Allah size göre Tanrı sanırsam anlatıldığına göre eşit merhametli, cömert ve büyüklük taslayanları sevmeyen iyi birisi olarak anlatılıyor böyle birisi size katliam yapmayı veya sizi diğer bütün ırklardan üstün görmenizi neden size söylesin ve Hristiyanıda Müslümanı ve Yahudiyide yaratan neden sadece yahudileri sevip diğerlerini öldürün desin ki çelişkiye bak insanın yazdığı ne kadar belli 900den Fazla peygamberi katleden lanetli ırka bak sen allah ne zaman öldürmeyi emretmiş uydurma kitaplarla gelmeyin buraya
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYahudileri bekliyen 3 büyük kehanet vardır 2 si oldu sıra 3 cu kehanette yahudiler ne kadar da Tel Aviv in üstünde Tevrat okusalar da güneş o güne doğacaktır , o güne , o güneşe , o gün İsrail ile savaşmak olan orduya selam olsun
https://youtu.be/LwtyDk7cr-Y
卐 卐卐 卐 卐卐 卐 卐卐 卐 卐卐 卐 Heil Hitler 卐卐 卐 卐卐 卐 卐卐 卐 卐卐 卐219 Yorumla
Soran+1 yılhala bu masallar ınana varmı?
- +1 yıl
Bunu en güzel zaman gösterecek ilk iki kehanet olurken rahattiniz sıra 3. ye geliyor
- +1 yıl
Parmağınız ile Tevrati okusanız da o gün gelecek ,
Mazlumun intikam aldığı gün çok çetin olur zalim için
Soran+1 yılsence yaradan tarafından ustun gorulmus bır ırk zarar gorurmu
- +1 yıl
Güzel bir soru lakin gözden kaçan bir nokta var Aynı yaratıcının sizi lanetlemesi
Mısır'da akillanmadiniz sabretti ,
Geldiniz Kudüs e orada azdiniz
Nebukadnezar i başınıza musallat etti
Hatta gittiniz ayağına kadar onu öldürmeden geri geldiniz , ne oldu Nebukadnezar Kudüs u mezbahaya çevirdi
İki dünya savaşı çıkardınız
Evren geniş , insanları satın alsanız , tüm ülke yönetimini ele gecirseniz diyelim evren geniş
Bakalım o gün Allah kimi , neyi seçer
Soran+1 yılbzıım ödülümüz bunlardı
“Aralarına seni dağıttığım milletlerin hepsini bütün bütün sona erdireceğim fakat seni sona erdirmeyeceğim.” (Tevrat, Yeremya, 30/11)
“Çok kavimler ezeceksin, ve onların kazancını Rabbe ve onların mallarını bütün dünyanın Rabbine tahsis edeceğim.” (Tevrat, Mika, 4/13)
“Ve seni sıkıştıranların oğulları sana eğilerek gelecekler. Senin ayaklarının tabanında yere kapanacaklar ve sana Rabbin şehri İsrail Kudüsü’nün Siyonu diyecekler.” (İşaya 60/14)
“Ve Krallar sana uşak ve Kraliçeler sana dadı olacaklar, yere kapanıp ayaklarının tozunu yalıyacaklar.” (İşaya 49/23)
“Milletlerin servetini yiyeceksin ve onların izzeti size geçecek.” (Tevrat, İşaya, 61/6)- +1 yıl
Güzel yazmış yazan
Lakin düşünmez mısın madem o kadar kutsal bir ırksınız
Nebukadnezar bir mezarlık bekçisi sıradan biri
Hani ne oldu size uşak olan krallariniz , hani ne oldu size dadı olan kraliceleriniz?
