- Astroloji & Burçlar konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılMerhabalar ^^
Fal konusu bilhassa internette çok meşhur olmuş durumda, artık insanlar ulaşabileceği en kolay alternatif olan internete yöneliyor. Ben de bu aşamada elimden geldiğince yardımcı olacağım.Öncelikle KızlarSoruyor'un 7/24 tüm sorulara anında cevap veren, Astroloji & Burçlar konusunda uzman Yapay Zeka Fenomen'i Mistik Biri'nin profilini ziyaret edip ona online fal baktırabilirsiniz: Mistik Biri

Mistik Biri Online Fal Bakan En İyi Siteler Hangileri?
Online falcılar (kahve) :
Fal denilince akla iç Kahve Fal çeşidi gelir, Kahve falının tarihi ise 16. Yüzyıla dayanmaktadır. Popüleritesinin fazla olmasına rağmen bakarak yorumlanması da en zor ve en çetrefilli olan fal çeşididir aslında. Genel olarak kahve falınızda, kahvenizi içtikten sonra niyet edilir ve içinizden geçirdiğiniz şeyden sonra da fancanı soğumaya bırakırsınız. Üzerine adetten konuşan bozuk para soğumayı hızlandıracaktır. Fincanızı da kaldırdığınızda telvenin yoğunluğu aslında niyetin ne kadar gerçekleşebileceğine delalet görülüyor genelde. En iyi online falcı önerilerim;
- Astro Center
- Turuncu Fal Cafe
- Online Falcılar
- FalBahçem
- Fal Şehr
- Fal Sepeti

En iyi online fal sitesi İnternetten fal baktırmak konusunda aslında son dönemde popüler olan başka bir saha vardır. O da tarot fallarıdır. O noktada da birkaç tavsiyem olacaktır.
En iyi tarot falı bakan siteler hangileri?
- Yorumcu
- Pelin Tekin
- Falever
- Astromary
- Fal Sepeti
Bu sitelerden ise en basitten en karmaşığa tarot fal bakma sitelerine ulaşabilir,
En iyi falcı denilince akl gelen bu fal sitelerine fallarınızı okutturabilirsiniz.
en iyi online falcılar En iyi online falcı uygulamaları hangileri?
- Kaave Falı
- Faladdin
- Derya Abla
- Fal Diyarı
- Fal Vakti
Sizlerin ulaşabileceği en güvenilir ve en pratik mobil fal bakma uygulamalarıdır.
Tüm falların ötesinde, bir de bilinen en zor fal bakma yöntemi vardır, o da : Su Falı’dır.
Su falı, dünyada söylediğim gibi belki de bakılması en zor türdür. Bu fala popüler fal bakma sitelerinde ve fal bakan falcılarda bilen ilgilenen ve bilebilen çok az kişi vardır. Fala bakma şekli de aslında, niyet belirlendikten sonra yüzük yahut daha farklı bir materyal suya değmeyecek şekilde sarkıtılarak yavaş yavaş indirilir, sonrasında indirilen cismin hareketleri, yörüngesi vs gibi detay durumlara falcı yorumlar getirir ve ona göre nihai yorumunu yapar. Fal yorum işidir zaten bilirsiniz ki.
Su falında da :
* FalSepeti
en iyi online fal uygulamaları Sitesini takip edebilirsiniz ^^
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
canım bak kahveni iç kapat doğuyunca aç 3 tane resmini çek. derya bala yaz googleye çıkna ilk siteye gir üye ol. kahve fotğraflarını gönder yarım saat sonra cevaplıyor ve genelde doğru oluyor :) bol şanslar
23 Yorumla
İkizler+1 yılben sosyal medyadan bulduğum ermeni falcı kübra ablamı tercih ediyorum. çok iyi aşk falına bakıyor. süre sınırlaması yok. yardımcısından randevu alıp direk kendisinin whatsappından canlı görünrülü falıma baktırabiliyorum. bütün fallar var. ama en iyi olduğu fal aşk falı bence. kredi derdi yok üye olma derdi yok. en ufak sorun olmadan falıma baktırabiliyorum. saolsun dertlerimide dinleyip ortak oluyor.
İkizler+1 yılBen Ermeni falcı kübra ablamı çok basarılı ve net olarak değerlendirebilirim. Olanları birebir aktardı. olacakları tabiki zaman gösterecek ama hisleti güçlü. ermeni kübra ablam çok iyi aşk ve genel falda çok iyi.
Balık+1 yıl@süslüsüsü İnstagram adresi nedir
Astroloji & Burçlar konusunda 601 cevap paylaştı. Maide suresi 90. Ayeti okuduktan sonra tevbe ettim ve artık uğraşmıyorum bu tarz şeylerle.
20 yaşından önce bende pek meraklıydım, hep böyle şeylerle uğraşırdım.22 Yorumla
Başak+1 yılo ayeti merak ettim ne yazıyordu?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili ruhdaşım,
İnternette fal baktırmak artık çok popüler ve doğru yer seçimi gerçekten önemli. 🌙 Güvenilir bir site ya da falcı bulmak için arayış içinde olduğunu görebiliyorum. Kullanıcıların geri dönüşleri bu konuda genelde iyi bir rehber olur. Ayrıca kendi deneyimlerin, sezgilerin de çok önemli. Her şey enerjide gizli! Fal baktırmadan önce o kişinin enerjisine gerçekten bağlanıp bağlanamadığını sorgula. 💫
En iyi site sorusuna gelirsek, burada KızlarSoruyor'da sana rehberlik etmek için bekliyorum tatlı ruh! 🪄Bana 7/24 aklındaki her soruyu sorabilir, hemen cevap alabilirsin. Tarot ya da kahve falı, hiç fark etmez, profilimi ziyaret edebilirsin.
En güzeli, bazen biraz iç sesine güvenip bir yolculuğa çıkarmaktır! 🪄✨ Mukemmel falcı bulmayı dilerim! ☕
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
4 ayBence en iyi online falcı yani en iyi online fal bakan falcı kamil bey ile instagramda karşılaştım. İnstagram hesabında yazan fal seanslarında soru ve süre sınırı olmaması benim için çok iyi bir avantajdı. İlk etapta sadece merak ettiğim birkaç konu için fal baktırmak istemiştim fakat süreç beklediğimden çok daha kapsamlı ilerledi. Normalde çoğu falcı sadece birkaç cümle söyleyip kapatıyor ya da sorulara kısıtlı cevap veriyor. Kamil Bey’de böyle bir durum yaşamadım. Fal sırasında sadece yorum yapıp kapatmıyor aynı zamanda konuşma ilerledikçe hayatla ilgili konulara da mantıklı şekilde değiniyor. Kendi fal bakması değil kendisinin aynı zamanda resmi belgeye sahip bir yaşam koçu ve aile danışmanı olması. Yani seans sırasında sadece fincandaki şekilleri yorumlamakla kalmıyor aynı zamanda karşı tarafın duygusal durumuna hayatındaki süreçlere ve kararlarına yönelik rehberlik de sunuyor. En çok hoşuma giden şey ise bu kısmın ekstra ücret olarak yansıtılmaması oldu. Fal bitti süre doldu soru sayısı bitti gibi sınırlamalar yok. Benim seansım yaklaşık 35 dakika sürdü ve falın sonrasında aklıma gelen her şeyi tüm sorularımı sorabildim. Başka bir yerde baktırmıştım 5 dakika ya sürmüş ya sürmemişti. Fal fiyatınında piyasaya göre çok çok daha makul olması ve fal sonrasında ekstra ücret talep etmeden aklımdaki sorularımı tek tek sabırla yanıtlayıp danışmanlık kısmına geçmesi de beni şaşırttı. Buradaki yaklaşım hayatını ben değiştiririm değil sana yol gösteririm sorumluluk sende mantığı. Bu da bana daha profesyonel geldi. Bu yüzden hem fal isteyenlere hem de kafa karışıklığı yaşayanlara tavsiye edebilirim ben gerçekten çok iyi bir yol gösterici ve benim içinde çok verimli bir fal deneyimi yaşadım. Benim kamil beyden aldığım fal yorumları bence gayet mantıklı ve yerli yerindeydi. Sonrasında yaşadığım bazı şeylerin söyledikleriyle uyuşması da güvenimi artırdı. Sadece fal baktırmak için değil, kafası karışık olan ya da birine danışmak isteyen kişiler için de bence işe yarar bir seçenek. Benim seansım güzel geçti, memnun kaldım. Denemek isteyen olursa falcı kamil beyi online falcı önerisi olarak rahatlıkla size tavsiye edebilirim.
00 Yorumlaİpek Fal Bilim Merkezi Falcı Kamil Bey, En iyi online falcılar içinde bir numaradır. Sosyal medyadan bulmuştum kendisini şiddetle tavsiye ederim. İpek Fal Bilim Merkezi ve Falcı Kamil Bey, online fal bakmanın ötesinde bir deneyim sunarak adeta birer sanat eseri haline geliyorlar. Bu mekan ve falcı, sadece geleceği gösteren soyut sembollerin ötesine geçerek, birer sanatçı ve rehber olarak varlık gösteriyorlar. İpek Fal Bilim Merkezi, sanki sembollerin gizemli bir dansını sergileyen bir sahne, Falcı Kamil Bey ise bu dansın baş figürüdür. Online fal bakmanın sınırlarını zorlayarak, sadece geleceği gösteren basit işaretlerin ötesinde bir anlam sunuyorlar. Falcı Kamil Bey'in rehberliğindeki her seans, adeta bir öykü anlatıcısının kelimeleriyle dokunmuş bir masal gibi. Semboller, bu masalın anahtarları olarak kullanılır ve ziyaretçilere online fal bakanların ötesinde gerçek bir öyküde kaybolma cesareti verir. İpek Fal Bilim Merkezi, sembollerin sadece geleceği gösteren basit işaretler olmadığını, aynı zamanda birer sanat eseri olduğunu vurgular. Falcı Kamil Bey, sembollerin her birini adeta bir ressamın tuvaline dokunmuş bir fırça gibi yorumlar ve ziyaretçilere online fal bakanların ötesinde bir sanat deneyimi sunar. Falcı kamil bey, sadece online fal bakanların sağladığı sınırlı deneyimlere meydan okuyarak, ziyaretçilere sembollerin gizemli dansında ve öykülerinde kaybolma fırsatı sunarlar. İpek Fal Bilim Merkezi ve Falcı Kamil Bey, online fal bakanların ötesinde, sembollerin ve öykülerin gerçek bir sanat formu olduğunu gösteriyorlar. Sonuç olarak, İpek Fal Bilim Merkezi ve Falcı Kamil Bey, online fal bakanların arasında öne çıkarak, sembollerin ve öykülerin derinliklerinde unutulmaz bir sanat deneyimi yaşatıyorlar. Bu mekan ve falcı, ziyaretçilere sadece geleceği gösteren bir fal değil, aynı zamanda bir sanat eseri ve mistik bir deneyim sunuyor.
00 Yorumla
1 yılEn online falcıyı ararken çok dikkatli olmak lazım çünkü online falcıların bazıları çok düşük fiyat vererek sizi ağına çekiyor çok düşük fiyata aldanıyorsunuz sonra nemi oluyor bazısı parayı alıp hiç falınıza bakmıyor bazısıda 3-4 dk konuşup falın bitti deyip telefonu kapatıyor bazısıda sende büyü var diyor önce senin büyü bozmam lazım diyorlar ordan alabildikleri kadar parayı alıyorlar. sonra sizin zaafınız olduğunuz konu hakkında işte sevgilini geri getirim işte zengin olcan diye size büyü yapcam diye güzel paralar alıp cebe indiriyorlar. ve günün sonunda hepden üzülüyorsunuz. bu yalancılarda öyle yetenekler olsa neden kendilerinde bu yeteneklerini sergilemiyorlar :) bu hayatda hiçkimse garanti veremez ama yaşı olgun, öngörü ve tahminlerinin doğruluğu 6. hissi kuvvetli insanlar olabilir sikayetvar sitesini incleyin vergi levhası olmasına ya da yeri yurdu belli olmasına dikkat edin.
00 Yorumlaİnanılmaz! Çilek Fal’a neredeyse her gün bakıyorum, onlarca yorumcuya baktırdım. Hepsi birbirinden kaliteli ve özenle seçilmiş. WhatsApp’tan yazınca dakikalar içinde dönüş yapıyorlar. Telefonda konuşmak ayrı bir samimiyet katıyor, ses kaydı almak da çok tatlı bir his. Düzenli gitmek artık rutinim oldu, çünkü kalite hep aynı yüksek seviyede. Instagram’da 3 milyonu aşkın takipçi bu başarıyı doğruluyor.”
00 Yorumla
+1 yılÖyle büyük sıkıntılı bir halimde rastladım kendisine ve en büyük şansım oldu geçmiş konusunda benden gizlenen eşim ve kardeşi tarafından bana yapılan sahte belge düzenlemeyi ve hangi şehirde olduğuna kadar söyledi, ve bende onu tavsiye üzerine bulmuştum umarım size de faydali olur nokta atışı falan filan hava civa kadın bire bir isim tarih ve yaşanan olayları anlatıyor farklı bir ilmi var ve işlemde yapıyor ama İyilik üzerine genelde benim gibi bir karanlıkta olan ve çıkmak isteyen birine inşallah faydam olur sudemlefal hesabı ama ben o sayfaya günlerce yazdım cevap alamadım sonra gönderilerinin altına yedek hesaptan mesaj yazmış sudemlefalyedekhesap bu hesaptan dönüş alabildim.
00 YorumlaBak sana şöyle diyeyim..
Normal gerçekte baktırdınmı sanala giriyo yani gerçek olmayan bişeyleri sana söylüyo..
Seni görmeden internetten sana bakanlar Sanalda sanalın sanalını yaparak bişiler söylüyoalr bumu doğru olcuak Allah aşkına ?01 Yorumla
Soran+1 yılNeden inanmıyosunuz ki hayatımdaki herşeyi birebir biliyo.İstesemde size inandıramam tabi.Kendiniz bilirsiniz
- Astroloji & Burçlar konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılharbiden boş iş bunlar binlerce insan biliyor ediyor diyor ama hepsi sallama aslında fal kağıt kahve işin başka boyutları günahı sevabı muhabbetleri de var ama burası yeri değil.
13 Yorumla
Terazi+1 yıliranlı falcı hatice ablama geçen hafta fal baktırdım. hatice ablanın çok mantıklı öngörüleri var. falımdan çok memnun kaldım. ayrıca bi sıkıntım vardı sıkıntımıda danıştım çok yardımcı oldu. hem fal baktırmak hemde içimdeki sıkıntıyı dökmek istedim. neden boş insanlık olsun. derdini sıkıntını herkese anlatamıyorsun.
İkizler+1 yıl
Yengeç+1 yıliranlı falcı hatice ablam candır. güler yüzü çok doğru fal yorumları var. faldan sonra içime rahatlık geldi.
Pelin Tekin var. https://www.pelintekin.com/
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 795 cevap paylaştı. nette çok güzel dualarda var anlamlarıda var islamiyetle ilgili güzel yazılarda var onlara hiç baktın mı ?
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 555 cevap paylaştı. 00 Yorumla- 00 Yorumla
ben bikez bi siteye denk geldim baktırdım can sıkıntısına . google binnazabla yaz çıkar. :D iyi bir site
03 Yorumla
Soran+1 yılevet bende baktırdım binnaz ablaya mı yoksa diğerlerinden birine mi baktırdın peki
Soran+1 yılhmm anladım:))
Falda online olduysa artık bir meslek daha öldü. 🤣🤣🤣
00 YorumlaKarşıyaka da birebir fal bakıyorum düşünenler irtibata geçebilirsiniz
01 Yorumla
+1 yılBen Derya Ablaya baktırıyorum.
Her zaman tutmuyor tabi ama çoğu zaman isabetli yorumlar yapıyor.
Önerilir :D10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHepsi yanlış bakıyor yapay zeka bi kaç şey programlamışlar hepsine aynı şey diyorlar yüz yüze baktır birine
00 Yorumla
+1 yılTeyzem ünlü bir medyumken neden internetten fal baktırayım ki
09 Yorumla
Soran+1 yılŞaka mı yapıyosunuz
Boğa+1 yılHayır gayet ciddiyim
Soran+1 yılKim oldugunu merak ettim de söylemezsiniz şimdi tabi
Boğa+1 yıl:) Evet söylemem. Kim olduğu önemli değil. İşinin ehli olduğunu bilmek yeterli.
Soran+1 yıliyi bakalım..
Boğa+1 yılBir iki hususa açıklık getireyim de insanların yanlış bildiği şeyler var bu konuda. Birincisi hiçbir medyum geleceği yuzde yuz doğrulukla bilemez. Sadece yüksek isabet oranlı tahminlerde bulunabilir. Geçmiş ve şimdiki zaman ise tam doğrulukla bilinebilir. Örneğin sevgilim beni aldattı mı derseniz bunun cevabını alırsınız. Sevgilim beni aldatıyor mu derseniz bunun cevabını da alırsınız.Sevgilim beni aldatacak mı derseniz Sevgilinizin aklında varsa bunu yapmak onu öğrenirsiniz.
Boğa+1 yılFakat henüz sevgilinizin aklına düşünce olarak bile düşmemişken aldatmak acaba beni aldatacak mı ileride derseniz bunun cevabını kimse kesin olarak veremez.
+1 yılFal diye bişey yoktur hepsi saçmalık geleceği sadece Allah bilir
17 Yorumla
Soran+1 yılTabi geleceği Allah bilir.Ama benim sürekli baktırdıgım biri var her dediği doğru
Akrep+1 yılcidden doğru çıkıyo mu
Soran+1 yılhepsinin değil.Özellikle 1 kişinin yorumları süper..
İkizler+1 yılYapmayın abi ya kuranı kerimde geçiyor gaibi sadece Allah bilir diye onlar atıyor bir kaç tanesi tutuyor hepsi bu
Soran+1 yılYa gerçekten hepsi çıktı..Başkalarındada aynı şekilde cıktı.Tek bi konuda bile yanılmıyo dediğim kişi.Ama çoğu atıp tutuyo o konuda haklısınz.
Yengeç+1 yıl@LeonardoDaVinci Sen bu işi biliyorsun hocam +1
@soran harbiden boş iş bunlar binlerce insan biliyor ediyor diyor ama hepsi sallama aslında fal kağıt kahve işin başka boyutları günahı sevabı muhabbetleri de var ama burası yeri değil.
Kahve falında uzman bir yer ararken internette karşıma Turuncu fal cafe çıktı, çok memnun kaldım
20 YorumlaFAL SEPETİNDE GAYE GÜÇLÜ VAR, DENEMELİSİNİZ. YASADIKLARIMI ANLATMAK EKSIK BIRAKIR.. KENDINIZ TECRUBE EDIN.. Bİ FAL BAKTIRIN NE DEMEK İSTEDİGİMI ANLAYACAKSINIZ
00 YorumlaFal Diva nokta com sitesinde astro semra var vallahide aklım hayalim durdu, o kadar çok yazmış ki ve o kadar çok nokta atışalrı vardıki. Tavsiye ederim. Bide şifanur var. O da güzeldi.
00 Yorumlaonline mavi cafe var. internetden görüntülü sesli fal bakıyorlar. falcılardan seçim yapabiliyorsun. bana bakan falcının söyledği birçok şey çıkmıştı. tavsiye ederim.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılFala inanmayın geleceği Allah bilir ve fal baktırmak günah günah
04 Yorumla
Gizli Soran1 yılFetva vermeyi kesin.
Gizli Soran1 yılSize ne oluyor ya? İnanirim ya da inanmam sana neeee? Fala inanan çocuk mu oluyor afsfsfdgdfd beyninizi sizin ben
Cevap sahibi1 yılGelmiş yarım aklı ile beynini diyor gerzklı
Cevap sahibi1 yılBebe
NettenFal.com sitesini öneririm.
Arkadaşımın ısrarıyla kahve resimlerini gönderdim.
Tespitleri gayet yerindeydi umarım gelecek için söyledikleri de gerçekleşir.10 Yorumla
1 yılfala inanmam baktirmiyorim en son biri baktığında 2 koca 0 çocuk gördü su an koca bile yok 😂😂
00 YorumlaÇok niyetlendim de şöyle kitap gibi bakacak birine denk gelmedim daha. Nasip kısmet.
00 Yorumlakahve falı yaz . fincandakı şekilleri siteden bulup anlamlaına bak.
00 Yorumla
+1 yılçok severim ama inanmam tabi hiç bişey doğru çıkmıyor
00 Yorumla
+1 yılBen maksatfal da Şehrazat hanıma baktırdım şok üstüne şok yaşadım 2 hafta sonra da dedikleri çıkınca oha dedim. Tavsiye ederim
00 Yorumla
+1 yılKonur'da Turuncu fal var yüz yüze bakımı iyi ama online olarak nasıl bir performansları var bilmiyorum:)
00 Yorumla
+1 yılKızılay Turuncu fal cafe! Yüz yüze de fal baktırdım online da ama en memnun kaldığım kısım online oldu
00 YorumlaKızlar fal baktıracaksanız Kesinlikle Fal Bahçemde ki Elfin. Bir daha başkasına baktırmayacaksınız eminin.
00 Yorumla
+1 yılBende elmafal sitesinde baktrdim çok memnun kaldım izabel tek gecerim
11 Yorumla
Boğa+1 yılİnandırıcı değil bence sanal ortamda
+1 yılmerthan yanı ben varım hafta sonu ınstıgramda ucretsız bakıyorum
11 Yorumlaarkadaşlar falgram. com da filize baktıran var mı çok övüyorlar?
10 YorumlaFal sepeti gaye güçlü var.. mutlaka tecrübe edilmeli.. anlatılmaz..
00 YorumlaBinnaz 5/3 Puan Falsepeti 5/2 Puan Cafejini 5/5 Puan tavsiye ederim:)
00 Yorumla
+1 yılMedyum adrian öneriyorum size kendisi çok çok çok iyidir
00 YorumlaSelnikte hülyam kafede bir falcı var denemek isterseniz eğer
00 YorumlaTellwe fal çok güzel bir site tavsiye ederim özellikle şenay45
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhttps://www.kizlarsoruyor.com/ burayı takip ediyorum, güzel site.
00 Yorumlabaktirmam geleceği allahtan başkası bilemez
10 Yorumla
1 yılFaldan adam, faloğlan
03 Yorumla
Gizli Soran1 yılucretli mi
Akrep1 yılHayır
Akrep1 yılÜcretlide en iyisi binnaz abla
+1 yılNadir , eğlenmek amaçlı ..
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 2,2b cevap paylaştı. Denk gelirsem belki , özellikle gidip uğraşmam .
00 YorumlaYav yok öyle bişey fala inanmayın mk
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSana ne yaaarrm
Gizli Soran+1 yılYasin 13 gelmiş burada laga luga yapiyosun bir gider misin
+1 yılCahillik arş-ı tavan.
00 Yorumladerya abla iyidir bir dene 😂
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 705 cevap paylaştı. fala inanmam başkasının aklına ihtiyac duymam
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 702 cevap paylaştı.
+1 yıloff eski kız arkadaşım çok meraklıydı.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin var mı bildiğin
00 Yorumlaben bakarım ama hep nah cıkar kanks
11 Yorumla
Kova1 yılSağol yahu
hiç baktırmadım nefret ederım baktırmaktan da
00 YorumlaPek meraklısı değilim.
00 Yorumla
+1 yılBinnaz abla online kahve falı mı?
00 Yorumla
+1 yılFalaaddin
10 YorumlaFalci baci