Kaynanam kocamla aramizi gizliden gizliye bozuyor:((

oncelikle erkeklere soyluyorum allah askina evlenince karinizin yerini bilin annenizin ve karinizin yerini karistirmayip ananizi herseye sokmayip karinizin kiymetini bilin bu en onemlisi...benim kaynanam bana fark ettirmeden benimle iyi gecinip kocamla arami bozuyor bunu eni sonunda anladim beni arada sirada gizlice kotuledigini biliyordum fakat dusunuce tamamen aramizin bozuk olmasinin sebebini anladim benim kocam bana karsi hic boyle degildi yanlis bir sey varsa hemen karsimda yutkunur dili dolasirdibu kadin onu dolduruyor simdi kocam adam akilli konusmuyor bile benimle meraba meraba sadece bune yapacagim bilmiyorum cok mutsuzum sakin kocanla konus falan kaynananla konus falan demeyin bunu yapamam sizce nasil davranip olayi alehime cevirmeliyim inanamiyorum yaaa bana taktik verin allah askina ltf.dua falan varmidir bunun icin tecrube eden var mi aranizda bu kadin yemin ederim iki oglunu ozelikle bir de kocasini elinde oynatiyor bana yardim edin artij esimin konusmalarindan da anliyorum anasinin doldurusuna geldigini ltf.yardimci olun
Kaynanam kocamla aramizi gizliden gizliye bozuyor:((