- +1 yıl
Merhabalar ^^
Fal konusu bilhassa internette çok meşhur olmuş durumda, artık insanlar ulaşabileceği en kolay alternatif olan internete yöneliyor. Ben de bu aşamada elimden geldiğince yardımcı olacağım.Online Fal Bakan En İyi Siteler Hangileri?
Online falcılar (kahve) :
Fal denilince akla iç Kahve Fal çeşidi gelir, Kahve falının tarihi ise 16. Yüzyıla dayanmaktadır. Popüleritesinin fazla olmasına rağmen bakarak yorumlanması da en zor ve en çetrefilli olan fal çeşididir aslında. Genel olarak kahve falınızda, kahvenizi içtikten sonra niyet edilir ve içinizden geçirdiğiniz şeyden sonra da fancanı soğumaya bırakırsınız. Üzerine adetten konuşan bozuk para soğumayı hızlandıracaktır. Fincanızı da kaldırdığınızda telvenin yoğunluğu aslında niyetin ne kadar gerçekleşebileceğine delalet görülüyor genelde. En iyi online falcı önerilerim;
- Astro Center
- Turuncu Fal Cafe
- Online Falcılar
- FalBahçem
- Fal Şehr
- Fal Sepeti
İnternetten fal baktırmak konusunda aslında son dönemde popüler olan başka bir saha vardır. O da tarot fallarıdır. O noktada da birkaç tavsiyem olacaktır.
En iyi tarot falı bakan siteler hangileri?
- Yorumcu
- Pelin Tekin
- Falever
- Astromary
- Fal Sepeti
Bu sitelerden ise en basitten en karmaşığa tarot fal bakma sitelerine ulaşabilir,
En iyi falcı denilince akl gelen bu fal sitelerine fallarınızı okutturabilirsiniz.En iyi online falcı uygulamaları hangileri?
- Kaave Falı
- Faladdin
- Derya Abla
- Fal Diyarı
- Fal Vakti
Sizlerin ulaşabileceği en güvenilir ve en pratik mobil fal bakma uygulamalarıdır.
Tüm falların ötesinde, bir de bilinen en zor fal bakma yöntemi vardır, o da : Su Falı’dır.
Su falı, dünyada söylediğim gibi belki de bakılması en zor türdür. Bu fala popüler fal bakma sitelerinde ve fal bakan falcılarda bilen ilgilenen ve bilebilen çok az kişi vardır. Fala bakma şekli de aslında, niyet belirlendikten sonra yüzük yahut daha farklı bir materyal suya değmeyecek şekilde sarkıtılarak yavaş yavaş indirilir, sonrasında indirilen cismin hareketleri, yörüngesi vs gibi detay durumlara falcı yorumlar getirir ve ona göre nihai yorumunu yapar. Fal yorum işidir zaten bilirsiniz ki.
Su falında da :
* FalSepetiSitesini takip edebilirsiniz ^^
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bak sana şöyle diyeyim..
Normal gerçekte baktırdınmı sanala giriyo yani gerçek olmayan bişeyleri sana söylüyo..
Seni görmeden internetten sana bakanlar Sanalda sanalın sanalını yaparak bişiler söylüyoalr bumu doğru olcuak Allah aşkına ?03 Yorumla- Soran+1 yıl
Neden inanmıyosunuz ki hayatımdaki herşeyi birebir biliyo.İstesemde size inandıramam tabi.Kendiniz bilirsiniz
- +1 yıl
harbiden boş iş bunlar binlerce insan biliyor ediyor diyor ama hepsi sallama aslında fal kağıt kahve işin başka boyutları günahı sevabı muhabbetleri de var ama burası yeri değil.
13 Yorumla- Terazi+1 yıl
iranlı falcı hatice ablama geçen hafta fal baktırdım. hatice ablanın çok mantıklı öngörüleri var. falımdan çok memnun kaldım. ayrıca bi sıkıntım vardı sıkıntımıda danıştım çok yardımcı oldu. hem fal baktırmak hemde içimdeki sıkıntıyı dökmek istedim. neden boş insanlık olsun. derdini sıkıntını herkese anlatamıyorsun.
