferinde de eksileniyorum..
dış görünüşünü beğenmediğimin içini merak etmem..11 Yorumla- +1 yıl
Doğru söylüyorsunuz. Bazıları sevmiyor gerçekleri duymayı.
+1 yılBenim için sadece karakteri önemli diyen kişi net yalan söylüyordur.
15 Yorumla- +1 yıl
Aynen neden bu ısrarla inkar çabası anlamadım. Tip önemsiz diyenler paraya önem veriyor heralde.
- +1 yıl
Tip önemsiz diyorlar karakteri mükemmel birini değil yakışıklı, kaslı birini arıyorlar ilginç yani
- +1 yıl
Aynen bu neyin kafası anlamadım. Bizi kandırıyorlar ama karakteri mükemmel adam yazsa hayır seni beğenemedim derler.
- +1 yıl
Amaaan boşver, onlar yine öyle birşey yapmadıklarını savunurlar
- +1 yıl
Aynen çok haklısın :D
+1 yıltip takıntım hiç olmadı ama karşı taraf tarafından sürekli uğradığım bir durum. Bu yüzden duygularıma tercüman oldun tanımadan etmeden dışlamak?
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 674 cevap paylaştı.
+1 yılFiziki konulara takılmam genelde karakter daha onemli
14 Yorumla- +1 yıl
Elbette de bir beğeni olur ama hiç beğenmediğinizin de karakterini önemsemezsiniz.
- +1 yıl
Bilmiyorum benim icin ikinci planda
- +1 yıl
Sonuçta yine beğeni gerekir ikinci planda olsa da. Tek başına karakter bir ilişki için yetmez. Arkadaşlık ilişkisi olur sadece.
- +1 yıl
Yani bilmem ben fazla takılmıyorum tabi benim fikrim 😊
tip o kadar onemli degil sempatik veya cana yakin olmasi yeter bide kendini begenmisler var yanlarindna bile gecmiyeceksn
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 970 cevap paylaştı.
+1 yılSanalda aşk başlarsa tip önemsiz kalır ama birini henüz sevmeden karakterini bilmeden dışını görürseniz soğursunuz iki cinsiyet içinde geçerli bu durum.
011 Yorumla- +1 yıl
Buna inanmam kız bir erkeği çok sevmiş sanaldan tipini görünce soğumuş nasıl ayrılırım diyordu.
- +1 yıl
Haklısın tabii ama her insan bir değilki bazı insanlar aşk duygusunu doruklarda yaşar gözü görmez filan. Benim amcam vardı karısını ölünce bir kadına aşık olmuştu hatta yıllardır var olan göbeği gitmişti sürekli gülüyor du ama kadın çok çirkindi o kadar çirkindiki ama amcam sorun etmiyordu ki amcam krom gibi birisidir sanatçı tipli değil.
- +1 yıl
İyide onun gözünde nasıldı biliyor musun? Sana çirkin ama ya ona göre :D
- +1 yıl
Böyle söyleyerek çirkin diye bir kavram yok demek istemiş oluyorsun o zaman çirkinler sevilmez diyemezsin herkesin bir beyeneni var sana göre. Hem kadının tartışma ya açık bir tarafı yoktu çok fazla çirkindi amcama kızı çirkin bu kadın deyince o da ben bu yaştan sonra güzelliğe bakmıyorum demiş bu cümlesi samimi değil çok belli çünkü istese kadın bulabilirdi başka o aşıktı zaten bunu belli ediyordu.
- +1 yıl
İyide ben çirkinler sevilmez demedim ki? Beğenmediğinizle olmazsınız dedim.
- +1 yıl
Birini beğenmeniz için Adriana mı olması gerekiyor sizin için?
- +1 yıl
Birini beğenmek için illa güzellik şart değilmiş demekki önemli olan bu çirkin biride beğeniliyor ama farklı sebepler onu güzel gösteriyor ya da umursatmıyor.
- +1 yıl
Ben beğeni dedim kriter koymadım. Sen kendin söyledin bunun benle alakası ne? Benim dediğimde yanlış yok.
- +1 yıl
Ya sen tipi beğenmeyen diyorsunda bir insan çirkin birinin tipini nasıl beğenir onu söylese ne bana
- +1 yıl
Güzellik göreceli bir kavram.
- +1 yıl
Gayet de çirkin olan insanlar var sıradan güzellikte ki birinin birisi tarafından tarzım değil diyerek tercih edilmemesi ne bende katılıyorum ama çirkin diye bir kavram çirkin insan var amcamın aşık olduğu kadın aşırı çirkindi amcamda bunu kabul ediyor du zaten dedim ya olsun diyordu.
tipe bakan insan her zaman yanılır önemli olan kişinin karakteridir tip dediğin güzellik dediğin şey sofraya konulup yenecek bişey değil.
10 Yorumla
+1 yıltipini begenmedigimiz insana şans bile vermeyiz. Kimse vermez. Bir insan 4 4 lük olsa bile tipi iyi değilse hiç bir önemi yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynen öyle zaten beğenmediğim birinin karakteri nasıl olursa olsun umrumda olmaz
ki.111 Yorumla- +1 yıl
Aynen bu millet bunu itiraf etmeye niye çekiniyor anlamadım ben. Sanki tipi iyi olanda karakter yok.
Cevap sahibi+1 yılalayı. kolpacı da ondan
- +1 yıl
Aynen öyle ne istediğini bilmiyor ya da tepki almaktan korkup istediklerini söyleyemiyorlar.
Cevap sahibi+1 yılne istediklerini biliyorlar. Alayı yakışıklı adam arıyor bulncada aldatmasın istiyor yakışıklı adam nimetlerden niye faydalanmasın. Sonra aşk acısı çekerler sümüklüler. H albuki karaktere baksalar bir sürü adam var. Ama. tipi beğenmiyor.
- +1 yıl
Kimse kusura bakmasın kimse karakteri var diye biriyle olamaz ancak arkadaş olabilirsin bir şey hissedeceksin ki diğerlerinden bir farkı olsun. Sadece karakter diyenler samimi gelmiyor.
Cevap sahibi+1 yılyahu zaten samimi değiller ki. Onlar karakterli bir beyefendi arıyorum ayağına kendilerinin statülerinin kaliteli olduğunu göstermeye çalışıyorlar. Ben neler gördüm neler bir bilsen. Qnlatmak istemiyorum.
- +1 yıl
Perizcopeta fazla takılmaktan bunlar 😂 Normal insanlarla takıl
Cevap sahibi+1 yılahahha
- +1 yıl
Kızları periscope gördüklerinden ibaret sanıyorsun ve seni olumsuz etkilemiş. Tabi hayat senin benim dışardan gördüğüm bu.
Cevap sahibi+1 yılinan senin kadar düşünmüyorum bu programı.
- +1 yıl
Bende takılmadığımdan düşünmüyorum sadece ön yargı sezdim sende ona bağladım. Yanlış olabilir tabi.
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılsınav haftası not istemek için o ihtiyacı hissetmiştim :D
10 Yorumla tipini begenme begenmeme gibi durumla pek girmem , kendini nasil yansitip tanittigina bakarim daha cok ,
10 YorumlaBenim için insanın düşünceleri fikirleri önemli o yüzden tipi olmasa bile tanımak istediğim çok insan olmustur :)
00 Yorumla
+1 yılTipini görmeden bile tanımak istediklerim oldu.
10 YorumlaTipe dış görünüşe bakın siz nasılsa sonunda yine üzülen siz olacaksınız :)
011 Yorumla- +1 yıl
Sen çünkü hiç beğenmediğinle oluyorsun değil mi? Askerlik arkadaşı mı tipe önem vermiyorsun herhangi birini tut evlen madem önemsiz.
- +1 yıl
1-) Allah'a imanı olacak
2-) Allah'tan korkusu olacak
3-) Allah'ın emir ve yasaklarına tam uyacak veya uymaya çabalayacak
4-) Az birşey gözüme hoş gelecek yani çok güzel olmayacak
5-) Beni sevecek gözü benden başkasını görmeyecek
6-) Çok düşünceli olacak mesela ben açken onun boğazından yemek geçmeyecek.
Bunlar benim için yeterli! - +1 yıl
Sonuçta beğeneceksin ama siz sanırım çok uçta beklentiniz var diğerleri normal geliyor bu yüzden beğeni önemsiz diyorsunuz. Beğeni önemli demeniz için Adriana ile çıkmanız gerekiyor sanırım. :D Madem beğeni önemsiz bakımsız , çirkin biriyle olur musunuz? Kandırmayalım birbirimizi.
- +1 yıl
Gözüne hoş gelecek demek beğenmek demek. Aynı yere geliyor.
- +1 yıl
Siz hayır dediniz bende böyle bir şey imkansız dedim. Beğenmediğiyle kim bir şey yaşar.
- +1 yıl
Ya bak beğenmek farklı bir şey aşık olmak aman aman onun için ölmek falan bu ayrı birşeydir. İnsanlar kolay beğenir ama kolay aşık olmaz. Bende diyorumki az biraz beğensem yeter benim için az biraz hoşlansam yeter. Böyle dünyalar güzeli bir kızla evlenmeyi kesinlikle istemem Allah'ta beni muhafaza etsin yani böyle birşeyden.
- +1 yıl
Detayda ne diyor. Beğeni yeter mi demişim. Beğeni+Karakter=Sevgi.
Tipini begenmesem karakterinide umursamam ( Tip onemli
10 Yorumla
+1 yılFizik geçici bir durum olduğu için karakter olmazsa olmazımdır benim için. İsterse dünya güzeli olsun güvenmediğim zaman bir hiçtir benim için :D
016 Yorumla- +1 yıl
Anladım yani bıyıklı kızla evlenebilirsin?
- +1 yıl
Eğer sevmişsem evlenirim. Tipe göre birini sevemem. Önce karakter herkeste olmaz bu. Senin için önce beğeni geliyorsa dikkat et derim ilişkide sonra ağlarsın malesef.
- +1 yıl
Beğendiğimin karakteri ilişkiyi belirler. Siz henüz yeterli olgunlukta değilsiniz karakter diyip beğendinizin kollarına atarsınız kendinizi.
- +1 yıl
Herkesin beğeni tercihi farklıdır. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Görüşlerimi iyi okuyun anlamınız için. İki üç cümleden olgun olup olmadığıma hüküm sürüyorsunuz. Beni tanımadan bilemezsiniz bunu.
- +1 yıl
Sizin görüşünüz farklı benim görüşüm farklı. Kendi görüşünüzü kabul ettirmeye çalışmayın. Herkesin doğrularıda farklıdır. İyi akşamlar.
- +1 yıl
Beğeni önemsizse herkesle olabilirsin demek ki. Herkes gözüne aynı geliyor öyleyse. Sonuçta beğeni önemsiz.
- +1 yıl
Benim beğeni anlayışım farklı illa herkesin gibi olcak diye bir kaide yok. Bütün insanların beğeni anlayışı farklıdır. Ben karakteri önemsiyorum. Herkesle olamam çünkü herkeste karakter yok. Neyse siz umarım mutlu olursunuz
- +1 yıl
Tamamda sonuçta beğeni olur. Beğenmek için dünya güzel olacak diye şart mı var?
- +1 yıl
Fiziksel olarak etkilenmem. Sapyoseksüelim. Zekası etkiler.
- +1 yıl
Bu durum farklı başta söyleseniz tamam derdim.
- +1 yıl
Bunu demem önemli değil. Yaşamınızda kendi görüşünü kabul ettirmeye çalışmamanızı size tavsiye ederim.
- +1 yıl
Bir şeye inanıyorsam savunurum neden geri adım atayım.
- +1 yıl
Savunmanıza lafım yok ama kendi görüşünüzü karşı tarafa kabul ettirmeye çalışıyorsunuz işte bu olmaz
- +1 yıl
Sadece mantıklı bir sebep sunmanızı bekliyorum. Geçte olsa sundunuz. Başta sunsanız bu kadar uzamazdı.
- +1 yıl
neyse konuyu daha fazla uzatmanın bir manası yok çünkü uzayıp gider size iyi akşamlar
- +1 yıl
Uzatılacak bir şey kalmadı konu çoktan kapanmıştı zaten.
+1 yılDış görünüşe ilk bakarım 😁
13 Yorumla- +1 yıl
Aynen arkadaş mı bu sevdiğini tabi beğeneceksin. Bunu itiraf etmek neden sorun oluyor ben anlamadım :D
- +1 yıl
Alınacak tepkilerden cesaretsizlikten 😂
- +1 yıl
Bana da öyle geliyor :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayır
begenmedigim birini tanımak istemem
ona umut veriyor gibi olurum10 Yorumla
+1 yılDışını beğenmediğin birinin icinide tanımak istemezsin
10 YorumlaBencede tipe önem vermiyorum ben Kibar olması benim için yeter
00 Yorumla
+1 yılTabikide sen arkadasini dis gorunus icin mi ilestisim kuruyosun hayr o zman
02 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşlık ilişkisinden bahsetmiyorum. Detayı okusaydınız keşke.
