Erkek zaten tatliysa wc de bile tatlidir ha ortada bisey yoksa naparsa yapsin boşa. Bide zengin erkekler var onlarda yakişikli değil ama karizmatik ya da sempatik diye geçiyo halbuki cuzdanla sinirli
Ali Ağaoğlu zengin. Yakışıklı da değil, karizmatik değil, sempatik hiç değil. Kadınları aşağılayan bir varlık. Yani zengin olunca insan olmuyorsun. Parayla insanlık satın alınmıyor. Zaten paran için sana gelecek gelmesin. İşiniz daha kolay sizin. Kız sizin paranıza gelmeyecek bir kere.
Onlar kılıp arıyorlar. Onları bu kategoriye sokmak yanlış olur. Neden birlikte oldukları belli. Adam parasıyla gençliği ve güzelliği satın alıyor. Kadın para için güzelliğini ve gençliği sunuyor. Kar ilişkisi yani. İçinde duygu olmayan suni ilişkiler. Dünyanın en kötü adamı olsa bile bir kılıfa sokabilir kısacası.
Tamda böyle. Aşağılayan dediğiniz gibi erkekler oluyor. Ama kadinda resmen buna göz yumuyor ve kendini resmen aşagilanmak ve kullanilmak uzere kiraliyor. Bence özsaygisini kaybediyor.
Onların normal bir psikolojide olduğunu sanmıyorum. Çünkü biz böyle bir şeyi nasıl kabullendikleri anlayamıyoruz. Çünkü insan saygısını, onurunu kaybeder bu uğurda. Bence bir süreden sonra duyarsızlaşma başlıyor bundan kaynaklı.
Temelinde unutulmamiş bir aşk ya da aile sorunlari yasayanlarda genelde bu davranislara yoneliyor. Ama sonuc yine ayni noktaya ulasiyor aşağilik kompleksi
Bebek/çocuk bakarken, uyurken, uykulu hali, yemek yaparken, spor yaparken, utandığında, güldüğünde kısacası sevdiğim adamın yaptığı her şey tatlı gelir 😍
Çocuklar zaten sevimliler onlarla ilgilenince veya oyunlar oynayınca sevimli görünüyorlar. Bana göre bir erkeğin en tatlı olduğu hal kendisinin çocuk olduğu zaman büyüdükçe çocukluğun verdiği saflık ve masumluktan uzaklaşıyor. Çocuklarla oynayınca sanki içindeki çocuk yeniden dışarı çıkıyormuş gibi.
Öyle oluyor, çünkü toplum;ara geçiş olmaksızın bizi direk çocuk değilmiş gibi davranmaya itiyor. Ben her zaman insanları fazla yaşamış çocuk olarak görmeyi istiyorum. Ne yazık ki durum öyle değil. Söylediklerin romantik ve tatlı. Detayına girmediğin sürece bu düşünce ile mutlu olabilirsin ve ben detayları sevmesem de çok giriyorum. Umarım, çocuğunla çocuklaştığını gördüğün bir erkek tamamlanışın olur ve onun gözlerinde, seni, onu, sizi görürsün.
Her şeyin hayırlısı. Allah isteyen herkese nasip etsin. Detaylara girerseniz karşı cinsin sevecek tarafını göremezsiniz bazen o detaylarla kabullenmek gerekiyor.
@LaPrenses Yani siz girmeseniz bu KS'ye, biz hayata devam etmek için yeterli sebep bulamayıp intihar edeceğiz o derece yani. :D :P Sevap pointler için teşekkürler :)
@LaPrenses Prensesler bazen güzel olduğu kadar ukala da oluyor, bunu bildiğimden çok alınmadım. Ama merak etme, barışığız. : * Taam, bir daha ki soru da görüşürüz Laprensestaaa
Tabi edelim. Yeter ki reklamını yapip sevabimizi duşurmeyelim de mi? Hani ibadetinde kusurunda gizlisi makbuldur ya. Övünme araciymiş gibi kullanmayalim. Hani sen kullanmiyosun zatende öyle genel olarak söylüyorum
Yok abi henüz var evlenmeye. Çocuk sevmek için kendi çocuğun olmasına gerek yok ki. Başkasının çocuğu seven ilgilenen erkekler daha sempatik hem. Herkes kendi evladını sever nihayetinde. :D
Öyleyse çevre edin. Sevgilisi olan arkadaşların varsa onların kız arkadaşlarından yalnız olanları ayarlamalarını falan iste. Sanalda bakınma tabi ki :D
En İyi Cevaplar