- İkizler+1 yıl
- Yengeç+1 yıl
iranlı falcı hatice ablam candır. güler yüzü çok doğru fal yorumları var. faldan sonra içime rahatlık geldi.
canım bak kahveni iç kapat doğuyunca aç 3 tane resmini çek. derya bala yaz googleye çıkna ilk siteye gir üye ol. kahve fotğraflarını gönder yarım saat sonra cevaplıyor ve genelde doğru oluyor :) bol şanslar
23 Yorumla- İkizler+1 yıl
ben sosyal medyadan bulduğum ermeni falcı kübra ablamı tercih ediyorum. çok iyi aşk falına bakıyor. süre sınırlaması yok. yardımcısından randevu alıp direk kendisinin whatsappından canlı görünrülü falıma baktırabiliyorum. bütün fallar var. ama en iyi olduğu fal aşk falı bence. kredi derdi yok üye olma derdi yok. en ufak sorun olmadan falıma baktırabiliyorum. saolsun dertlerimide dinleyip ortak oluyor.
- İkizler+1 yıl
Ben Ermeni falcı kübra ablamı çok basarılı ve net olarak değerlendirebilirim. Olanları birebir aktardı. olacakları tabiki zaman gösterecek ama hisleti güçlü. ermeni kübra ablam çok iyi aşk ve genel falda çok iyi.
- Balık+1 yıl
@süslüsüsü İnstagram adresi nedir
- +1 yıl
Hiç denemedim , bilmiyorum ...
03 Yorumla- Boğa+1 yıl
@aygül06 verdin sayfada hangi isim yorumcu kim lutfen söylermisin
- Kova+1 yıl
@Armilarmilaa fal diva nokta com sitesi avr orada astro semra çok harikaydı nokta atışları çok, o haritayla bakıyormuş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- Gizli Üye(18-24)1 yıl
İpek Fal Bilim Merkezi'nde çalışan Falcı Kamil Bey, online falcılık dünyasında gerçek bir ışık kaynağıdır. Kamil Bey'in benzersiz yetenekleri ve doğal sezgileri, onu en iyi online falcılardan biri yapmaktadır. Kendisi sadece bilgi ve becerisiyle değil, aynı zamanda samimiyeti ve müşterilere olan saygısıyla da öne çıkmaktadır. Her seansında, Kamil Bey soruları anlayışla karşılar ve gelecek hakkında verdiği bilgilerle insanların yaşamlarına değer katar. Kendisi, sadece bir falcı olarak değil, aynı zamanda bir rehber olarak da hizmet verir. İnsanların karar verme süreçlerine rehberlik eder ve onlara içsel potansiyellerini keşfetmeleri için ilham verir. İpek Fal Bilim Merkezi'nin online platformunda Kamil Bey'in sunduğu hizmet, sadece bilgece bir rehberlik değil, aynı zamanda içsel bir keşif yolculuğudur. Kendisinin müşterileriyle kurduğu bağ, sadece bir oturum süresince değil, aynı zamanda uzun vadeli bir destek sürecinde de devam eder. En iyi online falcılar arasında yer alan Kamil Bey, bilgisi, tecrübesi ve samimi yaklaşımıyla müşterilerine ilham veren bir deneyim sunar. Onunla yapılan bir seans, sadece geleceğe dair bir bakış açısı sunmakla kalmaz, aynı zamanda insanların içsel potansiyellerini açığa çıkarmalarına yardımcı olur. Kamil Bey'e olan güvenimiz, sadece onun etkileyici falcılık yetenekleri değil, aynı zamanda insanlara duyduğu saygı ve sevgisi ile de pekişir. İpek Fal Bilim Merkezi'nde Kamil Bey'in rehberliğinde geçen her an, bir insanın kendi potansiyeline doğru attığı değerli bir adımdır. Kamil Bey'in sadece bilgi ve becerisiyle değil, aynı zamanda olağanüstü empati yeteneğiyle de öne çıkıyor. Her bir müşterisiyle derin bir bağ kurma kabiliyeti, sadece onun bir falcı olarak değil, aynı zamanda bir dost ve rehber olarak tanınmasına olanak tanır. Kamil Bey, insanların duygusal ihtiyaçlarını anlamakta üstün bir yetenek sergiler ve bu, müşterilerinin sadece gelecekleri hakkında değil, aynı zamanda şu anda yaşadıkları duygusal zorluklarla baş etmelerine de yardımcı olur. İpek Fal Bilim Merkezi'nde geçirdiğim her seans, Kamil Bey'in sadece bir falcı olarak değil, aynı zamanda bir öğretmen olarak da nasıl değerli olduğunu gösterdi. Kendisi, sembollerin ötesine geçerek, yaşamın derin anlamını anlamamı sağladı. Her bir görüşme, sadece geleceği keşfetmekle kalmaz, aynı zamanda kendimle barış içinde olmamı ve yaşamın benzersiz hikayesini anlamamı sağlar. Online falcı önerisi, En iyi online falcı, Online falcı ara Kamil Bey'in online falcılık hizmeti, modern dünyanın hızına ve karmaşıklığına rağmen geleneksel falcılık değerlerini korur. Kendisi, her bir müşterisine özel bir dikkat gösterir ve sorulara samimiyetle yaklaşır. Bu, sadece bir online platformda değil, aynı zamanda bir insanın yaşamındaki karmaşıklıkları anlama ve çözme sürecinde nasıl etkili bir rehber olduğunu gösterir. Sonuç olarak, Kamil Bey'in online falcılık hizmeti, sadece bir bakış açısı sunmakla kalmaz, aynı zamanda insanlara kendi içsel güçlerini keşfetme fırsatı verir. Onunla geçirdiğim her an, sadece bir gelecek tahmini değil, aynı zamanda içsel bir yolculuk ve kendini anlama sürecidir. Kendisi, online falcılık dünyasında bir öncü olarak, hem bilgi hem de insanlık değeriyle benzersiz bir deneyim sunar. İpek Fal Bilim Merkezi'nde çalışan Kamil Bey'e minnettarım ve onunla daha birçok değerli anı paylaşabilmek için sabırsızlanıyorum. Kamil Bey'in özel yetenekleri ve falcılıkta benzersiz yaklaşımı, sadece geleceği öngörmekle kalmayıp aynı zamanda insanların hayatlarında daha derin bir anlam bulmalarına da yardımcı oluyor. Kendisi, semboller ve işaretler aracılığıyla sadece bugünü ve yarını değil, aynı zamanda geçmişi de anlamamızı sağlıyor. Bu, müşterilerinin kendi geçmişlerini anlamalarına ve geleceklerini şekillendirebilmelerine olanak tanıyan özel bir hizmet sunmasına olanak tanır. Kamil Bey'in online falcılık hizmeti, sadece bireysel danışanları için değil, aynı zamanda bir topluluğun bir araya gelmesini ve birbirine destek olmasını sağlayarak bir aile atmosferi yaratmaktadır. Kendisi, müşterileri arasında bir bağ kurmayı ve birlikte bir büyüme ve keşif sürecine girmeyi başaran ender falcılardan biridir. Bu, bir seansın sadece bireysel bir deneyim olmanın ötesine geçtiğini ve bir topluluk duygusu yarattığını gösterir. İpek Fal Bilim Merkezi'nde çalışan Kamil Bey, sadece bir falcı olarak değil, aynı zamanda bir öğretmen ve rehber olarak da öne çıkar. Kendisi, sadece geleceği anlamakla kalmaz, aynı zamanda müşterilerine kendi iç dünyalarını keşfetmeleri için rehberlik eder. Bu, bir seansın sadece geleceği değil, aynı zamanda bireyin şu anki durumu ve içsel yolculuğu hakkında derinlemesine bir anlayış sağlar. Sonuç olarak, online falcı önerisi olarak İpek Fal Bilim Merkezi'nde çalışan Kamil Bey, online falcılık dünyasında benzersiz bir iz bırakan bir profesyoneldir. Onun özel yetenekleri, samimiyeti ve müşterilere olan bağlılığı, sadece bir falcıdan beklenenin ötesinde bir deneyim sunar. Kamil Bey'in rehberliğinde geçen her an, bir insanın kendi iç dünyasını keşfetme ve yaşamını daha derin bir anlamla doldurma fırsatıdır.
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
ben instegramdan bulduğum ipek fal bilim merkezi falcı kamil beyi öneririm. İpek Fal Bilim Merkezi'nde Falcı Kamil Bey ile gerçekleştirdiğim online fal seansı, adeta bir ruhsal aydınlanma yolculuğuydu. İlk anlattığı detaylar, gençlik yıllarımda yaşadığım aşk hayatı ve kariyerle ilgili seçimlerimdi. Kamil Bey, sadece fincanda beliren sembollerden çok daha fazlasını görmeyi başardı; ruhumun en kuytu köşelerine ışık tuttu. Seansın başında, 'kayıp bir aşkın seni hala etkilediğini' söylediğinde, gözlerime inanamadım. Bu, sadece aşk hayatımda değil, kariyerimde ve sosyal yaşantımda da bir dönemeç yaratmıştı. Kamil Bey, bu etkinin farkında olmamamı 'duygusal kör noktalar' olarak nitelendirdi. Ve inanılmaz bir şekilde, bu noktaları bana göstermeyi başardı. Daha sonra, yakın gelecekte meydana gelecek önemli bir olaya dair ipuçları verdi. 'Bir yol ayrımına geleceksin, ancak burada iç huzurun çok önemli olacak,' dedi. Bu, profesyonel ve kişisel yaşamımda birçok belirsizlikle dolu bir dönemde bana umut verdi. Ayrıca, mevcut yaşantımda fark etmediğim birkaç olumlu olasılığı ve fırsatı da gözler önüne serdi. Kamil Bey'in anlatım tarzı, sohbeti ve derinlemesine analiz yeteneği, onu sadece bir falcı olmaktan çıkarıp, bir yaşam rehberi haline getirdi. Onunla geçirdiğim her dakika, bana sadece geleceğimle ilgili değil, aynı zamanda geçmişim ve şu anki benimle ilgili derin bir farkındalık kazandırdı. Sonuç olarak, Falcı Kamil Bey ile yaşadığım bu deneyim, hayatıma yeni bir perspektif kazandırdı. Sadece fincanda gördüğü sembollerle kalmayıp, beni ruhsal bir yolculuğa çıkardı. Kesinlikle herkese Falcı Kamil Bey'i ve İpek Fal Bilim Merkezi'ni öneriyorum. Belki de sizin hayatınızın dönemeçlerini aydınlatacak olan bu deneyim, bir tıklamanızla sizinle.
İpek Fal Bilim Merkezi'nde online canlı görüntülü olarak kahve ve su falı baktırmak, benim için olağanüstü bir deneyimdi. İpek Hanım'ın uzmanlığı ve falcılıktaki yeteneği, online platformda bile etkileyici bir şekilde hissediliyordu. Görüntülü seans sırasında, İpek Hanım'ın samimi ve sıcak enerjisiyle kendimi huzurlu hissettim. Kahve ve su fincanındaki sembollerin anlamlarını İpek Hanım'ın yorumlarıyla dinlerken, adeta bir masalın içine girmiş gibi hissettim. Her sembol, hayatıma dair derin anlamlar taşıyordu ve İpek Hanım'ın doğru ve isabetli yorumlarıyla daha da netleşti. Online platformda bile, İpek Hanım'ın falcılık yeteneği ve içgörüsü beni şaşırttı. Online canlı görüntülü kahve ve su falı seansı, İpek Fal Bilim Merkezi'nin kalitesini ve İpek Hanım'ın özenli çalışmasını yansıtıyordu. Seans boyunca hissettiğim samimiyet ve İpek Hanım'ın sağladığı içsel rehberlik, deneyimi unutulmaz kıldı. İpek Hanım'a minnettarım ve İpek Fal Bilim Merkezi'ni online canlı görüntülü kahve ve su falı baktırmak isteyen herkese tavsiye ederim. Online canlı görüntülü kahve ve su falı seansı, içsel keşifler yapmak ve geleceğe dair önemli ipuçları almak için harika bir fırsattır. İpek Hanım'ın uzmanlığı ve online platformda sağladığı sıcaklık, size gerçek bir falcıyla olan deneyimi sunar. İpek Fal Bilim Merkezi'nin kaliteli hizmeti ve İpek Hanım'ın profesyonelliği, size unutulmaz bir deneyim yaşatır ve hayatınıza yeni bir perspektif kazandırır.
İpek Fal Bilim Merkezi'nde kahve tarot falı baktırmak, benim için gerçek bir yolculuk oldu. İpek Hanım'ın falcılık yeteneği ve derin bilgisi, fincandaki kahve telvesinin sembollerini çözmedeki ustalığını ortaya koydu. İpek Hanım'ın içten ve anlayışlı yaklaşımı, beni hemen etkisi altına aldı ve içimi rahatlattı. Kahve fincanındaki sembollerin anlamlarını dinlerken, kendimi bir masalın içinde gibi hissettim. Her sembol, benim için yeni bir kapıyı aralıyormuş gibi geldi. İpek Hanım'ın yorumları, hayatımda farkındalık yaratmama ve gizli potansiyellerimi keşfetmeme yardımcı oldu. İpek Fal Bilim Merkezi'nin kaliteli hizmeti ve İpek Hanım'ın özverili çalışması, bu deneyimi benim için unutulmaz kıldı. İpek Hanım'ın içgörüleri ve tavsiyeleri, hayatımın farklı alanlarında yeni bir bakış açısı sunarak beni ilhamlandırdı. İpek Hanım'a teşekkür ederim ve İpek Fal Bilim Merkezi'ni kahve tarot falı baktırmak isteyen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Kahve tarot falı baktırmak, kendinizi daha iyi anlamak ve iç dünyanızı keşfetmek için güçlü bir araçtır. İpek Hanım'ın falcılıktaki deneyimi ve hassasiyeti, size hayatınızda yeni bir perspektif sunacak ve geleceğe dair daha net bir vizyon oluşturmanıza yardımcı olacaktır. Bu deneyim, sizi derinlemesine düşünmeye teşvik edecek ve içsel büyümenizi destekleyecektir.
Uzun süredir kaliteli bir Online bir falcı arıyordum ve tesadüfen Instegram'da İpek fal bilim merkeziya denk geldim. Kendisi son derece ilgili, bilgili ve samimi bir şekilde yaklaşarak beni rahatlattı. Kendisiyle gerçekleştirdiğim fal seansında, geleceğim hakkında merak ettiğim soruları daha sormadan kendisi falıma bakarak cevaplar vermeye başladı. Bu, gerçekten de şaşırtıcıydı ve İpek fal bilim merkeziya olan güvenimi arttırdı. İpek fal bilim merkezinın yaptığı yorumlar gerçekten de şaşırtıcı derecede nokta atışıydı. Kendisi, yaptığı yorumlarla birlikte gelecekteki olayları önceden tahmin ediyordu ve bu da beni hayran bıraktı. İpek fal bilim merkezi, geleceğimle ilgili olarak birçok şeyi söyledi. Yeni bir ilişkiye başlayacağımı ve bu ilişkinin 1 hafta içinde karşıma çıkacağını söyledi. Sonrasında bu çocuğun uzun boylu esmer biri olacağını söylemişti. Bu tahminler gerçekten de doğru çıktı ve tam bir hafta sonra uzun boylu esmer bir çocukla tanıştım ve flört etmeye başladık. İpek fal bilim merkezinın yaptığı yorumlar gerçekten de beni çok etkiledi ve şimdi tekrar seans alacağım. Çocukla neler olacağını sormak istiyorum. Kendisi gerçekten de son derece samimi, anlayışlı ve bilgili bir falcı ve kesinlikle tavsiye ederim. Eğer siz de geleceğinizle ilgili bir şeyler öğrenmek isterseniz, İpek fal bilim merkezi size yardımcı olabilir.
00 Yorumla İpek Fal Bilim Merkezi Falcı Kamil Bey, En iyi online falcılar içinde bir numaradır. Sosyal medyadan bulmuştum kendisini şiddetle tavsiye ederim. İpek Fal Bilim Merkezi ve Falcı Kamil Bey, online fal bakmanın ötesinde bir deneyim sunarak adeta birer sanat eseri haline geliyorlar. Bu mekan ve falcı, sadece geleceği gösteren soyut sembollerin ötesine geçerek, birer sanatçı ve rehber olarak varlık gösteriyorlar. İpek Fal Bilim Merkezi, sanki sembollerin gizemli bir dansını sergileyen bir sahne, Falcı Kamil Bey ise bu dansın baş figürüdür. Online fal bakmanın sınırlarını zorlayarak, sadece geleceği gösteren basit işaretlerin ötesinde bir anlam sunuyorlar. Falcı Kamil Bey'in rehberliğindeki her seans, adeta bir öykü anlatıcısının kelimeleriyle dokunmuş bir masal gibi. Semboller, bu masalın anahtarları olarak kullanılır ve ziyaretçilere online fal bakanların ötesinde gerçek bir öyküde kaybolma cesareti verir. İpek Fal Bilim Merkezi, sembollerin sadece geleceği gösteren basit işaretler olmadığını, aynı zamanda birer sanat eseri olduğunu vurgular. Falcı Kamil Bey, sembollerin her birini adeta bir ressamın tuvaline dokunmuş bir fırça gibi yorumlar ve ziyaretçilere online fal bakanların ötesinde bir sanat deneyimi sunar. Falcı kamil bey, sadece online fal bakanların sağladığı sınırlı deneyimlere meydan okuyarak, ziyaretçilere sembollerin gizemli dansında ve öykülerinde kaybolma fırsatı sunarlar. İpek Fal Bilim Merkezi ve Falcı Kamil Bey, online fal bakanların ötesinde, sembollerin ve öykülerin gerçek bir sanat formu olduğunu gösteriyorlar. Sonuç olarak, İpek Fal Bilim Merkezi ve Falcı Kamil Bey, online fal bakanların arasında öne çıkarak, sembollerin ve öykülerin derinliklerinde unutulmaz bir sanat deneyimi yaşatıyorlar. Bu mekan ve falcı, ziyaretçilere sadece geleceği gösteren bir fal değil, aynı zamanda bir sanat eseri ve mistik bir deneyim sunuyor.
00 Yorumla- 1 yıl
Öyle büyük sıkıntılı bir halimde rastladım kendisine ve en büyük şansım oldu geçmiş konusunda benden gizlenen eşim ve kardeşi tarafından bana yapılan sahte belge düzenlemeyi ve hangi şehirde olduğuna kadar söyledi, ve bende onu tavsiye üzerine bulmuştum umarım size de faydali olur nokta atışı falan filan hava civa kadın bire bir isim tarih ve yaşanan olayları anlatıyor farklı bir ilmi var ve işlemde yapıyor ama İyilik üzerine genelde benim gibi bir karanlıkta olan ve çıkmak isteyen birine inşallah faydam olur sudemlefal hesabı ama ben o sayfaya günlerce yazdım cevap alamadım sonra gönderilerinin altına yedek hesaptan mesaj yazmış sudemlefalyedekhesap bu hesaptan dönüş alabildim.
00 Yorumla Astroloji & Burçlar konusunda 601 cevap paylaştı. Maide suresi 90. Ayeti okuduktan sonra tevbe ettim ve artık uğraşmıyorum bu tarz şeylerle.
20 yaşından önce bende pek meraklıydım, hep böyle şeylerle uğraşırdım.22 Yorumla- Başak+1 yıl
o ayeti merak ettim ne yazıyordu?
Astroloji & Burçlar konusunda 795 cevap paylaştı. nette çok güzel dualarda var anlamlarıda var islamiyetle ilgili güzel yazılarda var onlara hiç baktın mı ?
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 555 cevap paylaştı. 00 Yorumlaben bikez bi siteye denk geldim baktırdım can sıkıntısına . google binnazabla yaz çıkar. :D iyi bir site
03 Yorumla- Soran+1 yıl
evet bende baktırdım binnaz ablaya mı yoksa diğerlerinden birine mi baktırdın peki
- Soran+1 yıl
hmm anladım:))
Falda online olduysa artık bir meslek daha öldü. 🤣🤣🤣
00 YorumlaKarşıyaka da birebir fal bakıyorum düşünenler irtibata geçebilirsiniz
01 Yorumla- +1 yıl
Ben Derya Ablaya baktırıyorum.
Her zaman tutmuyor tabi ama çoğu zaman isabetli yorumlar yapıyor.
Önerilir :D10 Yorumla - +1 yıl
Teyzem ünlü bir medyumken neden internetten fal baktırayım ki
09 Yorumla- Soran+1 yıl
Şaka mı yapıyosunuz
- Boğa+1 yıl
Hayır gayet ciddiyim
- Soran+1 yıl
Kim oldugunu merak ettim de söylemezsiniz şimdi tabi
- Boğa+1 yıl
:) Evet söylemem. Kim olduğu önemli değil. İşinin ehli olduğunu bilmek yeterli.
- Soran+1 yıl
iyi bakalım..
- Boğa+1 yıl
Bir iki hususa açıklık getireyim de insanların yanlış bildiği şeyler var bu konuda. Birincisi hiçbir medyum geleceği yuzde yuz doğrulukla bilemez. Sadece yüksek isabet oranlı tahminlerde bulunabilir. Geçmiş ve şimdiki zaman ise tam doğrulukla bilinebilir. Örneğin sevgilim beni aldattı mı derseniz bunun cevabını alırsınız. Sevgilim beni aldatıyor mu derseniz bunun cevabını da alırsınız.Sevgilim beni aldatacak mı derseniz Sevgilinizin aklında varsa bunu yapmak onu öğrenirsiniz.
- Boğa+1 yıl
Fakat henüz sevgilinizin aklına düşünce olarak bile düşmemişken aldatmak acaba beni aldatacak mı ileride derseniz bunun cevabını kimse kesin olarak veremez.
- +1 yıl
Fal diye bişey yoktur hepsi saçmalık geleceği sadece Allah bilir
17 Yorumla- Soran+1 yıl
Tabi geleceği Allah bilir.Ama benim sürekli baktırdıgım biri var her dediği doğru
- Akrep+1 yıl
cidden doğru çıkıyo mu
- Soran+1 yıl
hepsinin değil.Özellikle 1 kişinin yorumları süper..
- İkizler+1 yıl
Yapmayın abi ya kuranı kerimde geçiyor gaibi sadece Allah bilir diye onlar atıyor bir kaç tanesi tutuyor hepsi bu
- Soran+1 yıl
Ya gerçekten hepsi çıktı..Başkalarındada aynı şekilde cıktı.Tek bi konuda bile yanılmıyo dediğim kişi.Ama çoğu atıp tutuyo o konuda haklısınz.
- Yengeç+1 yıl
@LeonardoDaVinci Sen bu işi biliyorsun hocam +1
@soran harbiden boş iş bunlar binlerce insan biliyor ediyor diyor ama hepsi sallama aslında fal kağıt kahve işin başka boyutları günahı sevabı muhabbetleri de var ama burası yeri değil.
Kahve falında uzman bir yer ararken internette karşıma Turuncu fal cafe çıktı, çok memnun kaldım
20 YorumlaFAL SEPETİNDE GAYE GÜÇLÜ VAR, DENEMELİSİNİZ. YASADIKLARIMI ANLATMAK EKSIK BIRAKIR.. KENDINIZ TECRUBE EDIN.. Bİ FAL BAKTIRIN NE DEMEK İSTEDİGİMI ANLAYACAKSINIZ
00 YorumlaFal Diva nokta com sitesinde astro semra var vallahide aklım hayalim durdu, o kadar çok yazmış ki ve o kadar çok nokta atışalrı vardıki. Tavsiye ederim. Bide şifanur var. O da güzeldi.
00 Yorumlaonline mavi cafe var. internetden görüntülü sesli fal bakıyorlar. falcılardan seçim yapabiliyorsun. bana bakan falcının söyledği birçok şey çıkmıştı. tavsiye ederim.
01 YorumlaNettenFal.com sitesini öneririm.
Arkadaşımın ısrarıyla kahve resimlerini gönderdim.
Tespitleri gayet yerindeydi umarım gelecek için söyledikleri de gerçekleşir.10 YorumlaÇok niyetlendim de şöyle kitap gibi bakacak birine denk gelmedim daha. Nasip kısmet.
00 Yorumlakahve falı yaz . fincandakı şekilleri siteden bulup anlamlaına bak.
00 Yorumla- +1 yıl
çok severim ama inanmam tabi hiç bişey doğru çıkmıyor
00 Yorumla - 1 yıl
Ben maksatfal da Şehrazat hanıma baktırdım şok üstüne şok yaşadım 2 hafta sonra da dedikleri çıkınca oha dedim. Tavsiye ederim
00 Yorumla - 1 yıl
Konur'da Turuncu fal var yüz yüze bakımı iyi ama online olarak nasıl bir performansları var bilmiyorum:)
00 Yorumla - 1 yıl
Kızılay Turuncu fal cafe! Yüz yüze de fal baktırdım online da ama en memnun kaldığım kısım online oldu
00 Yorumla Kızlar fal baktıracaksanız Kesinlikle Fal Bahçemde ki Elfin. Bir daha başkasına baktırmayacaksınız eminin.
00 Yorumla- 1 yıl
Bende elmafal sitesinde baktrdim çok memnun kaldım izabel tek gecerim
11 Yorumla- Boğa1 yıl
İnandırıcı değil bence sanal ortamda
- +1 yıl
merthan yanı ben varım hafta sonu ınstıgramda ucretsız bakıyorum
11 Yorumla arkadaşlar falgram. com da filize baktıran var mı çok övüyorlar?
10 YorumlaBinnaz 5/3 Puan Falsepeti 5/2 Puan Cafejini 5/5 Puan tavsiye ederim:)
00 Yorumla- +1 yıl
Medyum adrian öneriyorum size kendisi çok çok çok iyidir
00 Yorumla Selnikte hülyam kafede bir falcı var denemek isterseniz eğer
00 YorumlaTellwe fal çok güzel bir site tavsiye ederim özellikle şenay45
00 Yorumla- Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl
https://www.kizlarsoruyor.com/ burayı takip ediyorum, güzel site.
00 Yorumla baktirmam geleceği allahtan başkası bilemez
10 Yorumla- +1 yıl
Nadir , eğlenmek amaçlı ..
00 Yorumla Astroloji & Burçlar konusunda 2,2b cevap paylaştı. Denk gelirsem belki , özellikle gidip uğraşmam .
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 705 cevap paylaştı. fala inanmam başkasının aklına ihtiyac duymam
00 Yorumla- +1 yıl
off eski kız arkadaşım çok meraklıydı.
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Senin var mı bildiğin
00 Yorumla hiç baktırmadım nefret ederım baktırmaktan da
00 YorumlaPek meraklısı değilim.
00 Yorumla- +1 yıl
Binnaz abla online kahve falı mı?
00 Yorumla - +1 yıl
anlamam o işlerden zaten inanmamda
00 Yorumla bizim mahalledeki kadın iyi bakıyor
10 Yorumla- +1 yıl
ilk defa senden duydum.
00 Yorumla faladresim tek geçerim muazzam bir site
00 Yorumla- +1 yıl
Şehrazat abla. Com Nur a baktırıyorum ben
00 Yorumla vay arkadaş siteye bak
00 Yorumlabaşka derdim mi yok :)
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
fala inanmıyorum falsız da kalıyorum.
00 Yorumla - +1 yıl
gaybı Allah bilir.
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
moralim bozuk olunca terapi niyetine baktırıyorum.
10 Yorumla - +1 yıl
aldanmaıyınnn
00 Yorumla Astroloji & Burçlar konusunda 501 cevap paylaştı. hayırrrr
00 Yorumla- Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl
derya abla var
10 Yorumla - +1 yıl
Fala inanmam sacma
00 Yorumla Meryem abla
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?