Bazen ne kadar olumlu düşünürsem düşüneyim şüphe duyacağım tavırlar rahatsz ediyor beni...

İnanlar artık öyle bir maskenin altına girmişlerki maskeyi çıkarsalar bile altından farklı bir maske çıkar olmuş... hayatı oyun kendilerini oyuncu sanıyor bazıları ama bu herkes aynıdır demek anlamınada gelmez elbette...
Seyyah a yazdığımı gördün mü ondan işte 😕
Her profilde insan var malesef bir dediğii bir dediğini tutmayan ve bir yaptığı bir yaptığını tutmayan insanlardan uzak durmak en doğrusu...
Çok haklısın
Asla göründükleri gibi değil
Aynen 😕
Rica ederim 😊
Çoğu değil kuzum ya. Atalar boşuna dememiş karpuzun alası dışında, insanın alası içindeymiş balım
Aynen canım heran bir ayu çıkabilüü
Cevap
12Cevap
Hiç bir şey dışarıdan bakıldığında görünen gibi değildir, hakikati öğrenmek için katılımcı gözlem gerekir.
İnsanlara şaşıyorum dış görünüşe bakarak insanların hakkında fikir sahibi olabiliyor ve yorum yapabiliyor ve ona göre tavır alabiliyorlar
Sahte yüzler görmekten yoruldum abi😕
Aynen canım bende öyle ama yapacak bir şey yok dünya böyle bir şey işte kendisi sahte olduğu için içerisindekiler de sahte oluyor.
Sadece çevremizdekiler de değil kendi kanımızdan olanlar bile yüzünde maske ile dolaşıyor herkes iki yüzlü bu dünyada bütün ilişkiler çıkar üzerine kurulu eskiden üzülürdüm neden hiç arkadaşım yok neden olmuyor diye etrafıma bakıyordum herkes kendine bir dost edinmiş bende mi bir sorun var acaba diyordum çok mu kötüyüm diyordum sonra sonra yaş ilerledikçe bir şeyleri tecrube ettikçe hayatı ve insanları tanıdıkça hatta içinde yaşadığım ve gurur duyduğum vatanın bile ne kadar sahte olduğunu yalnız kalıp düşündükçe öğrendim ki kimsenin ardını pudralayıp bezlemidiğim içinmiş bu dünyada hiç bir şey bize anlatıldığı gibi değil herşey menfaat üzerine kurulu sadece insanlar değil ülkeler milletler bile çıkarı doğrultusunda hareket ediyor bu da demek oluyor ki dünyada gerçekliğin emsali insan sayısı parmakla sayılacak kadar az
Herkes diyorki!
Bu sitede kimseye güvenme burda herkes kaypak ben bunun tam tersini düşünüyorum çünkü burda reelde aradığını bulamayan insanlar ile dolu olmayanlar ise iki konuşmada kendini belli ediyor zaten hayatım boyunca çevremde edinemeğim dostlukları burda edindim.!
Hee adisi var mı var ama reelde oldugundan daha düzgün insanlar var burda bu sitenin adı değişmeli bence KizlarSoruyor değil biraz uzun olacak hayattan umduğunu bulamayanlar soruyor olmalı
Oyyyy açıklamalarin için teşekkür ettim abim😊
Rica ederim canım bende teşekkür ederim :)
Herkes göründüğü gibi olsaydı..
Kötü insan olmazdı..
#Vesselam
Kız yanımda saydırıyor sonra bakıyorum can ciğer kuzu sarması ben iptal...
Allah ıslah etsin
Aminn
göründüğü gibi görünen insan çok az... herkes menfaat peşine düşmüş... altıncaı hisse güvenmek gerekir... ben mesela koç olarak çok güvenirim ya severim ya sevmem birini...
Hiç kimse göründüğü gibi degil. Benden içeri kaç ben var..
Hayır. Her zaman bastırdıkları bir yanı vardır açığa çıkartmadığı/istemediği.
Hayır genel de göründüğü gibi olmuyor bazı insanlar
insanlar hicde gorundugu gibi degiller artik denenere oldu toplum ne yazikki...
Göründükleri gibi olmayanlar hiç olmasın daha iyi.
asla öyle değiller tasdik edip onaylandı
Hayır hepsi benim gördüğüm gibi.
hiç bir insan göründüğü gibi olamaz.
Geneli değil. Sahte maske ücretsiz..
Bazi insanlar sır gibidir göründügü gibi degildir
Öyleler. Fazlası var eksiği yok.
Değiller
Hayir degiliz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar