Erasmusu arkadaş edinemeden bitiriyorum, ne yapmalıyım?

Aslında nasıl bağlayacağımı bilemiyorum, buraya bunu yazmamın sebebi bile bu durumu konuşup paylaşabileceğim tek bir arkadaşımın dahi olmaması. Erasmus için 4 aydır Avusturya'dayım, tabii ki arkadaşlarım oldu ama hiçbiri ile çok samimi olamadım, herhangi bir arkadaş grubunun içine giremedim. 3'lü 4'lü gruplar oluştu, bir yerlere gittiler beni kimse davet etmedi. Ben isterdim ki kafama esince gidip kalabileceğim, özleyeceğim, sürekli iletişim içinde olacağım yabancı arkadaşlarım olsun. Gezilerimi ya yalnız yaptım ya da Türkiye'den gelen bir arkadaşım ile buluştum. Oysa böyle hayal etmemiştim, partilere filan gidiyorum ama ben aslında arkadaşlarım olsun gezeyim kafasındaydım. Maalesef beklediğim gibi olmadı, İngilizcem yetersiz kaldı çok fazla muhabbet edemedim insanlarla, nasıl samimi olabilirim bilmiyorum. Kendimi çok yalnız ve dışlanmış hissediyorum. Facebook'a fotoğraf koyduklarında anlıyorum bir yerlere gittiklerini bu da zoruma gidiyor çünkü partilerde hep yüzüme gülüyorlar. İnsanlar ile samimi olamamamın sebebi kilom aslında ama kilolu olup onlara dahil olanlar da var bunu nasıl başarıyorlar sizce? Kendime güvenim nasıl gelecek? Gerçekten bir arkadaş grubuna dahil olmak için ne yapmam lazım?
Erasmusu arkadaş edinemeden bitiriyorum, ne yapmalıyım?