Hiç dürüst ciddi yardımcı olacak insan kalmadı mı.
Sağolun çok yardımcı oldunuz.
Dürüstçe bir öneride bulunuyorum gizli kameralar var şu yakaya saklayabileceğin o anın tacizin görüntülerini alın ve kolluk kuvvetlerine gidip videolarla birlikte şikayetde bulunun kadınları taciz edince olay oluyorda bir erkeği edince olmuyor mu sana bir hikayemi anlatıcam bende metrobüsde tacize uğradım bir kadın tarafından ama geldi polis beni kelepçeleyip tutukladı bir şey olcağını pek sanmıyorum nede olsa suçlu yine bizi yaparlar :/ En iyisi sustalı al suratına geçir
Aynen dostum kameraya ceksem vay sapık karıyı hem yemiş hem kamerya almış derler birde linç ederler işim zor birader kimse inamıyor zaten mağdur olduğumu
Lan her türlü şiddete karşıyım ben bir daha dymayım öyle şey ler dövüş sporları uzamanıyım kendimi savunacak yeteneğim var ama ne olursa olsun bir kadın var karşımda elim kalkmaz bro
Olm adam gibi sohbet edelim dedik manyak sapık cıktın yazma bir daha lütfen bro sinirlenmeye başladım
oyş ayarı kaçmış anlaşılan. şöyle yapabilirsin. ortak taciz anını kameraya almasını söyle bir arkadaşa. bunu izlettir ve bir daha tekrar ederse rektörlüğe şikayete gideceğini söyle ama sakın yapma olaylar büyürse daha çok musallat olur
Evet kadın piskopat manyak zaten
polise sikayet et. biz kadinlar nasil erkeklerin tacizinden rahatsiz olup sikayet edebiliyorsak siz erkeklerde kadinlarin yaptigi tacizden rahatsiz olup sikayet edebilirsiniz. emin olun kimse size yahu sen erkeksin ne tacizi vs. gibi cumleler kurmayacaktir
Sen öyle san gittim bir saat dalga geçtiler erkek adamsın iyi işte dediler sonra şikayet ettim mahkeme yanıma yaklaşmama cezası verdi ama kadın daha cok cıldırdı sürekli evi gözetliyor, Tel ediyor küfür de
seninle dalga gecenleri de sikayet etmeyi deneseydin keske..
Yok be onlar bizim için cslışıyor etmem benim derdim kadınla tecavüz eder diye dışarı cıkamaz oldum piskolojim bozuldu
anlayabiliyorum seni.. tek care beklemek maalesef
Başka yolu yok mu ya kötü bir şey yaparsa kadın çok cılgın ve gulyabani gücü var beni döve bilir
tesekkur ederim
Anlat anlat sen seversin yalanı.
Gece gece sinirim bozuldu.
Utanmasa karşılığında para bile teklif diyecek.
Abazalar bir parti kursun , tek başına iktidar olur bu ülkede.
Bide madur edebiyatı yapıyor hahahaha ;D
Aynen kadın yapınca kimse inanmaz adam yapınca abazan olur terbiyesizlik bu saygızlık ben mağdurum sen tacizci kadını savunuyorsun bundan sonra bizde tacizci erkekleri savunlaım
Haklısın Özür dilerim. Kendimden utanıyorum
Utanmalısın zaten!!! hemen daha ciddi bir şekilde özür dilemelisin benden
Forgive me, kénan commander.
I see these flying sandwiches. Because I'm talking to a disabled person.
Cevap
13Cevap
buda ayrı ironi ya cidden kadınlar azginmidir nedir üniversitede çok tuhaf hocalar var
Hay çok yaşa Evet gercekten öyle ama bak kimse inamıyor bana
yok bu gerçek bizim hocamız sınıftaki erkek öğrenciyi gece üçte evine çağırıyordu
Benimkide valla gercek ben kabul etmedim diye cıldırdı kabul etseydim olay olmayacaktı
valla maalesef fikir veremiyorum sana
Evet mağdur erkek olunca böyle susarsınuz erkek olsa vay şerefsiz vay sapık vay abazan olur yazık be
ben durmadım farkindaysan
ama ne diyeblirimki
hangi üniversite sadece onu merak ettim
Onu söyleyemem suçlu duruma düşerim ama İstanbul'da
him anladim
Neden sordun sende mi taciz edeceksin beni?
Ya bu nedir anlam veremiyorum kadınlar sapıtmış
ne kadar saçma konusuyorsun ya senden banane ben sadece yorum yaptım bence sen git bir psikoljine baktir
Tabi tabi önce taciz et sonra mağduru piskopatlıka suçla bunlar bildik kadın yönetimleri ama yemezler niyetin ortada sende faydalanmak istiyorsun bu sayıf durumumdan
bence gizlice videoya cek sonra bunu müdüre göster polise falan göster okuldan atarlar ırspıyı
Teşekkür ederim dostum iyi fikir ama ses video kaydı kanıt sayılmıyor mahkemede bir de suçlu duruma düşerim izinsiz kayıt diye
Evet galiba ceza alma riski de olsa bu en mantıklı yolu başka care yok öyle yaparım sağol dostum duyarlı düşünceli insanlara örnek olduğun için minnettarım sana
Evet öyle ama fail kadın mağdur erkek olunca kimse ciddiye almıyor erkeksin yap gec nolcak diyorlar kadına yapılınca bütün kadınlar ayağa kalkıyor ama böyle durumlarda feministler yok ortada susuyorlar.
Kadın da şöyle düşünüyor ben istersem erkek yapacak, yapmasza iftira atarım beni taciz etti derim hayatını bitirim diyor, böyle bir dünya olabilir mi? Hani eşitlik nerde?
Sağol tamam
:D :D :D hahahahahahahahaha
Bir filmde vardı bu sahne. Çocuk şizofrendi :D :D
bir an önce ne içiyosa bırakmalı
Bunlar ayık kafayla yazılacak şeyler değil :D
Fantazilerini mi yazıyorsun. Pek inandırıcı r
Hayır siz bayanlara yapınca siz anlatınca biz fantazi mi diyoruz? Gercekten oldu oluyor
Bir gün senin başına gelirse bizde inamayız o zaman anlarsın
Medeni insanlar cinsiyet ayrımı yapmaz.
Taciz Mağduru bir tek kadınlar olmuyor erkekleri taciz eden kadınlar da var ama sen bunu normal sayıyorsun yazık cinsiyetcilik yapıyorsun
Anladım seni o zaman binlerce taciz Mağduru kadınlara da ben inanmıyorum hepsi yalan atıyor derim ya feministler böyle işte kadın yapmaz erkek kötü olan
Sen feministlerin ağzıyla konuşuyorsun benim mağdur olarak saymıyorsun erkeksin yap gitsin nolcak diyorsun yazık be
Ya valla kadın milleti işte bir tek sapık erkek mi olur sanıyorsun birsürü sapık tacizci kadın var erkekler senin zihniyetinde kişiler tarafından susturuldugu için ortaya cıkmıyor
Ona bir bardak buzlu su ver
Sonra da sütünü içip uyu.
azgın teke o kadınn he kurtul biran önce
Ha Keko gardaş azgın kadın napcan tövbe tövbe millet tümden sapık be
gardaş kekoluk böyle olmaz
Ben bilmem anlamam gardaş iyi sabahlar dilerim
ağzına kürekle vurma sonra sen haksız olursun
hiç mi gideri yok knk 😂
Yok be kanka ayı gibi ve çirkin ve yaşlı tecavüz eder diye korkuyorum
@Yuko1234
ben hoşlandığım kadınla beraber olamam sen öyle yapıyorsan senin hayattın saygı duyarım
intihat et
Türkçe sen konuşmak?
Şu an suç işliyorsun insanı intihara sürüklemek bir suç
Nasıl sen mi kadına yürüyeceksin demek lesssin okay bana uyar senin olsun
Özelden yaz adresini adını vereyim çok iyi oldu belki bu şekilde kurtulurum teşekkür lessseri seviyom be adamsın abi
bir defol defolasın defolu mal Hadi iyi geceler burda ciddi bir konu var git başka yerde geyik yap lütfen
Bimer
O nedir
Mu az zam
Teşekkürler hemen gönderiyorum
Troldür inş
Hayır gercekten öyle
bir posta at kurtul ama iz bırakma
Bu nasıl yabani bir anlayış kardeşim hayvanlar bile böyle yapmıyor ben sevmediğim kadınla olamam
ses kaydedici yi kullan kadını konustur sonra artık s*kermisin yoksa şikayet mi edersin orası sana kalmıs
güzel rüyaymış
Sen taciz rüyaları görüyon diye milleti de görüyor sanma güzelim
police
Police gittim yanıma yaklaşmama kararı cıktı şimdi daha çok cıldırdı korkuyorum
ne insanlar var beya
Evet ne yazık ki öyle
Bimere yaz
Anlamlı
Ulan gersekalı ne güzel işte notunu şişirir
ona gay olduğunu söyle
Polise git kanıtla
Dersini ver dostum