- +1 yıl
Sadece ondan ornek verdim yani ama evlencegin kisiyede dis gorunuseune onem vermek gerekir
+1 yıloyle birsey yapmadim saniyorum
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 596 cevap paylaştı. hayır olmadı
tipi önemsiyorum10 Yorumlagerçekleri çok güzel açıklamışın..
10 Yorumla
+1 yılHissettim sonra sevdim hatta
10 Yorumlayavan basit bayağı işler.
00 Yorumla
+1 yılbilmem
10 Yorumla
+1 yılEvet ve şu an sevgiliyiz 😂😊
03 Yorumla- +1 yıl
Beğenmiyorsun yani sevgilini doğru mu anladım.
- +1 yıl
Ya öyle değil. O beni severken aklım karışıktı benim. Aslında yakışıklı ama gözüm görmüyordu sonra aşık oldum 2 yıldır beraberiz :)
- +1 yıl
Sonuçta beğeniyorsun şimdi. Beğenmesen hala beraber olamazdın. Senin ki normal. :D
+1 yılçok haklısın
10 Yorumla
+1 yılHayır
10 YorumlaHissettim
10 Yorumla
+1 yılHissettim
10 Yorumla
+1 yılYok ben almiyim.
10 Yorumla
+1 yılPeki kanka
10 Yorumla
+1 yılben tipe bakmıyorum
08 Yorumla- +1 yıl
neye bakıyorsun
- +1 yıl
Tipe bakmazsınız ama hiç beğenmediğinizle olmazsınız. Bu da gerçek.
- +1 yıl
karaktere çünkü bazı şeylerin bilincine varmış bir insanım geri kafaliyim da hiç şikayetçi değilim bu durumdan diğer hemcinslerim gibi kas para araba karizma meraklısı olmadım 60 yaşına gelince hicbirimizden eser kalmayacak o yalnizlikla o kocaman evde karakterler konuşacak buruş buruş vücutların içinde evet ben dış görünüşe zerre bakmayan karakter gormek isteyen bir insanım
- +1 yıl
Ben kas, para, karizma demedim. Sonuçta gözüne güzel gelir. Senin yakışıklı demen için Kıvanç Tatlıtuğ olması gerekiyor diğerlerini beğenmiyorsan bu dediğine katılırım.
- +1 yıl
ya ne kadar güzel olursa olsun etkilenmiyorum karakteri belirliyor etkilenip etkilenmeyeceğimi
- +1 yıl
Karakter mükemmel ama tipini hiç beğenmedin için almadı böyle bir adamla evlenebilir misin? İçin alır mı bir şeyler yaşamayı. Bu cevaba göre son yorumumu yapıcam.
- +1 yıl
Sana diyorum ki dışa bakmıyorum karakteri güzel olan adamı güzel görüyorum içi pis olanı da çirkin
- +1 yıl
@Pismanlikkotasi Cevabın için teşekkürler.
- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır hissetmedim
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı.
+1 yılhayır
10 Yorumla
+1 yılHayir
10 Yorumlahayır :D
10 YorumlaHayır
10 YorumlaHayır
10 YorumlaHissetmedim
10 Yorumla
+1 yılHisettim.
00 Yorumla
+1 yılHissettim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet hissettim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet hissettim
01 Yorumla- +1 yıl
Karakterini beğenip sonra tipini beğenmeye başlamışsınızdır. Yoksa tipini hiç beğenmediniz biriyle sevgili olamazsınız. Ancak arkadaş sevgisi falan olur.
Gizli Üye(25-29)+1 yılHissettim.
00 Yorumla
+1 yılTanidim
05 Yorumla- +1 yıl
Ezgi'ye mesaj atmışsın da hesabı donduruldu yazamıyor haberiin olsun
- +1 yıl
Hahaha fark ettiim :D manyak ya ahsd
- +1 yıl
Benimki de dün dondu 24 saatliğine bugün de onunki donmuş bana söyledi sana yazamadığını mesaj kutun kapalıydı burda görünce söyliyim dedim asjfkjs
- +1 yıl
Sovucektim bende ahaha
- +1 yıl
😂😂
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım