Bir kadın nasıl olursa ona çok zarifmiş diyebilirsiniz? Zarif biri olmak için giyim tarzı önemli midir yoksa karakterde midir?
#Mademoiselle88💞
#Mademoiselle88💞
Zarif kelimesi bana ince, kibar gibi bir şeyi anımsatıyor ya. :D ''Aaaa çok zarifsin'' gibi bir şey deyince, çok kibar, hanımefendi birisi yani.
Böyle tiki konuşan, artist tavırlarda olanlar zarif olamaz örneğin.
Öncelikle kişilik, nerede nasıl hareket etmesi gerektiğini bilen, konuşmalarıyla, tavırlarıyla ve kişilerle olan etkileşimiyle.. sonrasında giyim, girdiği bir ortama ayak uydurabilecek şekilde bir giyim
Güzel, hoş, albenili olan kadınlara zarif denilir. Audrey Hepburn zarif bir kadın.
www.sosyolife.net/.../audrey_hepburn_1-1024.jpg
karakteri, konuşması, haraketleri, düşünceleri ile kendini belli eden , bakımlı , giyimi iyi bir bayan zariftir.
Cevap
47Cevap
Öncelikle dış görünüşüyle elbisesi, çantası, ayakkabısı ve kıyafetine uygun aksesuar larıyla. Yeterli mi? hayır tabi ki konuşma üslubu, kullandığı cümlelerde ki kendinden emin halleri, gülümsemesi yerinde davranışları, bakışlarında ki güven duygusu evet seni dinliyorum dikkate alıyorum! İfadesiyle yoğrulmuş bir karaktere zarif hoş kibar bayan diyebiliriz 🙈
Kendi duvar sözümü paylaştım ama yazmak yerine sorun olmaz dimi :)
Teşekkürler 😊
Giyim çok önemli asıl giyinen kadın zariftir konuşma üslubu hayat görüşü saygılı anlayışlı olması hassas bir kalp yeri geldiğinde eğlenmeyi espri yapmayı bilen bir kadın
Asalet karakterin zarif olmasıdır, zarafet denince aklıma gelen de giyin kuşamla olur sade ama ağır bir elbise minik ama değerli takılar.. güzel bir bakış her şeyin konsantre olması gerek yoğun😂
bir nil kara ibrahim gil mesela, ya da bir burcu esmer soy bence zarif bayanlar bbunun güzelliklede alakası yok akrep nalanda cok zarif mesela bence
Kişilikle alakalı duruşu konuşması tavrı adabı insaniyetiyle olur ve bakımlı temiz sessiz sakin hanım hanımcık olmasıyla
yüz ifadesi.
tavirlari.
giyim tarzi.
kültürlü olmasi.
olgun olmasi.
zekice davranmasi.
kisilikli olnasi.
vsvs
Konuşmasını, oturup kalkmasını ve ortamına göre giyinmesini bilen kadın zarif bir kadındır. Vücüt şekliyle zerafetin alakası bile olamaz.
her alanda nazik olan bayana zarif derim ben. otururken kalkarken yatarken uyanırken ya da yataktan seni uyandırmak için doğrulurken işte hepsi dir.
Fotografındaki gibi duranlar hiç zarif değil
ne o öyle eyvallah der gibi 😕
Kahkaha attım..😂😂
Hahaha🙂))
Yok hayır Türk kanallarını izlemiyorum..
Peki teşekkürler..
Karakteri konuşması yani ananem gibi bir hatuna herkes zarif derdi, çokta haklılar.
Konuşmasıyla daha ön plana çıkar bu tip kadınlar. Onun dışında giyim tarzı da o etkiyi bırakmada önemli.
Aşırıya kaçmadan giyinen, bakımlı, hafif makyajlı, terbiyeli İstanbul hanımefendileri 😂
Squat yapan bir kadına zarif derim ben. Hatta evlenme teklifi bile ederim üzmem 😄
Giyim, konuşması, yürüyüşü, oturup kalkması, cazibesi ve tarzıyla belli olur
Giyim, yaklaşım, karakter
Ve kişilere mesafe koyabilmesi tabikide
Giyim tarzı oturması kalkması konuşması bakışı bile etkilidir bir insana zarif diyebilmek için.
Zarif dediğin böyle olmalı
Giyim tarzı konuşması ve hareketleri.. 3 üünde örtüşmesi gerek
El ve ayak bilekleri zarif olan kadın baştan aşağı zariftir. Bütün vücut dengesi altın oran bileklerde ki o zarifliği sağlayan şeyler
İstediği kadar zarif giyinsin kelle paçayı gömdükten sonra nörüyon ağa diyen kız zarif olama karakterde zariflik asillik olmalı
karakterle alakalı bir durum. Nezaket ve kibarlikta buna dahildir.
Zayıf, ince yapılı, şık giyimli, temiz, güzel kokan, alçakgönüllü ve kibar
giyimi, tavırları ve ses tonuyla kendini tamamlamış kişiye
Giyim Falan Zaten Olacak da Luxury Bir Mekana Davet Edip Yedirip İçirin Hesabıda Ödedim Der Bu Bir Zariflik dir
Sigarası alkolü olmayani küfür etmeyen argo konuşmayan, dövme yaptırmayan, bir kuğu gibi olana zarif derim
Model olarak survivor Bernayı gösterebilirim. Sadece zarafet konusunda. Tabi ki bir çok kişi var ilk aklıma gelen oydu.
zarif olmanın giyimle alakası yoktur. beden dili hitap şekli ile alaklalı
görünüş çok etkili ama davranışları hareketleri belirler zarifliği
topuklu ayakkabı giyerse tamamdır
bide küfür etmeyecek
Kıyafeti cicili bicili olacak ve bakımlı olacak. Konuşması da kibar lütfen
Demeye gerek yokki. O içten gelen bir asalet
Her ikiside uyumlu ve düzenli olmalıdir
Zariflik eğitim, bilgi ve kültürle olur..
Sanirim vucud hatlarla ilgili. Ince kirilgann..
Konuşması, giyim tarzı ve duruşu belli eder
bakımlı, kibar, ince sesli düşünceli...
Beden diliyle alakalı
hal hareket ve kendini ifade etme biçimine göre
zayıf kibar ve yatakta köle olmalı
Kıyafet ve elbise çok zarif gösterir..
El ve ayak bilekleri ince olan
karakter meselesi bence..
ince düşünebilen..
giyim, davranış ve düşünceli olması
Nerde nasıl davranması gerektiğini bilmeli
Güzel giyimli ve kibar bir kadına