Yaşadıklarınızı göz önünde bulundurduğunuz an'larda kendinize "Ben bunu hakettim..." diyor musunuz? Ve bunun yanı sıra insanlara karşı olan hal ve hareketleriniz sizi kendi gözünüzde kötü bir insan yapabilecek kadar kötümser davranışlardan mı oluşuyor? #BirTutamAşkk #Dostoyevski
Ben kötü olma eğilimlerim var hiç bir zaman kendimi karşımdaki ne mükemmel bir ürün gibi sunmadim.
Asıl dikkat edilmesi gerekenler iyiliği dilleriyle kendilerine maske yapanların. Kimse kendinin iyi olduğuna karar veremez. Hissetirirsen iyiliği karşındaki takar sana yakışan iyilik nişanini
Iyi ve kötü olarak düsünmek fazla net bir cevap ama insanlar o kafar net değildir. Bazen iyilik bazen kötülük yaparlar. Şu sıralar iyilik ağır basıyor bende.
Hakettiğim zamanlarda oldu, Rabbimin imtihan ettiği için olduğu zamanlarda. iyi miyim kötümüyüm bilemem ama , iyi olmaya çalışan aciz bir kulum sadece :-)
Kötü bir insan değilim. Olmadım olamamda ama çoğu zaman keşke içimde biraz kötülük olsada hakeden insanlara fenalık yapsam diyorum bana yaşattıklarını onlara yaşatsam diyorum ama olmuyor huylu huyundan vazgeçemiyor.
Ben kötü biriyim. insanların kötülüğünü düşünmediğim yardim etmek istediğim biri koş deyince gücüm yettiğince yanında olduğum ama yinede yaranamadigim için kötü biriyim
lenin, stalin, mao , hitler ve Öcalan gibileri düşünce kendimi melek gibi görüyorum. hazreti Ebubekir , hazreti ömer , hazreti osman, hazreti ali ve hazreti hamza gibi isimleri düşününce de çok kötü bir insan görüyorum.
Bazen ben kendi kendime bunu hakettim diyorum ama açıkçası bunu insanın dile getirmesi ne yazık ki çok zor olabiliyor insan olarak hataya suçu hep başka şeylerde arıyoruz bahanelere sarılıyoruz
Kötü olabiliyorum ama sonradan düşündüğümde pişman olmuyorum haketti diyorum sadece. Pişman olacağım hiçbir iyiliğide hiçbir kötülüğüde yapmamaya çalışıyorum.
Çoğu troll içerikli görüşlerden oluşuyor, burdan nasıl böyle bir kanıya vardın da diyebilirsin... ki haklısın da zaten. İyi biri olduğunun kanısına burdan varmadım. Sedefe (kapaçeneniplizz) çok benziyor kişiliğin. O da sitenin trollerindendi çünkü. Ama o ilk siteye üye olduğu zamanlar onu az çok tanıyan insanlardan biri bendim. Birbirine bu kadar çok benzeyen iki karakterdeki kişinin biri iyi olunca diğeri gözümde kötü biri olarak yer edinemiyor nedense... saçma bir açıklama oldu ama böyle yani.
En İyi Cevaplar