bu hayatta yasamaktan zevk almasini bilmiyen bir benim heralde =( esimi cok seviyorum hayatimi o ve onun hocileri eylenceleri uzerine kurmussum sanki sadece dunyada tek o insan varmis gibi davraniyorum kendime dair herseyi unuttum zevk aldigim kendim icin yaptigim hicbirsey yok bunun farkindayim ama bunun icin durda diyemiyorum kendime..bircok seyden vazgectim hayatimin duzenini degistirip taa yurtdisina kadar geldim esim icin ve simdi bos bos Allahin bir kulunun bile olmadigi bir yerde butun gun evde takiliyorum ha esimle beraber arada ciktigimiz gezmeler disinda hayatimda olagan birsey yok ..ole bir hale geldim ki esimi herseyden kiskanir oldum cunku ugrastigim ilgilendigim tek sey o kardesinden ailesinden bile..benimle az ilgilendiginden kaynakli tabiykide..onun bir hayati arakdaslari eylene bildigi hobileri zevkleri var artik onun saplantisindan kurtulup bende onun disinda baska seylerle ilgilenmek istiyorum ama bunu yapamiyorum..eskiden eylenceli gulmeyi seven biriydim simdi ne konusuyorum ne guluyorum uzun sure oldu gulmeyeli,zaten bir esim var onunla da cok az konusuyoruz iki yabanci gibide diyebiliriz..nerden baslicam ne yapicam hic bilmiyorum ..geri donusu olmayan yerlerdeyim
Güncellemeler
+1 yıl
yazim hatalari cok olabilir cunku bir anda yazip yolladim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar