Hazır cevap kızları sever misiniz?
Erkeklerin İç Sesi (@erkeklerinicsesi)'in paylaştığı bir gönderi (5 Haz 2017, 08:49 PDT)
Erkeklerin İç Sesi (@erkeklerinicsesi)'in paylaştığı bir gönderi (5 Haz 2017, 08:49 PDT)
Yani sohbet güzel oluyor evet severim ama kafam bozuksa dırdır ediyosa ben sinirliyken hazır cevapsa uçan tekmeeee
Uçan tekmeye karşıyız
Dırdıra bizde canım :) hazır cevap güzel ama bir yere kadar :)
Ya vuramayız da uçan tekme atmak isteriz :)
Evet hasin kizlari severim ajhsjss
Bir adet haşin siparişi var. Hazır olunca göndeririz. :D
Tamam kajsjsj
Evet severim ben 😄 Mesela sen oylesin. Ve ne zaman birine laf soksan goloololilolo diyorum 😂😂😂
Teşekkürler canım sen de öylesin :D
Yerim kii 💕💕
😍😍😘
Onlar arasında ben de varım, erkekler pek hoşnut olmuyor bu durumdan
Onu onlar düşünsün sen devam et böyle :D
Cevap
21Cevap
Örseleyecekse sevmem :D
adam akıllı olsun seveyim :D
sevmeye hazırım :D
seviyoruuuuuum
hop! sevdim :D
Seni evlendirelim cidden yalnızlıktan çok sıkılmışsın sen :D KS'de izdivaç oluşturuyorlarmış git kriterini söyle gel. Kısmet falan çıkar belki :D
:/ evliyim lan ben :/
ben sordum onu zamanında müslümanım diyenler bile kabul etmedi 2. evliliği :D
evlenmek istemiyorum artık :D
Evli misin boşandın mı bir karar ver önce :D
ben hiç boşandım demedim ama eşimi aldatmamak için boşanmam söz konusu...
Sen kendin dedin ayrıldım diye eski yorumlarda neyse ben yanlış anladım heralde eşinle tatile çıkın çıkın biraz vakit geçirin öyleyse :D
yarı tatildeyiz :D
paydos edince yanına gideceğim :D
Allah geçim versin :D Boşanmak kolay olan :)
amin :)
da... vermiyorsa demek ki :D
Sen gönülden iste verir. Allah geçim versin. Amin :)
gönülden istediğim şeyler var hem de can'ı gönülden :D ama vermiyor :D
Demek ki hayırlı değil vermiyorsa.
:D vermediği her şey hayırlı değil mi demek :D bu mantıkta bakacak olursak yaşanan tüm olaylar da hayırlı demektir ki çok mantıksız çünkü zulüm gören insanlar var...
Onun bu konuyla alakası yok. Vermediği ikinci eş mi?
zamanında onun için de dua ettim başka şeyler için de dua ettim
mesela çok zengin olup fakirlere yardım etmek için de dua ettim ama hayırlı değilmiş demek ki kabul etmedi :D
Zengin olmak için bir şey yap öyleyse. Ayrıca niyetini senden daha biliyor Allah merak etme.
Allah'ın niyetimi benden daha iyi bildiğini biliyorum sorun da burada zaten niyetim gerçekten halisti ama zaten ne derler duayı kabul etmiyorsa daha iyisini verecektir :D
Tabi ki
tabii ki öyle diyecekler :D yoksa kim inanırdı ki :D
İnanmıyorsan dua etme. Kimse sana inan diye boğazına yapışmadı.
ben de dua ediyorum :) niye etmeyeyim :D
hem de tüm müslümanlar için ediyorum :)
Bazen inanmıyormuş gibi konuşuyorsun anlam veremiyorum. Ateistsen zaten bu konuda konuşmayız ama inançlı birinin bu lafları etmesi de abest yani.
karışık biraz oralar :)
Hazır cevap kızları değilde hazır olan yemekleri çok severim ben 😊😊😊
Bende seviyorum da daha bulamadık yemek hazırlayan birini :D
O zaman kendin hazırlamaya başla bu gidişle ölene kadar bekliyeceksin :D
Sofrayı sen kuruyorsun kurana ihtiyacın yok işte :D
Onu eşine söyleyeceksin :D
Bende burda dert yanma eşine söyle haberi olsun diyorum. :D
Burda dert yansan ne olacak. Derdine çare bulman işin eşinle konuşman lazım dedim. :D
severim karsimda cümle kuramamalarini hazır cevapların küçük femi
Senin karşında cümle kuramayan oluyor mu :D
Farketmiyorsa sana çokta sıkıntı yok öyleyse.
Hazır cevap yanında olamaz diye şart yok o yüzden senin açından sıkıntı yok dedim ne dememi bekliyordun anlamadım :D
Ne dediğini anlatamıyorsun demek ki :D
İlginç ilk yorumla son yorum arasında gelinen nokta :D
Hadi ama hazır cevaplar senin karşında cümle kuramıyordu olur mu :D
Belanı mı :D
Allahtan kaçamazsın tabi kullarından belki :D
Geçen gün hakaret etmedim o zihniyette olanlar için düşüncemi söyledim. Alınganlık etmenize gerek yoktu. Siz kendinizi biliyorsunuz zira :D
Evet o zihniyettekiler için söylediğimi düşünüyorum ama öyle biri değilseniz alınmayın üstünüze
eyer başkasına hazır cevap verip lafı sokuyorsa tamam ama bana laf sokmaya çalışıyor o çok zor çünkü çok iyi laf sokarım hazır cevap bir kız vardı bana laf sokmaya çalıştı ama nafile
Kendim hazır cevap olduğum için karşımda biraz şapşallaşıyorlar açıkçası :)
Görselde ki çıksa karşına :D
Görseldeki feciymiş :) Ama neyse ki rahatım , bana denk gelmez :D
Gelmezse sıkıntı yok tabi :D
Gelirse de sıkıntı değil elbet , gerekli cevabı alır diyeceğim , ama ben lütuf gösteririm , kalp kırmamak gerek :)
Tabi canım kalp kırmamak gerek ama eğlence amaçlı söylendiği belli :D
"Erkektir nasıl olsa alınmaz" görüşü var genelde kızlarda :) ama gel gelelim cinsiyetler tam tersi olsaydı burada , o zaman ağlamalar kırılmalar görürdük :)
Erkeklerde kırılır niye kırılmasın kalbi yok mu? Ben sadece olaya ciddi bakmadım :D
Ciddi bakılacak gibi değil zaten :) Biri birine laf sokmuş sadece :) Bizim ailede bile yemek masasına otur delik deşik oluyor insan :D Neyse ki 3 ayda 1 birlikte yemek yiiyoruz :D
Aile üyeleriniz seviyor demek ki laf sokmayı :D Bazen eğlenceli oluyor da ayarını bilmek gerek :D
Aile üyelerimin maşallahı var , hele annem bir laf sokar 3 gün sonra anlarsın o derece profesyönelleşmiş artık :)
Annenden ders alsın millet. Merak ettim doğrusu :D
Merak edilecek gibi değil , kulaklarını filan tıkaman lazım yanında iken , zira laf sokar , biraz gözlerinin içine acıyarak bakar. Ne kadar acı çektirdiğini görmek onun için hayattan aldığı 7 zevkten biri. Sonra kurbanın "Kıvırmalarını" gözlemler :)
Ayy anneni çok merak ettim. Annen resmen zevk alıyor bu durumdan. Laf sokan olunca eğlenceli oluyor anneniz çözmüş bu işi :D
Aynen işte zevk alıyor , belki dedim ki menepozdan sonra insanın gerçekten kendi varlığını dayandırıp tatmin olduğu duyguları birşey üzerine kurması gerekiyor o yüzden laf sokuyor. Ama eve gidince "Üvey baba" dizindeki "Lamia" gibi hissediyorum kendimi :)
Annenize karşı acımasız mısınız yoksa anneniz bu konuda ciddi anlamda uzman mı? . D
Uzman , sahurda "Yürek " yer kendileri :)
Ciddi anlamda merak ettim kendisini :D Dozunu ayarlaması gerekiyor size göre sanırım :)
Onun evinde isek dozu "Kendisi" ayarlar :) Aslan kafesinin içini merak ediyorsun sen, çok tehlikeli :)
Bilmiyorum anneniz merak uyandırdı bende anlattıklarınızdan dolayı :D
Yani tanıştırsam sana çok "Asil" davranır , zamanla lafları yemeye başladıktan sonra "Noluyoz yaa" moduna geliyor insanlar , kuzenimden biliyorum , kendine gelememişti :)
Aşağı-yukarı anladım ben. Annenize ondan hazır cevap gelin getirin. Siz rahat eşiniz rahat :D
Önce "Gelin" i bir hak etsin :)
Hem sizin için hem aileniz için hayırlı biri olsun :D Bir gün o niyette olursanız.
Kısmet :)
Kesinlikle hayırlısı :D
Hayırlısı :)
Tabiki de benim sorularıma hazır cevap vermeli ama kafam bozukken çekemem öyle ha bir de başka erkeklere de küfür etmekde hazır olmalı 😂
Hazır cevap birini küfürle işi olmaz varsa hazır cevap değildir.
Senle konuşanın başka erkekle işi ne
Haklısın erkekler acayip güvenilir :D
hazır cevap birisi deyilim.
ama hazir cevapci olan insanlarla kavga etmek daha kolay oluyor
Severim..
zekidirler onlar..
Ben sevmem benim kızlar öyle:))
Karadenizin kızları öyle :D
Evet kendimden biliyorum 😂
:D :D
Evet, çok da iyi anlaşırız :D
Sende mi hazır cevapsın :D
Hazır cevap olabilirsin mütevaziliğe gerek yok :D
şimdi onu bunu boşver de sen nie benim sorularıma cevap vermiyon?
Görmemişimdir sorunuzun linkini atın?
Her doğru her yerde söylenmez
Orası muhakkak. Burda eğlence amaçlı diye düşünüyorum.
Hayata karşı evet, bana karşı hayır
Sana cevap vermesin mümkünse mi :D
niye
İnsanlar senle aynı düşünceyi paylaşmıyorsa cevap vermese daha iyiymiş gibi bir izlenim oluştu bende :D
Ne olacak ki? 😄
Sinirleniyorsun :D
eleştirilere açığımdır, yanlış gözlem
Eleştiriye açıksın ama tartışmayı sevmiyorsun. :D
bana yasak polemiğe girmek, hastalığım için risk faktörü ama kaçamıyorum
Anlıyorum istemeden seni zorladığım olduysa daha öncede sorularda kusura bakma :)
yok ya :) no problem
Tamam öyleyse :D
Hiç sevmem..
Bir zahmet sevsinler 😄😝
bayılırım. g. t gibi bırakır beni hoşuma gider
ben onlardan nefret ederim saçını yolasım geldi
Öyle birimisn.
Sorunun görselle alakası var benle değil :D
Ben ciddi bakmadığım için olaya komik buldum :D
severim bende öyleyim kendimide severim😂
evet atismasi zevkli oluyo
Ben öyleyim.