Soran+1 yılbunları yazan tek bır ksıı var herkesın yaratacısı
- +1 yıl
Biz İsrailoğulları'na Tevrat'ta şu hükmü verdik: "Muhakkak siz, yeryüzünde iki defa fesat çıkaracaksınız ve muhakkak büyük bir yükselişle yükseleceksiniz." (İsra Suresi, 4)[1]
- +1 yıl
Kitapta İsrailoğullarına şu hükmü verdik ki: “Doğrusu siz o ülkede iki defa fesat çıkaracaksınız ve çok kibirlenip böbürleneceksiniz.” (İsra Suresi, 4)
“Bu ikisinden birincisinin vakti gelince, üzerinize güçlü kuvvetli kullarımızı göndereceğiz ve onlar bütün diyarlarınızı kontrol altına alacaklar, bu gerçekleştirilmesi gereken bir vaattir.” (İsra Suresi, 5)
“Bunun ardından sizleri onlara galip getireceğiz, mallar ve çocuklarla size yardım edecek ve savaş halinde sayınızı artıracağız.
Soran+1 yılbikere olsun bızım kıtaba neden ınanmadınız ayetlere gercek olduguna
- +1 yıl
Soruma cevap vermedin
Hani ne oldu size uşak olan krallarınız , hani ne oldu size dadı olan kraliceleriniz?
O kadar övdüğün ırkı bir mezarlık bekçisinin katletmesi ilginç değil mi? Hiç mi dusunmezsin?
- +1 yıl
Siz fidneye donerseniz biz cezaya döneriz bu ayet tanıdık geliyor mu?
Soran+1 yılabd Şu an ısraıl usagı sıyonıtsler tarafından
- +1 yıl
Sadece o mu :)
Soran+1 yılbaska bariz guc yok
ama abd nın nasıl guclu oldugunu bılmıyorum yaradan tarafında bır vahıy falanda gelmedı onlara- +1 yıl
Sadece Amerika mı güldürme beni
Sence yeni dünya düzenine geçiş planımız ne onca idda varken - +1 yıl
İsrail oğulları ile aranızdaki savaş nasıl gidiyor?
Bu sefer hangi ülkeler de kendinizi göstereceksiniz? - +1 yıl
Cevap vermedin?
Peki
(17/İSRÂ-33: Haklı bir sebep olmadıkça, Allah'ın, öldürülmesini haram kıldığı cana kıymayın! Kim haksızlığa uğramış olarak öldürülürse, biz onun aile temsilcisini (kısas hakkını istemeye) yetkili kıldık. Ama o da “cana karşılık can” sınırlarını aşmasın! Çünkü (dinin verdiği yetki ile) kendisine zaten yardım edilmiştir.)04 Yorumla
Soran+1 yılguzel bır ayet ama ben tevrat ile sorumluyum
Soran+1 yıltabıkı ben sıyonıst degılım hosgoruluyum cunku hepımız aynı yaradana ınanıyoruz
öldürmeyi mi öneriyor şimdi bu ayet? şaşırdım gerçekten..
03 Yorumla
Soran+1 yılevet oyle dıyor
- +1 yıl
Hatta
Şöyle bir ayeti vardır
Size vaad edilen yer vardır orada 7 kavim onları öldürün , canları , malları size helal diye bu 7 kavim içinde Türkiye de var
( Ayeti yanlış hatırlamıyorsam )
Soran+1 yıl@KötülüğüNYükselişi “ bıze verılen ayetler
Aralarına seni dağıttığım milletlerin hepsini bütün bütün sona erdireceğim fakat seni sona erdirmeyeceğim.” (Tevrat, Yeremya, 30/11)
“Çok kavimler ezeceksin, ve onların kazancını Rabbe ve onların mallarını bütün dünyanın Rabbine tahsis edeceğim.” (Tevrat, Mika, 4/13)
“Ve seni sıkıştıranların oğulları sana eğilerek gelecekler. Senin ayaklarının tabanında yere kapanacaklar ve sana Rabbin şehri İsrail Kudüsü’nün Siyonu diyecekler.” (İşaya 60/14)
“Ve Krallar sana uşak ve Kraliçeler sana dadı olacaklar, yere kapanıp ayaklarının tozunu yalıyacaklar.” (İşaya 49/23)
“Milletlerin servetini yiyeceksin ve onların izzeti size geçecek.” (Tevrat, İşaya, 61/6)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
+1 yılBizdede kim olursa olsun oldurme der kurani kerim. Kimi insanlik vasfindan uzaklastirir kimi yakinlastirir. hosgoru dinidir ne de olsa
36 Yorumla
Soran+1 yılsaygı duyarım her dın ıyıdır
- +1 yıl
Oldurmyi emreden dini kitap midir yoksa insanlr kndi isteklrine gore keyflerine gore yaziklri safsata midir? Dini kitaplarin hepsi ayni mesaji verir normlde bu bir tezatliktir burdanda anlasilacagi uzere siz dine degil insanlrin egolarina inaniyrdunuz. deistlikten iyidir yinde
Soran+1 yılbunu senle tartısmak bıle bana gunah lutfen bunları soyleme kıtabım için
- +1 yıl
Senin kitabini si*kim tartismak gunah insanlari oldurmek degil oyle mi?
Soran+1 yılbız ısraılogulları sızden ustun ınsanlarız tanrı bızı sectı sızı degıl bana gerceklerı soylettırme burda
- +1 yıl
Senin gibi kendi yazdigina inanan insandan eig istemiyrm geri alablirsen al. Midem bulandi.
- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılsite cemaat evine döndü
eğer site sahipleri sizin gibileri isteseydi din kategorisi açardı ama bu platformda böyle şeylerin dönmesi çok abzürt bişey.
git prn videolarının altındaki yorum kısımlarına at daha mantıklı olur00 Yorumla
+1 yılBiz ortodokslar daha katıyız ama.
Bize cihat ilan eden boşnaklara
Srebrenica'da toplu kıyım yaptık.
Pravoslavlije ili smirt... ✌08 Yorumla
Soran+1 yılbızde İsrailogulları yız sızde ortadoks farketmez aynı dunyada yasıyoruz
- +1 yıl
Ulan serefsiz güzel kardeşim gelmisin bide boburlnip bunu mu soyluyrsun😲 si*kerim senin dinini senin canini alirlar ins. Bakalim nasil oluyr
- +1 yıl
Guzel degil se*refsiz kardedim degil pi*c orasi duzeltmisler
- +1 yıl
Queen şovun bittiyse podyumdan alalım seni... :)
Soran+1 yıl@Çakmaqueen ben nededımkı?
- +1 yıl
Sus lan
Soran+1 yıl@Çakmaqueen bak normelde ısraıogulları hepınızı öldurumemız lazım yaradan bunu ıstıyor ama bana gerceklerı soylettırtme
- +1 yıl
Şerefsiz
+1 yılDeğiştirildiği ne kadar da belli. Daha bu kitaplara inanan var mı?
138 Yorumla
Soran+1 yılbır yahudi buna ınanır sartsız bıze dıger dınlerle karıstırmayın
- +1 yıl
Bir kitap yazayım, ona da inanın. Zaten inandığınız kitap da insan ürünü. :)
- +1 yıl
Ayrıca gizliden çık her neysen. Korkak seni.
Soran+1 yılısraılogulları dıger tum ınsanlardan ustundur al buda ayetlerı
“Aralarına seni dağıttığım milletlerin hepsini bütün bütün sona erdireceğim fakat seni sona erdirmeyeceğim.” (Tevrat, Yeremya, 30/11)
“Milletlerin servetini yiyeceksin ve onların izzeti size geçecek.” (Tevrat, İşaya, 61/6)
Soran+1 yılsen su ayetlere bak ve sızın alcaklıgınızı bızım ıse secılmıs bır ırk oldugumuzu gor
“Milletlerin servetini yiyeceksin ve onların izzeti size geçecek.” (Tevrat, İşaya, 61/6)- +1 yıl
"İsrailogullari en alt ezij tabakadır."
Bak en alt ezik tabakaymıș.
- +1 yıl
;)..
