Şekerim almanyada doğdum büyüdüm. Sizin bu avrupa almanya sevdanizi hic anliyamadim. Adamlarin surati robot gibi. Hic bir samimiyetleri sıcaklıkları yok. Yolda kurallari ihlal eden anasini babasini görseler bebe gibi hemen polise sikayet ederler. Komsularimin hepsi yasliliginda evde öldükten 1 hafta sonra bulundu. Aile ici sıfır. Ve almanlarin sevmedigim bir huyuda kendilerini gercekten bir nok saniyorlar. Yasamdan zevk almasini bilmiyen gerizekalilar. Bayrak sallamasini biz türklerden ögrendiler. Gecenlerde düğün leri vardi korna calarak geciyorlardi😂 adamlara kornali konvoyu bile ögrettik. Yanisi sekerim özenilecek bir boklari yok. Kötlerini yikamiyan kokusmus varliklar. Ayroca o cektigin kozmetik ürünlerinin hepsi kücük bir magazanin ürünüdür. Piyasanin en adi ve ucuzu ☺
Diline yüreğine sağlık 😀 hem senin sayende Almanların ruhsuz bir millet olduğunu yeni öğrendim. 😀 bu ruhsuz arkadaş da bunlara hayran kalmış. Artık neyine hayran kaldıysa 😀
refah seviyesi yüksek tabi. akin alman iç savaşını yahudi düşmanlığını nazileri unutacak değilim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Milli takımın yarisi yabancı. Üretilen arabalarin fabrikalarindada cok yabanci var. Almanyada almanlardan fazla yabanci (türk, bosnak, Arap, polon, rus vs vs) var. almanyada yabanci olmasa ekonomi cöker.
En İyi Cevaplar