Soran+1 yılen sevdıgım ayet bu
“Ve Krallar sana uşak ve Kraliçeler sana dadı olacaklar, yere kapanıp ayaklarının tozunu yalıyacaklar.” (İşaya 49/23)- +1 yıl
Niye pis misiniz ki ayaklarınız tozlu?
Köpeklere yalatalim. :D
Soran+1 yılşunuda duymusmuydun
“Allah’ın Rabbin sana miras olarak vermekte olduğu bu kavimlerin şehirlerinden nefes alan kimseyi sağ bırakmayacaksın. Allah’ın Rabbin sana emrettiği gibi tamamen yok edeceksin.” (Tevrat, Tesniye 20/16,18)- +1 yıl
Yok edin de görelim. Konuşmakla olmuyor. :)
Soran+1 yılbunlarda sızın için
EVRAT: “Onları ateş yakacak. Alevlerin elinden canlarını kurtaramayacaklardır.” (İşaya, 47/14)
“Senin hasımlarını ateş yiyip bitirecek (İşaya 26/21)
“Ve kavimler kirecin yanması gibi, kesilip ateşle yakılan dikenler gibi olacaklar.” (İşaya, 33/12)
“Hepsini Rab onunla vuracak ayakları üzerinde dururken etleri eriyecek ve gözleri çukurları içinde eriyecek ve ağızlarında dilleri eriyecek.” (Zekerya, 14/12)- +1 yıl
Çeneni kapatır mısın artık? Sorunlusun belli.
Soran+1 yılgordunmu üstüluk bu işte farkına vardınmı sımdı?
- +1 yıl
Evet beyninin boş olduğunun farkına vardım. :)
- +1 yıl
Şimdi sektirip gidebilirsin.
Soran+1 yıldunya bızım ıcın var o arap soyları bıze armagan olan yerlerde barınamıcak
- +1 yıl
Anca korkak araplara gücünüz yeter zaten. :)
- +1 yıl
Soy olarak sizinle aynı dedenin torunu olmaktan utanıyorum dedemiz ibrahimin adını kirletiyorsunuz.
Sizi kininizle birlikte öldüreceğiz aşağılık bebek katilleri sizi.
- +1 yıl
Allah'ın lanetlemiş olduğu bir kavimsiniz ve kendinizi insanlardan üstün görüyorsunuz.
Gözbebekleri yerinden çıkaracak bir azap size tesir ettiğinde Musa Aleyhisselam'a inanmayan firavun gibi pişman olacaksınız.
Ama artık dönüş yok.
- +1 yıl
Doğrusu seninle aynı dedenin torunu filan değilmişiz senin annen yahudiymiş yani git kumda oyna kendini yahudi filan da zannetme hadi abicim bir tarafına çöp batmasın.
- +1 yıl
Kendi kimliğinle dinini savunacak cesaretin yok gelmiş buraya bozulmuş osuruktan yazılar atıyon ayet diye.
Allah'ın ayetlerini yalanları ve peygamberleri haksız yere öldürenleri (yani yahudiler) elim bir azap ile müjdele onlar için bir dost ve kurtarıcı yoktur.
Ali imran 21 .
Hadi sektirgit şimdi.
Soran+1 yıl@Siyah_atlı_prens ula sızı öldürmek bıze sevap ıken ne konusuyorusunuz hala
- +1 yıl
Tamam gel de öldür. Adres vereyim mi?
Soran+1 yılne adresı top yekün hrıstıyan muslumun deist kım varsa hepınız
yaradanın hükmünü kımse degıstıremez- +1 yıl
Hadi bir sektir git artık canım ya. Vallaha gına geldi bak.
Soran+1 yılama merak etme asıl dusman sız degılsınız o dinsiz Amerika
- +1 yıl
Adresi verelim gelmiyorsanız siz adresi verin biz geliriz. Allah kafirlerin kalbine korku müminlere ise cesaret vermişdir.
Kalbindeki korku aklına gelince ne demek istediğimi anlarsın hadi kuma.
Soran+1 yıl@Siyah_atlı_prens bzıım adres bellı İSRAEL arkana o dinsiz amerıkayıda al gel
- +1 yıl
İsraeli bırak şimdi Türkçe konuşuyon Türkiye'deki adresi söyle sen ;)
Soran+1 yıl@Siyah_atlı_prens ben turkıyede degılım
- +1 yıl
İsrail seni içine de almaz seni yahudide saymaz çünkü onların kurallarına göre annen başka biriyle evlendiği için onların dininden çıkmış bir haindir sende bu hain ilişkinin meyvesisin önce seni öldürürler gitte gör ebeni. G e rizekalı seni trollüyon tamam ama biraz üslubuyla yap.
Soran+1 yıl@Siyah_atlı_prens lan ben bulgarıstandayım israide degıl turkıyedede degıl
- +1 yıl
Kızım bir sektir git artık.
- +1 yıl
Bulgaristan'ın neresi?
aynı kuran ayetleri gibi hoşgörüsüz ve acımasız.
29 Yorumla
Soran+1 yılbızım ayetler sadece bızı baglar evrensel degıl
- +1 yıl
nisa 34: 'kadınlarınızın serkeşliğinden korkunca onlara öğüt verin, onları yatakta yalnız bırakın, dövün onları. fakat itaat ettikleri takdirde de aleyhlerine bir sebep araştırmayın, şüphe yok ki allah çok yüce ve büyüktür.'
ahzab suresi 50. ayet:ey peygamber! biz sana mehirlerini verdiğin eşlerini, allah'ın sana ganimet olarak verdiklerinden elinin altında bulunan kadınları; seninle beraber hicret eden, amcanın kızlarını, halalarının kızlarını, dayının kızlarını ve teyzelerinin kızlarını sana helal kıldık. ayrıca, diğer mü'minlere değil de, sana has olmak üzere, mehirsiz olarak kendini peygamber'e bağışlayan, peygamber'in de kendisini nikahlamak istediği herhangi bir mü'min kadını da (sana helal kıldık.) mü'minlere eşleri ve sahip oldukları cariyeleri hakkında farz kıldığımız şeyleri elbette bilmekteyiz. bütün bunlar, sana herhangi bir zorluk olmaması içindir. allah çok bağışlayıcıdır, çok merhamet edicidir.
hayat peygamberlere güzel. - +1 yıl
Kadınlarınızın serkeşliģinden korkunca onlara öğüt verin diyo hemen pata küte dalın demiyo eğer itaat etmiyorsa yatağında yalnız bırakın onları dovün derken dövmenin de kuralı var eller omuz hizasına getirilir ve ikaz amacı ile vurulur ayeti alıyorsun peygamberin hadisini de alcan o zaman buyuruyorlar hanımını döven erkekten kıyamet günü şikayetçi olurum bunu da gör
+1 yılKuran haric diger kitaplar degistirilmistir, kuran neden degistirilmiyor sonsuza dek Allah tarafindan korunacaktir.
00 YorumlaKeşke Tevrat değiştirilmeseydi onuda okumak isterdim
00 Yorumla
+1 yılAşığım sana. Benle evlen. Trollük öğreteyim sana bu seviye hoş değil.
00 Yorumla
+1 yılTürkiye yi bırak dünya da bile Yahudi sayısı çok az. kesin İsrail de yaşıyor bu kız.
00 YorumlaSana bir soru yahudiler ile müslümanlar arasındaki fark nedir?
00 YorumlaAma senin kitabın hak kitap değil tahrif edilmiş
222 Yorumla
Soran+1 yılhayır hak tabi nerden cıkardın bunu
Soran+1 yılınanmıyorum dedıgıne benım peygmberım Musa
Soran+1 yılŞu an bunu konusmam bile lutfen
Soran+1 yılkonusmam bıle gunah bunu Şu an
Soran+1 yılkudus te jerusselam ın yanıda aglama duvarı
Soran+1 yılsızın camii gıbı
Soran+1 yılİsrailogulları na cok katı bır dın geldı bunun farkındayız zaten
Soran+1 yılisraıloglu degılım
Soran+1 yılmusevi
Soran+1 yılyaradanın bıze gonderdıgı ayetler bunları nasıl bırakayım
Soran+1 yılnerden bılıyorsun bızım kıtabın bozuldugunu
Soran+1 yılıyı geceler
Reklamina bir son ver
10 Yorumla
+1 yılSizi gidi müşavirler sizi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılALLAHIN yazmadıgı kelimelere baglısınız anca...
24 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏
Cevap sahibi+1 yılha bu arada kendi sözleriniz olmasına ragmen ilginctir baglıyız dıyorsunuz
öldğrmeyeceksin dıye yazmısınız çoluk çocuk öldürüyorsunuz
kendi sözünüze bile bağlı değilsiniz- +1 yıl
Daha dazla vurma yazık müptezele 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yıl@ogunberk41 ALLAHın lanetlenmiş kavimmi diyim gecip gideyim
Kuran dada öldürmeyeceksin diyo
01 Yorumla
Soran+1 yılayetler budur bızım üstünluk ıle ılgılı
- Kişilik & Karakter konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılInsan eliyle yazilmis kiyaba mi?
016 Yorumla
Soran+1 yılarkadasım senle bunu tartısmam bıle gunah lutfen
- +1 yıl
Dogustan yahudi deilsen kimseyi kandirma yahudiyim diye
Soran+1 yılanne yahudı bende yahudı oluyorum
- +1 yıl
Babani öldur o zmn 😹😹
Soran+1 yılolmaz baba olmaz
ama ustune alınma sadece oylesıne dıyorum senı öldürürsem cennetın kapısı bana açılır
ama ben hıc bır ınsanı öldüremem- +1 yıl
Hee Benim gibi poncik birini oldurcen sonra cennete gidicen hadi 😹😹 buna sen bile inanmiyosun yuzde 90 trolsun zaten
Soran+1 yılben ısraıloglu degılım he yanlıs anlasılmasın
- +1 yıl
Sonradan yahudi olunmaz ki
- +1 yıl
Irkin yahudi olucak
- +1 yıl
Onlari tanimiyosun galiba sonradan musevi olanlari 2. Sınıf insan muamelsi gosterirler
Soran+1 yıl2 tür yahudi var anne ve babası yahudı olan bunlara İsraılogulları denır
bırde sadece annesı yahudı olan var bunlara musevi denır- +1 yıl
Diger insanlar musevi olamaz mi yani😹
Soran+1 yılhayır sadece dunyada bır ırk odullendırıdı cunku bu ayetlerle baskası olmaz
Hangi birisi mantikli bunlarin bidusn bakalim
Soran+1 yılhepsı tabıkıde yaradanın cumlelerı
- +1 yıl
Yaradan zavalli aciz masum bir hayvana eziyet etmek oldurmek insan oldurmus kdr gunah derken insan oldurmek insanligi oldurmek gibidir derken nasil olurda diger dinden insnlari öldurmek bu kdr kolay olabilir Eger baska dine inaniyorsa bunun cezasini vermek tanriya mi duser insana mi
Şiddet içeren bir din bana göre degil
01 Yorumla
Soran+1 yılevrensel bır dın degıl bıze aıt zaten
+1 yılhiç yahudi bir kızla beraber olmadım
00 Yorumla
+1 yılBiz müslümanız çok şükür
05 Yorumla
Soran+1 yıltamam bısey demedımkı
- +1 yıl
Şimdi senin gibiler hala tevrattan mı sorumlu sence?
Soran+1 yılbızım ıle sızın ayetler cok farklı ornegın bu ayetler sızde yok benzerıde yok
Lan denyo seninle hiç tartışamam neye inanıyorsan devam et.
Soran+1 yılbak ayetlerı gordunmu budur işte üstünlük
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat